22 Δεκεμβρίου 2017

Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο φόρεσε τακούνια για να φαίνεται ψηλότερος από τον Αλ Πατσίνο, σε νέα ταινία [εικόνες]

Ο Ρόμπερντ Ντε Νίρο δεν φημίζεται για το ύψος του και γι΄αυτό κάνει τα πάντα για να φαίνεται πιο ψηλός από τους συμπρωταγωνιστές του... φοράει δηλαδή ακόμη και γυναικεία παπούτσια με πλατφόρμα.


Ο βετεράνος ηθοποιός εθεάθη στους δρόμους της Νέας Υόρκης φορώντας πουκάμισο, γραβάτα και καπαρντίνα υποδυόμενος έτσι τον ρόλο του στην αστυνομική ταινία The Irishman του Σκορσέζε.

Και μπορεί το ντύσιμό του να μην είναι καθόλου «ξένο» πάνω του, ωστόσο μόλις κοιτάξει κανείς τα παπούτσια του σίγουρα θα «σκαλώσει» για μερικά δευτερόλεπτα.


Ο διάσημος ηθοποιός φοράει για τις ανάγκες των γυρισμάτων παπούτσια derby με πλατφόρμα προκειμένου να φαίνεται πιο ψηλός από τον συμπρωταγωνιστή, Αλ Πατσίνο.

Με το ψηλοτάκουνο να κάνει την διαφορά, ο ίδιος φαίνεται να μην δυσκολεύεται να περπατήσει τους «κοθόρνους», καθώς σύμφωνα με το metro.uk αυτά έχουν σχεδιαστεί ειδικά για εκείνον.

Μάλιστα στην πραγματικότητα, ο Ρόμπερντ Ντε Νίρο είναι μόλις ένα πόντο μεγαλύτερος από τον Αλ Πατσίνο, έχοντας 1,77 μέτρα ύψος.


Το αστυνομικό θρίλερ αναμένεται να βγει μέσα στο 2018 με τον σκηνοθέτη Μάρτιν Σκορσέζε να κάνει μεγάλο come back στις γκανγκστερικές ταινίες.