03 Ιουνίου 2017

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΧΙΟΤΗΤΑ! Παραλήρημα γνωστής πχιοτικής τραγουδίστριας: Ο Σόιμπλε έγινε παραπληγικός λόγω παραφροσύνης

Το Facebook κατέβασε την ανάρτηση της Αφροδίτης Μάνου η οποία μεταξύ άλλων υποστήριξε πως ο Σόιμπλε είναι παράφρων που έγινε παραπληγικός γι' αυτή την ιδιότητα.

Η γνωστή τραγουδίστρια και μουσικός έγραφε χαρακτηριστικά ότι ...

ΚΩΣΤΑ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟΥΣ ΛΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΟΥΣ!! Καζάκος: Προδότες οι νέοι που φεύγουν στο εξωτερικό για να δουλέψουν

Ο Κώστας Καζάκος μίλησε στην κάμερα του Happy Day και αποκάλυψε πως 12 χρόνια προσπαθούσε να παίξει στην Επίδαυρο και του αρνιούνταν... μέχρι που ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο ηθοποιός ανέφερε:

Ο αδελφός του Στάθη Ψάλτη για τη σύζυγο του ηθοποιού-ΒΙΝΤΕΟ

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον αδελφό του Στάθη Ψάλτη, Γιάννη Ρώτα και την χήρα του ηθοποιού Χριστίνα.

ΒΙΝΤΕΟ-Συγκλονίζει η φοιτήτρια που καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από συμφοιτήτριές της

Εντολή για Ένορκη Διοικητική Εξέταση έδωσε ο Πρύτανης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, μετά την καταγγελία φοιτήτριας για ξυλοδαρμό από συμφοιτήτριές της.

ΚΑΙ; ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΩΡΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ; Οι Αυστριακοί δωρίζουν 15 ασθενοφόρα στη Δυτική Ελλάδα

Δωρεά από τον Σύνδεσμο Ελληνοαυστριακής Φιλίας

Έμπρακτα δείχνουν  την αγάπη τους προς τους Έλληνες, κι εν προκειμένω τους κατοίκους της Δυτικής Ελλάδας,  τα μέλη του Συνδέσμου Ελληνοαυστριακής Φιλίας τα οποία δωρίζουν στην περιοχή συνολικά 15 ασθενοφόρα.

Τα εντυπωσιακά... εν πλω πανηγύρια των οπαδών της Μπεσίκτας - ΒΙΝΤΕΟ

Με έναν ξεχωριστό τρόπο πανηγύρισαν οι οπαδοί της Μπεσίκτας, την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ποδόσφαιρο.


Spiegel: Η Αθήνα έκανε ότι μεταρρύθμιζε, οι δανειστές ότι την πίστευαν

«Οι ελληνικές κυβερνήσεις ανεξαρτήτως χρώματος έλεγαν μεγάλα λόγια για τις μεταρρυθμίσεις που θα υλοποιούσαν και αποτύγχαναν όταν έρχονταν η ώρα να το κάνουν» αναφέρει ο αρθρογράφος στο Der Spiegel που κυκλοφορεί σήμερα, προσθέτοντας: «Η Ελλάδα υποφέρει από μια δυσλειτουργική κρατική δομή και μια ανίκανη και απρόθυμη πολιτική τάξη»


Οι τελευταίες ώρες του Σαντάμ Χουσεΐν -Ετρωγε μάφιν, γυμναζόταν και άκουγε Mary J. Blidge [εικόνες & βίντεο]

Ο Σαντάμ Χουσεϊν πέρασε τις τελευταίες μέρες του τρώγοντας μάφιν, κάνοντας κηπουρική και ακούγοντας Mary J Blige στο ραδιόφωνο.

Αυτό ισχυρίζεται σύμφωνα με την Daily Mail, ένας φρουρός του Iρακινού δικτάτορα ο οποίος αποκάλυψε τις άγνωστες τελευταίες στιγμές του.

