19 Δεκεμβρίου 2017

Μεγαλοοικονόμου: Δεν θα έκανα τα γλειψίματα που έκανε ο Μάριος Γεωργιάδης στο συνέδριο της ΝΔ

«Ο επόμενος που μίλησε σίγουρα θα γλίστρησε από τα μέλια», ανέφερε η ανεξάρτητη βουλευτής και κατηγόρησε την Ένωση Κεντρώων ότι κοροϊδεύει τον κόσμο


Με «σκληρά λόγια» για τον Βασίλη Λεβέντη και τον γιο του Μάριο Γεωργιάδη, μίλησε στο  ΘΕΜΑ 104,6 και τους  Βασίλη Χιώτη και Μπάμπη Κούτρα, η ανεξάρτητη βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

Η κυρία Μεγαλοοικονόμου που αποχώρησε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ένωσης Κεντρώων «άστραψε και βρόντηξε», κατά των πρώην συντρόφων της στο κόμμα, λέγοντας ότι κορόιδεψαν τον κόσμο.

«Όταν λέει ο Μάριος Γεωργιάδης ότι φοράω το μπλε κοστούμι στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και μετά βγαίνει η ανακοίνωση από την Ένωση Κεντρώων ότι δεν συνεργάζονται με την Νέα Δημοκρατία. Κοροϊδεύουν τον κόσμο», ανέφερε.
Όπως σχολίασε η κυρία Μεγαλοοικονόμου «ο επόμενος που θα μίλησε, σίγουρα γλίστρησε από τα μέλια...Αν μιλούσα εγώ, δεν θα έκανα αυτά τα γλειψίματα».

«Την Ένωση Κεντρώων την αγαπώ σαν κόμμα. Μπήκα γιατί πίστευα ότι δεν είχε μολυνθεί από τους ιούς των άλλων κομμάτων. Πίστευα ότι εκπροσωπεί κάτι το διαφορετικό», ανέφερε και εξήγησε ότι ανεξαρτητοποιήθηκε γιατί ο Βασίλης Λεβέντης, αυτό που έλεγε για οικογενειοκρατία, δεν το εφάρμοσε και έκανε τον γιο του βουλευτή και μετά αντιπρόεδρο της Βουλής.

H ανεξάρτητη βουλευτής, ξεκαθάρισε ότι δεν θα επιστρέψει στην Ένωση Κεντρώων, ενώ αποκάλυψε ότι έχει και προτάσεις από πολλά κόμματα.

«Θα είμαι υποψήφια στις επόμενες εκλογές. Δεν μπορεί να κάνει κάποιος αγώνα μόνος του.
Η ΝΔ μου έχει κάνει πρόταση, μου έχει κάνει και ο κύριος Χατζηδάκης. Αυτή την στιγμή θέλω να κάνω το έργο μου. Οι εκλογές είναι μακρυά», ανέφερε.

Τέλος εκτίμησε ότι η Ένωση Κεντρώων δεν θα μπει στην Βουλή και επανέλαβε ότι ο Βασίλης Λεβέντης πρέπει να παραιτηθεί. «Δεν περίμενα από τον πρόεδρο να έχει τέτοιο προσωπείο», ανέφερε.