02 Ιουνίου 2017

To τραγικό τέλος του νικητή στο ελληνοτουρκικό Survivor

Πριν από λίγες εβδομάδες, εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν την «μάχη» που δόθηκε στο Survivor μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων. Τρεις μήνες μετά την έναρξη του reality παιχνιδιού, «Μαχητές» και «Διάσημοι» ήρθαν αντιμέτωποι με τους Τούρκους survivors και διεκδίκησαν τη νίκη του επάθλου χωρίς να τα καταφέρουν.

Αγρια συμπλοκή στην Πάτρα- Συλλήψεις, προσαγωγές και τρεις τραυματισμένοι

Αγρια συμπλοκή σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή του Λάππα Αχαΐας.

Οπως αναφέρει το tempo24.gr, από τη συμπλοκή, τα αίτια της οποίας παραμένουν άγνωστα, τραυματίστηκαν τρία άτομα.


Οι δικαιολογίες του ΕΚΑΒ για τη μοιραία καθυστέρηση στη διακομιδή από τη Φολέγανδρο

Εξηγήσεις για το τραγικό περιστατικό που διαδραματίστηκε στη Φολέγανδρο, όταν μια ασθενής πέθανε στο ασθενοφόρο, περιμένοντας το ελικόπτερο που θα τη μετέφερε στο νοσοκομείο για 4 ολόκληρες ώρες, έδωσε το ΕΚΑΒ.


Ιρλανδία: Ο 38χρονος ομοφυλόφιλος, γιος Ινδού μετανάστη, εξελέγη ηγέτης της κεντροδεξιάς

Το κυβερνών, κεντροδεξιό κόμμα της Ιρλανδίας Φίνε Γκέιλ εξέλεξε την Παρασκευή νέο ηγέτη του τον Λίο Βαράντκαρ, έναν 38χρονο πολιτικό, γιο ενός Ινδού μετανάστη, ο οποίος θα διαδεχτεί στην πρωθυπουργία τον Έντα Κένι.


Ο Αστερίξ και ο Οβελίξ στο Βέλγιο... μετά από 40χρόνια

Η έκθεση βυθίζει τον επισκέπτη στο σύμπαν που φαντάστηκε ο σεναριογράφος Ρενέ Γκοσινί, που υπέγραφε εκεί το τελευταίο του βιβλίο, και ο σκιτσογράφος Αλμπέρ Ουντερζό


Καταγγελία από τον Αλέξη Μητρόπουλο: Με το τελευταίο νομοσχέδιο η Κυβέρνηση ψήφισε το λοκ άουτ

«Με το τελευταίο νομοσχέδιο η Κυβέρνηση ψήφισε την ανταπεργία» κατήγγειλε σήμερα ο πρόεδρος της ΕΝΥΠΕΚΚ Αλέξης Μητρόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο της ERTOPEN 106.7 FM.


Σκοπιανοί: Σοφή και συνετή πολιτική στο θέμα του ονόματος

Η κυβέρνηση του Ζόραν Ζάεφ θα ασκήσει μία «σοφή και συνετή πολιτική» στο θέμα του ονόματος, δήλωσε ο νέος υπουργός Εξωτερικών Νίκολα Ντιμιτρόφ, αναφερόμενος στη γνωστή διένεξη με την Ελλάδα.


Μαρίνα Σάττι: Η σχέση με διάσημο τηλεοπτικό πρόσωπο και ο επεισοδιακός χωρισμός Πηγή: Μαρίνα Σάττι: Η σχέση με διάσημο τηλεοπτικό πρόσωπο και ο επεισοδιακός χωρισμός | iefimerida.gr

Το τραγούδι «Μάντισσα» σημειώνει τεράστια επιτυχία και η Μαρίνα Σάττι, αναμφίβολα, διανύει μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της καριέρας της.

Στα «κάγκελα» η Θεώνη Λειβαδάρου με τον υπουργό Υγείας

Σφοδρή επίθεση στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας εξαπέλυσε σε ανακοίνωσή της η Έπαρχος Θήρας, Θεώνη Λειβαδάρου με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό στη Φολέγανδρο, όπου μια γυναίκα έσβησε περιμένοντας αρκετές ώρες ελικόπτερο του ΕΚΑΒ.

ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙ Η ΒΛΑΜΜΕΝΗ! Δεν συμπληρώνει την πλειοψηφία εδρών στη Βουλή η Μέι σύμφωνα με δημοσκόπηση

Θα συγκεντρώσει 13 λιγότερες από την πλειοψηφία των 326 εδρών στο σώμα - Το αντιπολιτευόμενο Εργατικό Κόμμα είναι πιθανό να κερδίσει 257 έδρες


Βίντεο: Μοσχαράκι με «ανθρώπινο πρόσωπο» λατρεύεται ως ενσάρκωση του θεού Βισνού

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στα social media ένα σοκαριστικό βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει ένα νεκρό, παραμορφωμένο μοσχαράκι, να κείτεται σε έναν αυτοσχέδιο βωμό και να λατρεύεται σαν... θεός από χωρικούς στην Ινδία.


Η 12χρονη εγγαστρίμυθος που... τρέλανε το «Αμερική έχεις ταλέντο»

Μόλις 12 ετών, αλλά με σπάνιο ταλέντο.

Η Ντάρσι Λιν είναι εγγαστρίμυθος και έκανε μια... μοναδική παράσταση με τον δικό της μοναδικό τρόπο στο «Αμερική έχεις ταλέντο».


ΚΑΛΑ Η ΕΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΑΥΤΟΥΣ; Οι ληστές των χρηματοκιβωτίων «χτύπησαν» σπίτι αστυνομικού

Το διαμέρισμα ενός 47χρονου αστυνομικού λήστεψαν άγνωστοι το πρωί της Πέμπτης (1/6) στην οδό Κρίτωνος στη Γλυφάδα.


ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΚΙΣΕΙ ΚΑΝΑ ΚΑΛΣΟΝ! Ερντογάν απειλεί Τραμπ: Θα έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ - Θέλουν να διαμελίσουν την Τουρκία

Απειλές κατά του Ντόναλντ Τραμπ και της απόφασής του να ενισχύσει στρατιωτικά κουρδικές δυνάμεις, εξαπέλυσε ο Ερντογάν.

Ο μήνας του μέλιτος των δύο ηγετών που πρόσφατα συναντήθηκαν στον Λευκό Οίκο, φαίνεται πως έφτασε στο τέλος του.


ΠΑΝΟ ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ; ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ! Βρετανία: Νέα εμφάνιση UFO στο Γουόρμινστερ

Ένα ακόμη «ανεξήγητο φαινόμενο» προστέθηκε στη σειρά των γεγονότων γνωστή ως «Warminster Thing»

Περίεργα φώτα στον νυχτερινό ουρανό, απόκοσμοι θόρυβοι που δεν παραπέμπουν σε γήινες μηχανές, ιστορίες πολλών δεκαετιών, με αμέτρητα συμβάντα...

Ο Νίκος Ζωιδάκης θυμάται τις στιγμές που έζησε δίπλα στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη - ΒΙΝΤΕΟ

Βαθιά συγκίνηση προκάλεσαν στην κηδεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη οι μαντινάδες του Νίκου Ζωιδάκη.

Ο Κρητικός τραγουδοποιός αποχαιρέτησε τον πρώην πρωθυπουργό με τον χαρακτηριστικό του τρόπο.


Βενιζέλος κατά των αλλαγών Γαβρόγλου: Να φύγουν οι παρατάξεις από τα Πανεπιστήμια

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σχετικά με τη νομοθετική της πρωτοβουλία  για αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας των ΑΕΙ.


Τι έγραψε ο φρουρός του Σημίτη για τον Μανούσο του Μητσοτάκη [Εικόνα]

Για τον φύλακα - άγγελο του Κωνσταντίου Μητσοτάκη, τον άνθρωπο που ήταν στο πλευρό για 40 χρόνια, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, o Θανάσης Φιλλιπόπουλος.