Απίστευτο: Εφοριακοί μαθαίνουν πολεμικές τέχνες για την αυτοπροστασία τους (φωτο)

Στην Ελλάδα του Τσίπρα τίποτα πια δεν είναι περίεργο, αυτό όμως που κατέγραψε το ρεπορτάζ της εφημερίδας Πρώτο Θέμα ξεπερνά κάθε λογική.

Απίστευτο! Πιο σέξι πανηγυρισμό δεν έχεις ξανά δει (vid)

H She Norton του Seattle Mist βρήκε τον πιο περίεργο και συνάμα σέξι πανηγυρισμό μετά από ένα touchdown που πέτυχε! Τι έκανε; Δείτε το και ξανά δείτε το...


Στο άβατο των Ευζώνων - Η σκληρή εκπαίδευση του θρύλου που αναγεννάται

Η σκληρή εκπαίδευση του θρυλικού τάγματος των Ευζώνων και οι δοκιμασίες που περνούν για να φθάσουν στο αποτέλεσμα που καμαρώνει η υφήλιος, θα προβληθούν, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή "Με Αρετή και Τόλμη" την Κυριακή 4 Ιουνίου 2017 στις 11:30 στην ΕΡΤ1.

Επενδυτικά μαθήματα από τον Mr 30 δισεκατομμύρια δολάρια

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση της Eurolife ERB με τους Α. Σαρρηγεωργίου (πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος Eurolife ERB) και Prem Watsa (πρόεδρος & CEO Fairfax Financial Holdings).

Η γυναίκα που μπορεί να «φάει» την καρέκλα του Τσακαλώτου

Μπορεί όταν εντάχθηκε στο κυβερνητικό σχήμα να ήταν της επιρροής του προϊσταμένου της Ευκλείδη Τσακαλώτου, ωστόσο τώρα τελευταία μοιάζει να έχει αυτονομηθεί από τον υπουργό της.

«Γαλάζια» η πρώην «πράσινη» βουλευτίνα;

Στόχος της πρώην βουλευτίνας του ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία είναι να κατέβει υποψήφια με την Νέα Δημοκρατία στη Β’ Αθηνών.

ΝΔ: Ο Τσίπρας δεν μπορεί να υπηρετήσει κανένα εθνικό στόχο 06:08 μμΠολιτική ΝΔ: Ο Τσίπρας δεν μπορεί να υπηρετήσει κανένα εθνικό στόχο Στη δήλωση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, απαντά με ανακοίνωσή της η ΝΔ. "Ο κ. Τσίπρας σε κάθε δημόσια τοποθέτησή του επιβεβαιώνει, δυστυχώς, με τον πιο περίτρανο τρόπο, ότι βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου. Ζει σε ένα δικό του κόσμο, σε μια άλλη πραγματικότητα. Φαντάζεται ευημερία και ανάπτυξη την ώρα που η χώρα μένει καθηλωμένη και εγκλωβίζεται σε ένα ασφυκτικό πλαίσιο λιτότητας για πολλά ακόμα χρόνια" επισημαίνει η ΝΔ και προσθέτει: "Πρόσφατα, ψήφισε το τέταρτο Μνημόνιο, με πολύ σκληρά μέτρα, χωρίς να πάρει τίποτε σε αντάλλαγμα. Ούτε για το χρέος, ούτε για την ποσοτική χαλάρωση. Αυτή είναι η θλιβερή πραγματικότητα, που βιώνουν όλοι οι Έλληνες, όσο και αν ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να πείσει για το αντίθετο". Η ΝΔ σημειώνει: "Γι' αυτό καλά θα κάνει ο κ. Τσίπρας να είναι πιο προσεκτικός. Δυόμιση χρόνια τώρα η Κυβέρνησή του απέδειξε ότι δεν μπορεί να υπηρετήσει κανένα εθνικό στόχο.Το μόνο που νοιάζει τον κ. Τσίπρα είναι να μένει γαντζωμένος στην καρέκλα, υπονομεύοντας κάθε εθνική προσπάθεια και διχάζοντας τον ελληνικό λαό" "Ο εθνικός στόχος για την έξοδο από την κρίση θα επιτευχθεί μόνο αν συντελεστεί στον τόπο μια μεγάλη πολιτική αλλαγή. Η οποία όσο πιο γρήγορα έρθει, τόσο καλύτερα για τους πολίτες και την πατρίδα μας" καταλήγει η ΝΔ.

