19 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΚΙΤΣΟ-Γελάει ο Αρκάς με τις κ@λοτούμπες Κουρουμπλή για την πετρελαιοκηλίδα

Δείτε το σκίτσο του Αρκά:


Θεσσαλονίκη: Αγριογούρουνα κάνουν... βόλτα στο Πανόραμα [εικόνες]

Ανενόχλητα κυκλοφορούν... αγριογούρουνα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, όπως το Πανόραμα αλλά και άλλες περιοχές κοντά στο δάσος του Σέιχ Σου.

ΜΟΛΙΣ ΕΙΠΕ Η ΝΔ ΟΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ➤Παπαχριστόπουλος: Παράκληση αγάπης στον υπουργό να ξαναδεί την τροπολογία για την "Τουρκική Ένωση Ξάνθης" - ΒΙΝΤΕΟ

Την αντίθεση των ΑΝΕΛ στη διάταξη του υπουργείου Δικαιοσύνης που ανοίγει τον δρόμο για την αναγνώριση της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης» εξέφρασε από το βήμα της βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Θανάσης Παπαχριστόπουλος.


ΠΕΙΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ ΓΙΔΙΑ! Άγριο «ψαλίδι» 60% στους νέους συνταξιούχους – Τι προβλέπει η εγκύκλιος (έγγραφο)

«Μαχαίρι» 60% στο ακαθάριστο ποσό της σύνταξης επιφυλάσσει ο νόμος Κατρούγκαλου για τους συνταξιούχους που απασχολούνται. Επιπλέον, για όσο χρονικό διάστημα εργάζονται θα καταβάλλουν ασφαλιστικές εισφορές στον ΕΦΚΑ.


ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΑΜΑ! ΤΟ ΚΑΝΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟ 2014! Ζευγάρι τράβηξε s@x tape στις εξέδρες του «Μαρακανά»

Σάλος στη Βραζιλία μετά από διαρροή βίντεο στο internet, με ζευγάρι να κάνει σεξ στις κερκίδες του πασίγνωστου γηπέδου «Μαρακανά».


«Παλαβά πράγματα» οι επεμβάσεις αλλαγής φύλου λέει ο Άνθιμος Θεσσαλονίκης

«Είναι λίγο παλαβά πράγματα αυτά» απάντησε και απέκλεισε το ενδεχόμενο η Εκκλησία να παντρέψει έναν άνθρωπο που έχει υποβληθεί στην διαδικασία αυτή

Στο θέμα του νομοσχεδίου για την ταυτότητα φύλου και την αλλαγή φύλου αναφέρθηκε ο μητροπολίτης Άνθιμος, χαρακτηρίζοντας αυτή την πράξη «παλαβά πράγματα».  


ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ! Ο 37χρονος Ναβάρο υπέγραψε 10ετες συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα-ΒΙΝΤΕΟ

Τον Ιούνιο έκλεισε τα 37 του και οδεύει προς τα 38.

Πριν λίγες ημέρες σταμάτησε την καριέρα του από την Εθνική Ισπανίας και φέτος πιθανότατα είναι η τελευταία του χρονιά του στην Μπαρτσελόνα.


ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ! Άπλυτοι έξω από το σπίτι του Κοντονή - Πέταξαν τρικάκια και φώναξαν συνθήματα

Όπως υποστηρίζουν η δράση αυτή πραγματοποιείται σε ένδειξη αλληλεγγύης στις κινητοποιήσεις των κρατουμένων στις φυλακές της χώρας

«Παρέμβαση» έξω από το σπίτι του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή έκανε ομάδα αυτοαποκαλούμενων «αλληλέγγυων» των κρατουμένων στις φυλακές της χώρας.


ΚΛΑΜΑ! Πρόσθεσαν τον «μποναμά» στο εισόδημα και πολλαπλασίασαν τον ΕΝΦΙΑ των συνταξιούχων!

Τρομερή γκάφα - Κατακέφαλα ήρθε ο ΕΝΦΙΑ σε όσους πήραν τον λεγόμενο «μποναμά Τσίπρα» - Τώρα λένε ότι ο ΕΦΚΑ θα στείλει διορθωμένα στοιχεία στην ΑΑΔΕ και θα γίνει νέα εκκαθάριση

Σε νέα εκκαθάριση ΕΝΦΙΑ για χαμηλοσυνταξιούχους που έλαβαν την έκτακτη οικονομική ενίσχυση του 2016, θα προχωρήσει το υπουργείο Οικονομικών.


