22 Δεκεμβρίου 2017

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ! Αμερικανός πρέσβης τρέλανε Ολλανδό δημοσιογράφο: Διέψευσε τον εαυτό του 2 φορές μπροστά στην κάμερα [βίντεο]

Ο Αμερικανός πρέσβης στην Ολλανδία είναι ακόμη «φρέσκος»- ορκίστηκε από τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ στις 11 Δεκεμβρίου- αλλά κατάφερε ήδη να προκαλέσει αίσθηση.


Σε δηλώσεις του στην κάμερα, ο Πέτε Χόεκστρα διέψευσε δύο φορές τον εαυτό του, μέσα σε λίγα λεπτά. Ο δημοσιογράφος του θύμισε παλιότερη δήλωσή του, ότι υπάρχουν απαγορευμένες ζώνες στην Ολλανδία και πως βάζουν φωτιά σε αυτοκίνητα και πολιτικούς στη χώρα.

«Δεν το είπα αυτό. Στην πραγματικότητα είναι μία λανθασμένη δήλωση. Θα το λέγαμε fake news», απάντησε ο πρέσβης. Ομως, ο δημοσιογράφος αμέσως του έδειξε βίντεο στο οποίο εκείνος δήλωνε «Το ισλαμικό κίνημα έχει φτάσει στο σημείο να προκαλέσει χάος στην Ευρώπη. Χάος στην Ολλανδία, καίγονται αυτοκίνητα, καίγονται πολιτικοί... και ναι, υπάρχουν απαγορευμένες ζώνες στην Ολλανδία».

Επειτα από αυτό, ο δημοσιογράφος του θύμισε ότι μόλις είχε αποκαλέσει το θέμα «fake news». Τι έκανε ο Χόεκστρα; Το αρνήθηκε, παρότι το είχε πει μόλις λίγα λεπτά νωρίτερα, στην κάμερα. «Δεν το είπα fake news. Δεν χρησιμοποίησα αυτές τις λέξεις σήμερα. Δεν νομίζω ότι το έκανα», δήλωσε.