Για όσους δεν τον γνωρίζουν, o Θανάσης Φιλλιπόπουλος αποτελεί τον «άγρυπνο φρουρό» του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, καθώς επί σειρά ετών είναι ο επικεφαλής αστυνομικός ασφαλείας του.


Το πορνογραφικό περιοδικό Hustler κυκλοφόρησε με το πιο εμπρηστικό εξώφυλλο της ιστορίας του

Μπορεί η «πρόκληση» να μην είναι άγνωστη λέξη για το Hustler, ωστόσο το εξώφυλλο με το οποίο κυκλοφορεί το ιστορικό πορνογραφικό περιοδικό αυτό το μήνα έχει ήδη προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις, καθώς πιστεύεται ότι «θίγει» τόσο τα πατριωτικά, όσο και τα θρησκευτικά αισθήματα μερίδας των Αμερικανών.

Βίντεο: Φανατικοί ισλαμιστές διαλύουν το πανεπιστήμιο της Άγκυρας επειδή φοιτητές πίνουν καφέ εν μέσω Ραμαζανιού!

Χρησιμοποιώντας ξύλα, πέτρες, και κόφτες, οι επιτιθέμενοι βανδάλισαν το Τμήμα της βιβλιοθήκης Πολιτικών Επιστημών - Έσπασαν το τμήμα δημοσιογραφίας - Η αστυνομία απλά κοιτούσε


ΒΙΝΤΕΟ-Ζουράρις σε παράκρουση: Η διαπραγμάτευση είναι ένα «κουρελόχαρτο»

Ο υφυπουργός Παιδείας λέει ότι θα ψήφιζε τα μέτρα, ακόμα κι αν τα έφερνε η ΝΔ - Εκτιμά ότι η κυβέρνηση έχει κοινωνική νομιμοποίηση, εκτός και αν «επί καμιά εβδομάδα κατέβουν δύο-τρία εκατομμύρια Ελλήνων στο πεζοδρόμιο και διαδηλώσουν και μας ρίξουν»


Παππάς για στοιχεία ΕΛΣΤΑΤ: «Tα περαστικά μας» -Αδωνις: «Θρίαμβος υπουργέ»

Σε θετική ανάπτυξη επέστρεψε το πρώτο τρίμηνο η ελληνική οικονομία, με την ΕΛΤΣΑΤ να υπολογίζει πλέον ότι τους πρώτους τρεις μήνες του έτους η Ελλάδα πέτυχε ετήσια ανάπτυξη 0,4% του ΑΕΠ.

ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟ 5ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ! Σόιμπλε: Υπογράψτε νέο Μνημόνιο, για το χρέος-Αθήνα: Αν είναι de facto ΟΚ

Εγγραφο του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών αποκαλύπτει πρόταση του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM) αναφορικά με το αναλλακτικό σενάριο για τη διευθέτηση του ελληνικού χρέους, αναφέρει το Bloomberg.


«Berliner Kurier»: «Γη προς Τραμπ. Άντε και γ....ου!»

Το ενδεικτικό της ψυχολογίας στη Γερμανία μήνυμα που στέλνει η γερμανική εφημερίδα στον Αμερικανό πρόεδρο μετά την απόσυρση των ΗΠΑ από τη συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα

Εγγονή του ηγέτη της κεντροαριστεράς: «Μου έκαναν bullying λόγω ονόματος»

Σέρνει άθελά της ένα οικογενειακό όνομα που έχει στιγματιστεί.

Η Κιάρα Τσοχατζοπούλου, είναι εγγονή του πρώην υπουργού που πρόσφατα αποφυλακίστηκε. Είναι 17 ετών και τώρα κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο του μόντελινγκ ενώ ετοιμάζεται να μπει στο χώρο του θεάματος.

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΤΟ ΠΟ@ΤΣΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ, Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΙ ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ! Το ζεϊμπέκικο του… Κουρουμπλή – Ξέδωσε ο υπουργός Ναυτιλίας


Όταν ο άνθρωπος αποφασίζει να αυτοεξεφτελιστεί χοροπηδώντας σα μαϊμού δεν τον σώζει κανείς...

Με ένα γνωστό ζεϊμπέκικο, αυτό της »Ευδοκίας» ξέδωσε πριν από λίγες ημέρες, ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής.