Εντάλματα σύλληψης για δύο άτομα που είχε υποδείξει ο Γιαννουσάκης

Δύο εντάλματα σύλληψης σε βάρος Τούρκων εξέδωσε η 3η τακτική ανακρίτρια Πειραιά, Ασπασία Αλβανού, που αφορούν την οργάνωση και τη χρηματοδότηση της μεταφοράς δύο τόνων ηρωίνης με το δεξαμενόπλοιο "Noor One''.


Ο διευθυντής της οργάνωσης Αρχιπέλαγος: Καθαρίζουν την παραλία και αφήνουν το πετρέλαιο στο βυθό

Τον κώδωνα του κινδύνου για τη ρύπανση που επιτελείται μετά τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου στον Σαρωνικό έκρουσε σε δηλώσεις του στον Realfm 97,8 ο ο διευθυντής της οργάνωσης "Αρχιπέλαγος", Θοδωρής Τσιμπίδης.


Διεθνές διπλωματικό και δικαστικό θρίλερ με Ρώσο χάκερ που κρατείται στην Ελλάδα

Ένα διεθνές διπλωματικό θρίλερ διαδραματίζεται στη χώρα μας από τον Ιούλιο, με τη Ρωσία και τις ΗΠΑ να ζητούν από τη χώρα μας να εκδώσουν τον Αλεξάντερ Βίνικ – ένα Ρώσο χάκερ που συνελήφθη στην Ελλάδα τον Ιούλιο.


Πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια «κλείδωσε» στο Nomads! Ο λόγος για την… (ΦΩΤΟ)

Η πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια έκλεισε με τον Ant1 για το Nomads περνώντας με επιτυχία τόσο τις ιατρικές όσο και τις ψυχολογικές εξετάσεις.

Ο λόγος για την…

New York Times: Ο Τσίπρας κυνηγάει μια συνάντηση με τον Τραμπ, αλλά δεν θα του αρέσει του προέδρου

Τη στροφή του Αλέξη Τσίπρα προς τις ΗΠΑ, για τις επενδύσεις, σχολιάζει αρθρογράφος των New York Times.

Ο Ρότζερ Κοέν σημειώνει την αλλαγή στη στάση του Ελληνα πρωθυπουργού, για τον οποίο γράφει ότι «κυνηγά» μία συνάντηση με τον Ντόναλντ Τραμπ και επισημαίνει ότι τώρα ο κ. Τσίπρας ανακαλύπτει τα πλεονεκτήματα των ιδιωτικών επιχειρήσεων.


Παρουσία Σαμαρά το reunion των Οννεδιτών στη Θεσσαλονίκη [Εικόνες]


Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου πριν την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη

Κατά τη διάρκεια του περασμένου τριημέρου στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή τη ΔΕΘ, όπου παραβρέθηκε σύσσωμη η Νέα Δημοκρατία, έγινε και μία συνάντηση που συζητήθηκε αρκετά τόσο για την επιτυχημένη έκβαση της όσο και για τα κορυφαία «γαλάζια» στελέχη που έδωσαν το παρών.

Ερευνα Pulse: Σαφής υπεροχή Μητσοτάκη στη ΔΕΘ έναντι του Τσίπρα

Σαφή υπεροχή του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την εμφάνισή του στη ΔΕΘ δείχνει έρευνα της εταιρείας Pulse για το iefimerida.gr έναντι του πρωθυπουργού, τόσο σε ποσοστά όσο και σε ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Βίντεο-σοκ: Η στιγμή που συμμορία αρπάζει 13χρονο αγόρι στη μέση του δρόμου

Επικίνδυνες διαστάσεις έχει αρχίσει να λαμβάνει η δράση συμμοριών που απαγάγουν παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών στην Αργεντινή, προκαλώντας τον τρόμο στους γονείς.

Νέα καριέρα για τον Ρίο Φέρντιναντ -Γίνεται επαγγελματίας πυγμάχος [βίντεο]

Για χρόνια, ο Ρίο Φέρντιναντ σήκωνε κούπες. Τώρα, έχει βάλει διαφορετικά τρόπαια στο μάτι: ζώνες.

Ο 38χρονος Αγγλος ανακοίνωσε ότι ξεκινά μία νέα καριέρα, αυτή τη φορά ως επαγγελματίας πυγμάχος, δύο χρόνια μετά την απόσυρσή του από το ποδόσφαιρο.


Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ από τον Δήμαρχο Γλυφάδας – Το μαζούτ "ταξιδεύει" στη θάλασσα

Για ακόμη μια ημέρα τα συνέργεια αντιρρύπανσης συνεχίζουν τις προσπάθειες τους για να καθαρίσουν τον Σαρωνικό από τις μεγάλες ποσότητες μαζούτ που «μαύρισαν» τις παραλίες της νοτιοανατολικής Αττικής και της Σαλαμίνας.

Έγκυος η πασίγνωστη Ελληνίδα Ολυμπιονίκης!

Ευχάριστα νέα έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο εδώ και λίγες ώρες .

Οι ευχάριστες πληροφορίες κάνουν λόγο για την Φανή Χαλκιά. Η Ολυμπιονίκης και ο σύντροφος της πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς πρόκειται να υποδεχτούν το πρώτο τους παιδάκι.

Πάτρα: Μαχαιρώματα μεταξύ αλλοδαπών – Δύο τραυματίες

Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό ενός ΙΧ μάρκας peugeot, οι επιβάτες του οποίου ενδέχεται να έχουν εμπλοκή στο αιματηρό επεισόδιο


ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΛΕΜΕ! Επέτρεψαν σε πλοίο χωρίς πιστοποιητικά να κάνει την απάντληση από το «Αγία Ζώνη ΙΙ»!

Τώρα, τα πιστοποιητικά έληξαν, οι εργασίες απάντλησης του μαζούτ από το βυθισμένο δεξαμενόπλοιο διακόπηκαν και η πλοιοκτήτρια εταιρεία του Θεόδωρου Κουντούρη βρίσκεται σε διαδικασία ανεύρεσης άλλου πλοίου, για να συνεχιστεί η επιχείρηση

Μαζικοί εμβολιασμοί για την ιλαρά στα γυφτάκια

Σε καθολικό εμβολιασμό των Ρομά που διαμένουν σε καταυλισμούς του Λεκανοπεδίου έχουν προχωρήσει συνεργεία και κινητές μονάδες του ΚΕΕΛΠΝΟ, σε συνεργασία με τις Υγειονομικές Περιφέρειες, σε μια προσπάθεια περιορισμού των κρουσμάτων ιλαράς, που καταγράφονται σε αυτόν τον πληθυσμό.


Συναγερμός στη Στουτγκάρδη – Εντοπίστηκε βόμβα στο προπονητικό κέντρο!

Συναγερμός σήμανε στις γερμανικές αρχές μετά την είδηση εντοπισμού βόμβας στο προπονητικό κέντρο της Στουτγκάρδης.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΜΑ! Βάνα Μπάρμπα: Μη φοβάστε να λέτε ότι είστε ΠΑΣΟΚ! Είμαστε η Μαρία η Μαγδαληνή της πολιτικής

Για την ηγεσία του νέου φορέα στηρίζει Νίκο Ανδρουλάκη.

Στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Οι αταίριαστοι» βρέθηκε καλεσμένη η γνωστή ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα και αναρωτήθηκε «γιατί φοβάστε τη λέξη ΠΑΣΟΚ και λέτε Δημοκρατική Συμπαράταξη;».

Telegraph: Θεσσαλονίκη, η ελληνική «απάντηση» στο Παρίσι

Ως την ελληνική «απάντηση» στο Παρίσι παρουσιάζει τη Θεσσαλονίκη σε δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα «The Telegraph», αναδεικνύοντας όλα τα θετικά στοιχεία που έχει η πόλη ως τουριστικός προορισμός.


Νέα επίθεση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ κατά ΣτΕ γιατί καθυστερεί το «πόθεν έσχες» των δικαστικών

Ανοιχτό μέτωπο με τους θεσμούς της Δικαιοσύνης έχουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή τη φορά η επίθεση γίνεται στο Συμβούλιο της Επικρατείας.


ΒΙΝΤΕΟ-Το 5λεπτο του Άδωνι για την πετρελαιοκηλίδα στο Σαρωνικό

Δείτε το βίντεο:


Θ. Τζήμερος: Αγαπητέ συνταξιούχε!