Στη δήλωση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, απαντά με ανακοίνωσή της η ΝΔ.

"Ο κ. Τσίπρας σε κάθε δημόσια τοποθέτησή του επιβεβαιώνει, δυστυχώς, με τον πιο περίτρανο τρόπο, ότι βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου. Ζει σε ένα δικό του κόσμο, σε μια άλλη πραγματικότητα. Φαντάζεται ευημερία και ανάπτυξη την ώρα που η χώρα μένει καθηλωμένη και εγκλωβίζεται σε ένα ασφυκτικό πλαίσιο λιτότητας για πολλά ακόμα χρόνια" επισημαίνει η ΝΔ και προσθέτει:

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ! Λάρισα: Πυροσβέστης - «survivor» πιάνει φίδι με γυμνά χέρια

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο - Η Πυροσβεστική κλήθηκε να αντιμετωπίσει τρία περιστατικά με ερπετά στο κέντρο της πόλης
Βραβείο… ψυχραιμίας διεκδικεί ο αρχιπυροσβέστης Χρήστος Στρατόπουλος, ο οποίος ακινητοποίησε την Παρασκευή ένα φίδι, στο κέντρο της Λάρισας, με μόνο… «όπλο» τα χέρια του.

Φρίκη στον Βόλο: ΚΩΛΟΓΕΡΟΣ παππούς κατηγορείται ότι βίαζε την 11χρονη εγγονή του

Σοκ στην τοπική κοινωνία του Βόλου από την είδηση ότι ένας ηλικιωμένος φέρεται να βίαζε κατ’ εξακολούθηση, την ίδια του την εγγονή, ηλικίας μόλις 11 ετών!


Κως: Αποπειράθηκε να την βιάσει και τον... «ακρωτηρίασε»

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου θα καθίσει στις αρχές Μαΐου, 29χρονος Σλοβάκος,  ο οποίος το καλοκαίρι του 2013 θέλησε να κάνει έρωτα με μία συμπατριώτισσα του, συμβιβάστηκε με έναν … πεοθηλασμό και τελικά κατέληξε κρατούμενος και τραυματισμένος μετά από δάγκωμα στο μόριο του!


Κύπρια κομμουνίστρια βουλευτής: Τσίπρα, μάζεψε τους ανιστόρητους της κυβέρνησής σου

Τι ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η βουλευτής του ΑΚΕΛ Ειρήνη Χαραλαμπίδου
Την αντίδραση της βουλευτού του ΑΚΕΛ Ειρήνης Χαραλαμπίδου, προκάλεσε η αναγγελθείσα παρουσία του υπ. Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου σε συνέδριο για τον Γεώργιο Γρίβα, στη Λευκωσία.

Συγκινητικές στιγμές στην Ερμιονίδα: Κηδεύτηκε ήρωας της Κύπρου, 43 χρόνια μετά [εικόνες]

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν σήμερα στα Δίδυμα Ερμιονίδας, στην κηδεία του έφεδρου ανθυπασπιστή της ΕΛΔΥΚ Κωνσταντίνου Μπροδήμα.