Βερολίνο: Να προσέξει η Αθήνα μην επαναληφθεί το 2015 -Αν επιλέξει τη σύγκρουση, θα χάσει


Νέα προειδοποιητικά «πυρά» εξαπολύει το Βερολίνο στην Αθήνα, επιμένοντας στη σκληρή στάση που διατηρεί και στέλνοντας ηχηρό μήνυμα.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΑΝΤ1 Παντελής Βαλασόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού με τον Νίκο Χατζηνικολάου, κυβερνητικός αξιωματούχος της Γερμανίας έλεγε σήμερα ότι...

ΤΙ; ΔΕΝ ΤΡΟΜΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟ "ΑΥΣΤΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ"; Νέα παραβίαση από οπλισμένα τουρκικά αεροσκάφη στο Αιγαίο

Νέα παραβίαση σημειώθηκε την Παρασκευή (2/6) από δύο τουρκικά αεροσκάφη, τα οποία ήταν οπλισμένα, στο βορειοανατολικό και κεντρικό Αιγαίο.


Ξένα λείψανα βρέθηκαν στο φέρετρο του εκλιπόντος προέδρου της Πολωνίας

Λείψανα άλλων δύο ανθρώπων ανακαλύφθηκαν από τις πολωνικές Αρχές στο φέρετρο του εκλιπόντος προέδρου της Πολωνίας, Λεχ Κατσίνσκι, ο οποίος σκοτώθηκε σε τραγικό αεροπορικό δυστύχημα με περισσότερους από 90 νεκρούς το 2010.


Η κυβέρνηση Ερντογάν συνέλαβε τον πατέρα του Τούρκου μπασκετμπολίστα Καντέρ

Ο «πόλεμος» του Τούρκου μπασκετμπολίστα του NBA Ενές Καντέρ με την τουρικική κυβέρνηση του Ταγίπ Ερντογάν έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.


Η συνάντηση Ροναλντίνιο με Ρέμο στη Γλυφάδα [εικόνα]

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Ροναλντίνιο με τον Βραζιλιάνο παλιό σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου να έρχεται για ακόμα μία φορά για να δει τον αγαπημένο του τραγουδιστή Αντώνη Ρέμο.

ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ! Οι Έλληνες εφοπλιστές επιτίθονται σε Σόιμπλε: Τον ενοχλεί η πρωτιά μας

Την έντονη αντίδραση της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών προκάλεσαν οι χθεσινές δηλώσεις του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βολφγκανγκ Σόιμπλε.


Φώτο από τις πυρετώδεις συσκέψεις στο Μαξίμου για χρέος-αξιολόγηση πόσταρε ο Τσίπρας

Ο Αλέξης Τσίπρας, αποφάσισε να βγει από τα κοστούμια και το καθώς πρέπει ντύσιμο, να βάλει ένα απλό τζιν και να υποδεχτεί με casual διάθεση του συντάκτες του περιοδικού Antivirus, στα πλαίσια του Athens Pride.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΑΝ ΠΥΡ; Μπλόκο κομμουνιστών σε αυτοκινητοπομπή του ΝΑΤΟ, έξω από την Κοζάνη [εικόνες]

«Μπλόκο» σε αυτοκινητοπομπή του ΝΑΤΟ έκαναν στελέχη και μέλη του ΚΚΕ στα διόδια του Πολυμύλου Κοζάνης.

Σύμφωνα με το «kozanimedia», περίπου 100 μέλη του κόμματος του ΚΚΕ έκλεισαν τα διόδια και δεν αφήνουν τις στρατιωτικές δυνάμεις να περάσουν για άσκηση του ΝΑΤΟ στη Ρουμανία.

ΕΚΛΕΨΑΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΤΡΟΠΑΙΟ; ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ντάνι Αλβες: «Η Ρεάλ πήρε το τελευταίο με γκολ οφσάιντ»

Χρόνια αντίπαλος της Ρεάλ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, ο Ντάνι Άλβες δεν θα μπορούσε να μη ρίξει λίγο λάδι στη φωτιά πριν τον αυριανό τελικό του Champions League στο Κάρντιφ.


ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΦΡΟΝΗΣΕΙ! Θεραπεία «βαμπίρ»: Οι ώριμοι πίνουν το αίμα των νέων και ξανανιώνουν

Ο θρύλος του Kόμη Δράκουλα ενέπνευσε την ιατρική κοινότητα αλλά και τους επιχειρηματίες που έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι τα άτομα μέσης ηλικίας που κάνουν μεταγγίσεις αίματος νεαρών ατόμων διατρέχουν μικρότερο κίνδυνο καρκίνου, Αλτσχάιμερ και καρδιακών παθήσεων.
     

Με τους 300 του Λεωνίδα "ντόπαρε" ο Ζιντάν τους παίκτες της Ρεάλ - ΦΩΤΟ

Ο Ζινεντίν Ζιντάν θέλησε να ανεβάσει ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ και για αυτό χρησιμοποίησε, σύμφωνα με τη "Marca", μια σκηνή από την ταινία “300”.

Ενας 66χρονος χάκαρε μεγάλη εταιρία δικύκλων και ζητούσε επί 3 μήνες λύτρα

Μεγάλη υπόθεση εκβιασμού εξιχνίασε η Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Στην Αθήνα 66χρονος άνδρας χάκαρε μέσω e-mails τα κεντρικά γραφεία μεγάλης εταιρείας δικύκλων και επί 3 μήνες ζητούσε λύτρα σε bitcoin να την απελευθερώσει.


ΣΟΚ από Πολάκη! Κατηγορεί τον Τσίπρα σαν "χουντοβασιλικό υπόλειμμα" επειδή πήγε στην κηδεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Υβρι αποτελεί η απάντηση του υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη σε σχόλιο που έκανε σε ανάρτησή του στο facebook πολίτης, αφού υποστηρίζει ότι στην κηδεία του κωνσταντίνου Μητσοτάκη «αναμαζώχτηκαν χουντοβασιλικά υπολείμματα για να χειροκροτήσουν τον Γλύξμπουργκ». 

Πανηγυρίζει ο Μουζάλας για την εκκένωση του Ελληνικού: Εγινε με... ευγενικό τρόπο

«Σήμερα είναι μια καλή μέρα για το μεταναστευτικό και τη χώρα μας. Μετά από καιρό, περίπου 18 μήνες, έκλεισε οριστικά το Ελληνικό. Ενεπλάκησαν πολλοί φορείς στην προσπάθεια εκκένωσης του Ελληνικού, η δουλειά ξεκίνησε πριν από τρεις μήνες τουλάχιστον, και σήμερα έγινε η τελική φάση, χωρίς την άσκηση της παραμικρής βίας».


Νέα Δημοκρατία για την Φολέγανδρο: Εξοργίζει η αδιαφορία του υπουργού του facebook

Εξοργίζει η αδιαφορία του υπουργείου Υγείας για την υπόθεση ασθενούς που ξεψύχησε αβοήθητη στη Φολέγανδρο, την ώρα που ο «υπουργός του facebook» κύριος Πολάκης «ασχολούνταν με τα συνήθη ξεσπάσματα μίσους που τον χαρακτηρίζουν», επισημαίνει σε ανακοίνωση για το ζήτημα η Νέα Δημοκρατία, ζητώντας παράλληλα την «άμεση και πλήρη διερεύνηση του θέματος» και τον καταλογισμό ευθυνών.


ΧΡΙΣΤΕ ΚΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕ! Φρίκη στον σταθμό Λαρίσης: Εντοπίστηκαν 21 γυναικεία γεννητικά όργανα

Ενα μακάβριο εύρημα, με κομμένα γεννητική όργανα, τα οποία εντόπισε περαστικός σε μια μαύρη σακούλα, δίπλα σε κάδο απορριμάτων στον σταθμό Λαρίσης ερευνά η αστυνομία.


Η στιγμή που οι άπλυτοι του Ρουβίκωνα κάνουν ντου σε ομιλία του Ξανθού [βίντεο]

Παρέμβαση σε ομιλία του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Αμπελοκήπων, έκανε το απόγευμα της Πέμπτης η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας.