του Θάνου Τζήμερου

Αγαπητέ συνταξιούχε, έχεις δίκιο ό,τι κι αν πεις. Το κράτος σού έδωσε μια υπόσχεση που δεν την κράτησε. Προγραμμάτισες τη ζωή σου ανάλογα με την κρατική εγγύηση για το εισόδημα που θα είχες αποσυρόμενος από την αγορά εργασίας, και τώρα όλα τα σχέδιά σου πέφτουν έξω. Ακόμα κι αν είσαι κάτω από τα 67, ακόμα και αν άρχισες να συνταξιοδοτείσαι πριν τα 40, δεν ευθύνεσαι εσύ για την ευκαιρία που σου έδωσε το κράτος να βγεις πρόωρα στη σύνταξη. Και σε μένα αν την έδινε, θα την εκμεταλλευόμουν.

Άρθρο της Νατάσας Παζαϊτη για την αμφισβήτηση της μαστογραφίας

«Μπορεί η μαστογραφία να μην είναι πανάκεια είναι όμως το πιο βασικό όπλο κατά του καρκίνου του μαστού»

Ο καρκίνος του μαστού είναι ο πιο συχνός τύπος καρκίνου που πλήττει το γυναικείο πληθυσμό. Παρόλο που μπορεί να εμφανιστεί σε οποιαδήποτε ηλικία, είναι εξαιρετικά σπάνιος σε ηλικίες κάτω των 30 ετών. Όμως το ποσοστό εμφάνισής ανεβαίνει δραματικά, αγγίζοντας το 25%, στις ηλικίες 50-70 ετών.


ΒΙΝΤΕΟ-ΧΟΧΟΧΟ! Μέτωπο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: Θα καταψηφίζουν διατάξεις για να μην κάνει ο Καμμένος τον τζάμπα μάγκα

Πολιτικό πρόβλημα στην κυβερνητική συμμαχία αποφάσισαν να προκαλέσουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Η Νέα Δημοκρατία και η Δημοκρατική Συμπαράταξη στη σημερινή συζήτηση της τροπολογίας, που κατά πολλούς ανοίγει παράθυρο επανεξέτασης αναγνώρισης της τουρκικής ένωσης Ξάνθης, διατύπωσαν τη θέση ότι από εδώ και στο εξής θα καταψηφίζουν διατάξεις ακόμα και αν συμφωνούν με αυτές, από τη στιγμή που δεν υπάρχει συμφωνία των δύο κυβερνητικών εταίρων.

Η άγνωστη ιστορία του μεγάλου ηθοποιού Νίκου Σταυρίδη - Γιατί είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Υπήρξε ένας από τους πιο σπουδαίους κωμικούς του κινηματογράφου και του θεάτρου. Ο λόγος για τον Νίκο Σταυρίδη, ο οποίος γεννήθηκε στο Βαθύ της Σάμου, το 1910. Τα παιδικά του χρόνια τα πέρασε δουλεύοντας στο μπακάλικο του πατέρα του, ενώ αργότερα έγινε βοηθός καραγκιοζοπαίχτη και βοηθός μηχανικού προβολής.

Τρέξιμο ή βάρη; Μια 25χρονη μας δείχνει τα διαφορετικά αποτελέσματα των δύο ασκήσεων στο σώμα της

Πολλή αντιπαράθεση γίνεται γύρω από το επίμαχο δίλημμα: Αεροβική άσκηση ή μυϊκή ενδυνάμωση; H 25χρονη Rebecca Catherine Smith δοκίμασε και τα δύο και είδε τα διαφορετικά αποτελέσματα στο σώμα της.

«Αναταράξεις» από τη Ryanair: Θα ακυρώνει 50 πτήσεις την ημέρα για... εβδομάδες

Η εταιρεία είναι έτοιμη να πληρώσει έως και 20 εκατομμύρια ευρώ σε αποζημιώσεις για να σώσει τη φήμη της, όπως διευκρινίζει σε σημερινή της ανακοίνωση

 Άνω-κάτω είναι το επιβατικό κοινό που είχε επιλέξει τη Ryanair για τις μετακινήσεις του. Η εταιρεία χαμηλού κόστους προχώρησε σε ακύρωση συνολικά 2.024 πτήσεων έως τις 28 Οκτωβρίου.


Δήλωση 6 δημάρχων: Δεν μας κάλεσαν στη συνεδρίαση για την πετρελαιοκηλίδα

Κοινή δήλωση εξέδωσαν οι δήμαρχοι έξι Δήμων της Αττικής σχετικά με την αυριανή συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος για την αντιμετώπιση της θαλάσσιας ρύπανσης στο Σαρωνικό από τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη ΙΙ».