Πόρισμα ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ στη Ζάκυνθο: Δεν ξέρουμε σε τι οφείλεται ο θάνατος της 41χρονης αλλά δεν οφείλεται σε τοξικό παράγοντα

Τα αποτελέσματα των δύο ΕΔΕ που διενεργήθηκαν για τη διερεύνηση των συνθηκών του θανάτου της άτυχης 41χρονης και των υποτιθέμενων μετεγχειρητικών επιπλοκών σε πέντε ασθενείς, δημοσιοποίησε η διοικήτρια του νοσοκομείου Ζακύνθου, Δέσποινα Τσαρίδου.


ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΛΕΦΤΑ ΡΕ! ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ 6 εκ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΚΙ ΕΦΥΓΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ! Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που αποκαλούν… αντί-Ιβάν

Δεν πέρασε απαρατήρητος από το πρόσφατο συνέδριο του Economist o επιχειρηματίας Παντελής Μπούμπουρας.

Καρκατσούλης: Η κυβέρνηση αυξάνει οργανικές θέσεις για να κάνει προσλήψεις

Στην καταγγελία ότι η κυβέρνηση αυξάνει τις οργανικές θέσεις στο δημόσιο για να μπορεί να κάνει προσλήψεις μονίμων υπαλλήλων, χωρίς να μετρά αποτελεσματικότητα ή κόστος, προχώρησε μέσω του ΣΚΑΪ ο γραμματέας της ΚΟ του Ποταμιού Παναγιώτης Καρκατσούλης.


ΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑ BINTEO ΜΕ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ ΑΠΟ GAY PRIDEΜαλαισία: Κυβερνητικός διαγωνισμός για την «αποφυγή της ομοφυλοφιλίας»

Χρηματικό έπαθλο υπόσχεται η κυβέρνηση της Μαλαισίας στους νέους που θα δημιουργήσουν το πιο πετυχημένο βίντεο για την «πρόληψη της ομοφυλοφιλίας»...!


Ο κόσμος όπως... δεν μας τον δίδαξαν στο σχολείο-Η Ελλάδα στη β κατηγορία IQ... λογικό

Οι βαρετοί και ανούσιοι άτλαντες γίνονται πιο ενδιαφέροντες αν τους δεις από άλλη οπτική.

Από μία οπτική που δεν μας δίδαξαν στο σχολείο.

Ο Ροναλντίνιο διασκέδασε στον Ρέμο - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος, διασκέδασε το βράδυ της Παρασκευής ο Ροναλντίνιο, ο οποίος επισκέπτεται συχνά τη χώρα μας.

Γιατί αποχώρησαν οι ΗΠΑ από τη Συμφωνία για το Κλίμα

Η απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να οδηγήσει τη χώρα του εκτός της διεθνούς Συμφωνίας για το Κλίμα ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων παγκοσμίως.


Τρόμος σε παιδότοπο στο Μεξικό - Οι άνεμοι "σήκωσαν" φουσκωτά γεμάτα παιδιά - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα 8χρονο κοριτσάκι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με εγκεφαλικό οίδημα, όταν θυελλώδεις άνεμοι σήκωσαν το φουσκωτό παιχνίδι μέσα στο οποίο έπαιζε, σε παιδότοπο στο Σαν Λουίς Ποτόσι, στο Μεξικό.

ΘΑ ΤΗ ΧΑΡΙΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ! Οι δύο υποψήφιοι αγοραστές για την ΕΛΒΟ

Tην επόμενη εβδομάδα αναμένεται το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών για την εξαγορά της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων (ΕΛΒΟ) και συγκεκριμένα του 85,49% που ανήκει στο ελληνικό Δημόσιo, με τιμή εκκίνησης τα 10 εκατ. ευρώ.

Προσφορές υπέβαλαν εμπρόθεσμα η...

