06 Δεκεμβρίου 2017

«Μας έστησαν ενέδρα, ζήσαμε τον τρόμο στο Καραϊσκάκη!»

Σοκαριστικές μαρτυρίες φιλάθλων της Γιουβέντους στα ιταλικά ΜΜΕ για την επίθεση που δέχθηκαν από οπαδούς του Ολυμπιακού με απίστευτες καταγγελίες για την Ελληνική Αστυνομία.

Πριν από το χθεσινοβραδινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Γιουβέντους στο Καραϊσκάκη, οπαδοί των «ερυθρόλευκων» επιτέθηκαν σε εκείνους της Γιούβε στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.
Τα επεισόδια που έλαβαν χώρα έξω από το Καραϊσκάκη μεταδόθηκαν και από τα ιταλικά ΜΜΕ, με την Tuttosport να κάνει λόγο για ενέδρα οπαδών του Ολυμπιακού, που χτύπησαν οπαδούς της Γιουβέντους μόλις οι τελευταίοι βγήκαν από τα βαγόνια του ηλεκτρικού και κατευθύνονταν προς το γήπεδο.

Μάλιστα, η Tuttosport φιλοξενεί μαρτυρίες οπαδών της Γιουβέντους, που έζησαν την επίθεση από τους οπαδούς του Ολυμπιακού έξω από το Καραϊσκάκη, και τα όσα περιγράφουν είναι σοκαριστικά.

«Ήταν μία ενέδρα. Ήταν οπλισμένοι και ήταν τρομακτικό. Αμέσως ξεφύγαμε όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε και μπήκαμε σε μια υπόγεια διάβαση που οδηγούσε στο γήπεδο. Δυστυχώς κάποιος πιάστηκε από τους Έλληνες και δέχθηκε κάποια χτυπήματα. Δεν νομίζω πως υπήρχαν σοβαρά τραυματισμένοι, αλλά είδα ένα παιδί που είχε μια πολύ μεγάλη πληγή στο φρύδι και μου είπε ότι τον χτύπησαν με ρόπαλο. Όλα αυτά χωρίς την Αστυνομία να μας βοηθάει. Ήμασταν ουσιαστικά παραδομένοι στους Έλληνες οπαδούς», λέει ένας φίλος της Γιουβέντους στην Tuttosport.

Επίσης, στο ίδιο ρεπορτάζ, υπάρχει και μια μαρτυρία, η οποία αναφέρει πως πωλητές σάντουιτς και κασκόλ έξω από το γήπεδο φώναξαν στους οπαδούς του Ολυμπιακού να επιτεθούν σε αυτούς της Γιουβέντους.

«Πωλητές σάντουιτς και κασκόλ γύρω από το γήπεδο μας έδειξαν στους Έλληνες ultras. Φώναζαν και έκαναν νοήματα για να τους βοηθήσουν στο κυνηγητό. Η απουσία των Αρχών ήταν απίστευτη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο συγκεκριμένος οπαδός της Γιουβέντους.

Πηγή: sdna.gr