Οι άνθρωποι που φρόντιζαν τον Κων. Μητσοτάκη -Το γοερό τους κλάμα στην κηδεία [εικόνες]

Πέρα από τους συγγενείς εξ αίματος, πολλοί άνθρωποι έχουν την τύχη να έχουν στο περιβάλλον τους, δίπλα τους, κοντά τους, ανθρώπους που μπορεί να μην είναι συγγενείς, είναι όμως οικογένειά τους. Καταφέρνουν να γίνουν οικογένειά τους. Οπως συνέβη και στην περίπτωση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.


ΕΚΤΟΣ ΑΠ¨Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ-ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ! Η Ελένη Μενεγάκη αποκαλύπτει πόσες σχέσεις έχει κάνει τα τελευταία 20 χρόνια [βίντεο]

Αφορμή για να κάνει άλλη μία προσωπική εξομολόγηση κατά την διάρκεια της εκπομπής της βρήκε η Ελένη Μενεγάκη.


Ασύλληπτη διάρρηξη στο Λας Βέγκας - Δείτε ποια ήταν "λεία" - ΒΙΝΤΕΟ

Σε μία ασυνήθιστη διάρρηξη προέβησαν άγνωστοι το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Λας Βέγκας, οι οποίοι «χτύπησαν» δις μία αποθήκη εταιρείας εμπορίας σεξουαλικών βοηθημάτων.

Θέλετε συναίνεση; Να κάνετε εκλογές τώρα!

Του Σάκη Μουμτζή

Είναι γνωστό πως όταν ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε δύσκολη θέση επικαλείται και επιδιώκει την Εθνική συνεννόηση. Το καλοκαίρι του 2015 οι ηγέτες της ευρωπαϊκής αντιπολίτευσης του την προσέφεραν απλόχερα. Και πριν καν στεγνώσει η μελάνη της υπογραφής τους, τα φερέφωνα του ΣΥΡΙΖΑ «τρόικα εσωτερικού» τους ανέβαζαν, «συνεργάτες των Γερμανών» τους κατέβαζαν. Και αφού ο Α.Τσίπρας σταθεροποίησε την θέση του με την δική τους «φιλική συμμετοχή», έκανε εκλογές και τις κέρδισε.


Ντοκουμέντο: 60'' πριν την κορυφή του Έβερεστ-2 Έλληνες πάτησαν στην κορυφή

Η συγκλονιστική ανάβαση του Αντώνη Συκάρη και του Μιχάλη Ευμορφίδη στα Ιμαλάια, τη στέγη της Γης
Στο ερώτημα τι μπορεί να σκέφτεται κάποιος στην κορυφή του Έβερεστ η απάντηση είναι απλή: τη γυναίκα του και τα παιδιά του. 55 μέρες πορείας προς την κορυφή με τους στίχους της συζύγου και του μεγαλύτερου παιδιού του...

ΦΩΤΟ-ΣΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ! Ο Παππάς μίλησε σε καφετέρια

Εικόνα από μνημόσυνο είχε η ομιλία του Παππά στην Καρδίτσα που απέφυγε την αίθουσα για να μη γίνει ρόμπα και προτίμησε να μιλήσει σε καφετέρια μπροστά σε 100 άτομα. Η ομιλία του φυσικά ήταν αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση και ήταν τόσο περήφανος για το ότι γέμισε την καφετέρια, που πόσταρε και φώτο στοTwitter...

ΒΙΝΤΕΟ-Πάντα σταθερές οι απόψεις Τσακαλώτου... έτσι εξηγείται ότι έχει χάσει το τέρμα

Τσακαλώτος 2015: Σκόπιμη η ασάφεια που δημιουργούμε στους εταίρους
Τσακαλώτος 2017:

Με ηλεκτροκίνητα ποδήλατα και βερμούδες οι περιπολίες αστυνομικών στην Κατερίνη [εικόνα]

Με ηλεκτροκίνητα ποδήλατα θα περιπολούν έξι αστυνομικοί στην Κατερίνη με στόχο την ενίσχυση της εμφανούς αστυνόμευσης και την ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και τουριστών.