Πόλεις – φαντάσματα; Και όμως υπάρχουν

Και όμως δεν υπάρχουν μόνο στις ταινίες τρόμου, αλλά και στην πραγματικότητα. Η «Daily Mail» παρουσιάζει 18 πόλεις-φαντάσματα που «απλώνονται» σε όλη την υφήλιο. Για κάθε μία εξ αυτών η αιτία εγκατάλειψή της από τους κατοίκους διαφορετική. Είτε αφορά κάποια ολέθρια φυσική καταστροφή, είτε ακόμη και οικονομικά αίτια.

Εξοπλιστικά Ε.Δ.: Ποιον επιχειρηματία «δίνει» για τις μίζες ο Θ. Λιακουνάκος

Ελεύθερος και, πλέον, χωρίς ηλεκτρονική παρακολούθηση («βραχιολάκι»), ο Θωμάς Λιακουνάκος δίνει την ύστατη νομική του μάχη για να μην παραπεμφθεί σε μία δεύτερη δίκη για μίζες σε εξοπλιστικό των Ενόπλων Δυνάμεων (Ε.Δ.).


ΒΙΝΤΕΟ-Λεξικό Μπαμπινιώτη: ΨΕΥΤΗΣ=ΤΣΙΠΡΑΣ

Στα λεξικά να βάλουν και τη φωτογραφία του δίπλα στη λέξη θράσος:

Ελίνα Καντζά: Κορμί «θανατηφόρο» στα 40

Έκανε τις βουτιές της στη Μύκονο κι αναστάτωσε τα πλήθηΗ Ελίνα Καντζά βρίσκεται λίγο μετά τα 40 και διαθέτει κορμί που θα ζήλευαν 25χρονες.

ΒΙΝΤΕΟ-Μας φέσωσε ήδη 100 δις και κάνει και πλακίτσα

Δείτε τον ξεφτίλα να γελάει με τα μνημόνια που μας φόρτωσε:

ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΔΡΙΤΗΣ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΡΙΝΟ-Οι Καταλανοί υποστηρίζουν Γιουβέντους στον αποψινό τελικό

H κόντρα της Καταλονίας και του... καμαριού της (Μπαρτσελόνα), με την Ρεάλ Μαδρίτης... ξεπερνά τα συνηθισμένα.

Άλλωστε, σχεδόν σε κάθε δημοσκόπηση, τα ποσοστά των Καταλανών που θέλουν την ανεξαρτησία τους από την Ισπανία πλησιάζουν ή και υπερβαίνουν το 50%.

Σοκ στην Κομοτηνή με ξυλοδαρμό νεαρής από συμφοιτήτριές της -Την χτύπησαν μέχρι να χάσει τις αισθήσεις της

Συγκλονίζει ο ξυλοδαρμός νεαρής φοιτήτριας στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής από δύο συμφοιτήτριές της σε αμφιθέατρο της σχολής.

Συγκεκριμένα, η νεαρή φοιτήτρια δέχτηκε κατά την διάρκεια πρόβας φραστική επίθεση από συμφοιτήτριες της για τα νύχια της. 

ΣΩΣΤΟΣ! Τραμπ: Για να πάρεις βίζα θα σου ελέγχουν τα social media

[Όποιος δεν γράφει μαλ@κίες, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα...]

Οι ΗΠΑ ζητούν από τα τέλη Μαΐου από ένα μέρος όσων υποβάλλουν αίτηση για τη χορήγηση βίζας, ανεξαρτήτως εθνικότητας, πληροφορίες για την ταυτότητά και τους λογαριασμούς τους στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης στο πλαίσιο της σκλήρυνσης της αμερικανικής μεταναστευτικής πολιτικής.


ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΤΙΣ ΖΕΪΜΠΕΚΙΕΣ ΣΟΥ! Κουρουμπλής: Ο Σόιμπλε αναζητεί αιτίες για να χρεωθούν στην Ελλάδα και άλλα βάρη

«Ο κ. Σόιμπλε βρίσκεται σε μια αμηχανία με όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα, η οποία εκπλήρωσε όλες της τις υποχρεώσεις».


ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΥΛΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ 5ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΛΕΜΕ! Παππάς για πρόταση Σόιμπλε: Αν ενταχθούμε στο QE, δεν θα πούμε όχι

[Και φυσικά δεν πρόκειται να πάρουνε QE χωρίς τη συμμετοχή του ΔΝΤ όπως έχει πει πάμπολλες φορές η ΕΚΤ... Α!!! Και να θυμίσουμε εδώ ότι στο QE θα είχαμε μπει από το 1 εξάμηνο του 2015 αν τα γίδια δεν είχαν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ και αν οι περήφανοι διαπραγματευτές είχαν κλείσει την τελευταία αξιολόγηση με την οποία θα έκλεινε το 2ο μνημόνιο...]

Για… βρώμικο πόλεμο στην κυβέρνηση κάνει λόγο σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Documento», ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς ενώ αναφερόμενος στο επικείμενο Eurogroup, λέει ότι εφόσον η πρόταση Σόιμπλε ανοίγει τον δρόμο για επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές, η Ελλάδα δεν θα πει όχι.


ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΕΣΑΝΕ ΕΞΩ ΣΧΕΔΟ 1% ΤΟΥ ΑΕΠ-Τσίπρας για ΕΛΣΤΑΤ: Όσοι επένδυσαν στην καταστροφή, τώρα δεν λένε λέξη

[Γελάει ο κόσμος! Πέρσι η αντίστοιχη διόρθωση (για το 1ο τρίμηνο) ήταν 0,1% προς το χειρότερο και γενικά όλες οι διορθώσεις της πρώτης εκτίμησης των τριμήνων, τα τελευταία χρόνια είναι από 0,1 ως 0,3%... αυτή τη φορά η ΕΛΣΤΑΤ έπεσε έξω 0,9%, από -0,5% πήγε στο +0,4%!!! Μιλάμε για πάνω από 400 εκ €... και βέβαια έχουν μαγειρέψει τα νούμερα προκειμένου να πουλήσουν σανό σε γίδια και Ευρωπαίους]

«Απειλές» για προσφυγή στη Σύνοδο Κορυφής εκτοξεύει η Αθήνα μετά την πίεση των δανειστών
Κατηγορεί την αντιπολίτευση για ταύτιση με τους πιο ακραίους από τους δανειστές - Επίθεση και στον Τύπο


ΜΠΑΑΑΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΔΙΘΑΦΗΜΙΣΗ! Αυτοί οι εργαζόμενοι δούλεψαν γυμνοί για να προστατέψουν το περιβάλλον (pics)

Οι υπάλληλοι εταιρείας καλλυντικών αποφάσισαν να εργαστούν χωρίς τα ρούχα τους για να διαμαρτυρηθούν για την αλόγιστη χρήστη κουτιών συσκευασίας.


Η ανάρτηση Λαρισαίου εμπόρου που ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΙ ΑΚΥΡΩΣΗ πλειστηριασμού σε μαγαζί του

Φάγανε τα λεφτά τα λαμόγια και τώρα πρέπει να τους τα πληρώσουμε εμείς, αφού ως γνωστόν η τράπεζα αποκλείεται να χάσει 

Θέμα στην πόλη έχει γίνει η είδηση ότι την ερχόμενη Τετάρτη 7 Ιουνίου στη Λάρισα, αναμένεται να βγει στο σφυρί κατάστημα που διατηρεί Λαρισαίος έμπορος στο κέντρο της πόλης.

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ! Ο Μπόρις Τζόνσον έστειλε φιλάκια σε βουλευτή των Εργατικών στον «αέρα» -Επειτα από καβγά

Ο Μπόρις Τζόνσον κατάφερε για μία ακόμη φορά να γίνει αντικείμενο συζήτησης, καθώς έστειλε... φιλάκια σε πολιτικό του αντίπαλο, στον «αέρα», έπειτα από μεταξύ τους αντιπαράθεση.


Ανις: Η Ιρακινή ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΟΥ πριγκίπισσα που την διεκδίκησαν 150 άνδρες και 12 αυτοκτόνησαν επειδή τους απέρριψε [εικόνες]

Η Άνις Οντ Ντόουελ ήταν η πιο περιζήτητη Ιρακινή πριγκίπισσα του 19ου αιώνα στο Ιράκ και παρ΄όλο που δεν ήταν καθόλου εντυπωσιακή, η ίδια κατάφερε να κάνει εκαντοντάδες άνδρες να θέλουν να την παντρευτούν μόνο και μόνο από το μυαλό της ( ε και τα πλούτης της).

Συνελήφθη μέχρι και σύμβουλος του Γιλντιρίμ -Για συμμετοχή στο δίκτυο του Γκιουλέν

Οι εκκαθαρίσεις που συνεχίζονται στην Τουρκία, 11 μήνες έπειτα από την απόπειρα πραξικοπήματος, «άγγιξαν» μέχρι και το γραφείο του πρωθυπουργού.


ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ! Εκείνος που έφτιαξε αυτόν το δρόμο είχε μόνο μια δουλειά να κάνει...

Πολλές φορές λέμε πως όλα τα παράλογα γίνονται στη χώρα μας, αλλά το επόμενο θέμα αποδεικνύει περίτρανα πως ο παραλογισμός υπάρχει παντού!


Φυλακή στο... σπίτι για νεαρή με κοκαΐνη στα γεννητικά όργανα

Άλλα επτά χρόνια και δυο μήνες απομένουν σε μια 33χρονη Ουκρανή από την ποινή κάθειρξης δέκα ετών που της επιβλήθηκε από το Μονομελές Εφετείο Δωδεκανήσου, επειδή διακινούσε στη Ρόδο κοκαΐνη που είχε φέρει κρυμμένη μέσα στα γεννητικά της όργανα. Όμως, θα την εκτίσει στο... σπίτι της!


ALERT! PΜΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΟΝ GREEK LOVER! Αυτή είναι η πιο σεξουαλική πόλη του κόσμου -Σε ποια θέση είναι η Αθήνα

Ερευνα διαψεύδει τον μύθο του «Greek Lover» με την Αθήνα να μην βρίσκεται ούτε στην 50άδα των πιο σεξουαλικών πόλεων του κόσμου.

Η εταιρεία Lazeeva η οποία δημιουργεί εφαρμογές που παρέχουν υλικό για ενηλίκους και υπόσχεται να διεγείρει το μυαλό και τις αισθήσεις των πελατών της διεξήγαγε μια έρευνα σε δείγμα 450.000 ατόμων, ηλικίας 18 έως 70 ετών που ζουν...

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΟ! Εικόνες που σοκάρουν μέσα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης!

Τα προβλήματα που ταλανίζουν εδώ και αρκετά χρόνια το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης κι αφορούν στη διακίνηση των ναρκωτικών και γενικά και στις εγκληματικές δράσεις εντός του campus, βγήκαν ξανά στην επιφάνεια, μετά τον εντοπισμό μίας νεκρής γυναίκας το πρωί της Πέμπτης 1 Ιουνίου, στο υπόγειο κτιρίου της Πολυτεχνικής Σχολής.

ΒΙΝΤΕΟ-Δέκα απαγορευμένα μέρη που δεν επιτρέπεται να πατήσει κανείς

Υπάρχουν μερικά μέρη που δεν θα δεις ποτέ στη ζωή σου, όσο κι αν σου αρέσει να ταξιδεύεις...

Στρατιωτικές βάσεις με απόρρητα μυστικά, επικίνδυνα νησιά και απάτητα, πρωτόγονα μέρη είναι μερικές μόνο από τις περιοχές του πλανήτη όπου η πρόσβαση έχει απαγορευτεί για τον άνθρωπο. Δες το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβεις γιατί.