Γκρίνια στον ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κουρουμπλής δίνει... εξηγήσεις στους βουλευτές για την πετρελαιοκηλίδα

Στα...κάγκελα είναι οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, έπειτα απο την τεράστια καταστροφή που προκλήθηκε στο Σαρωνικό.


Αυγενάκης: Μετρ της προπαγάνδας o ΣΥΡΙΖΑ με δημοσκοπικές σαπουνόφουσκες

«Είναι ντροπή να αντιμετωπίζουν με επικοινωνιακούς όρους μια τεράστια οικολογική καταστροφή που απειλεί την δημόσια υγεία», δήλωσε σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του «Alpha» , ο Γραμματέας Π.Ε. Ν.Δ. – Βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης.


Επιστολή οργής του δημάρχου Λέσβου στον Μουζάλα -Ασταμάτητες οι προσφυγικές ροές, εκρηκτική η κατάσταση

Με επιστολή του στον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, την οποία κοινοποιεί στον επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δημήτρη Αβραμόπουλο, στον Συντονιστή για το Προσφυγικό, Γιώργο Κυρίτση και στο Γραφείο του Πρωθυπουργού, ο δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, με αφορμή και την αύξηση των προσφυγικών ροών, ζητά την άμεση λήψη μέτρων για την αποσυμφόρηση του νησιού.


Γερμανία: Δύο νεαροί Αφγανοί βίασαν 16χρονη κοντά σε προσφυγικό καταυλισμό

Το θύμα γλίτωσε από τον τρίτο υποψήφιο βιαστή της παρέας των Αφγανών, όταν επενέβη ένας περαστικός

Μια 16χρονη Γερμανίδα βιάστηκε από δύο νεαρούς Αφγανούς πρόσφυγες την Παρασκευή το βράδυ κοντά σε προσφυγικό καταυλισμό στη Βαυαρία, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.

Οι τρεις μεγάλες στιγμές του Κυριάκου Μητσοτάκη

Του Σάκη Μουμτζή

Πολλοί φίλοι, μου κάνουν την ερώτηση γιατί υποστηρίζω αναφανδόν τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Και μάλιστα, όταν έχω δηλώσει πως δεν υπάρχει κανένα προσωπικό κίνητρο ή φιλοδοξία.

Τους απάντησα και τους απαντώ ως εξής:


Η Barbie του κ. Καμμένου

Με τον θεαματικό καβγά στη Βουλή για τα ψώνια του προέδρου των ΑΝΕΛ στο «Selfridges» του Λονδίνου προσπεράσαμε το σοβαρότερο ζήτημα: τη λειτουργία της περίφημης Υπηρεσίας Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, που είναι κάτι σαν το ΤΑΙΠΕΔ του υπουργείου Αμυνας


Με άρωμα... πατρίδας: Λοστοί και μπουκάλια κατά Έλληνα τερματοφύλακα στο βουλγαρικό πρωτάθλημα - ΒΙΝΤΕΟ

Η αναμέτρηση μεταξύ της Σλάβια Σόφιας και της Λοκομοτίβ για το βουλγαρικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου αμαυρώθηκε από τα θλιβερά επεισόδια.

Το νέο fake news των Συριζαίων: Ο Μητσοτάκης θα καταργήσει το αφορολόγητο

Στον γνωστό κόσμο των fake news του ΣΥΡΙΖΑ έχει αρχίσει τις τελευταίες μέρες να διακινείται άλλο ένα ψέμα:

"Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα καταργήσει το αφορολόγητο".

Δεν το είδαμε μάλιστα μόνο στα social media. Δυστυχώς το αναπαρήγαγε και ο Πάνος Σκουρλέτης στην ΤιΒι!

Τι συνέβη:

Πρετεντέρης προς Κυριάκος: Στις κουβέντες με τους δανειστές κερδίζουν τα κακά παιδιά, όχι τα καλά

Τη σύγκριση Τσίπρα-Κυριάκου στη ΔΕΘ κάνει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:


Eldorado Gold: Αν δεν πάρουμε άδεια έως την Πέμπτη, φεύγουμε από τις Σκουριές

Έτοιμη να κάνει πράξη την αναστολή των επενδύσεων στις Σκουριές είναι η Eldorado Gold.

Οπως διαμηνύουν από την καναδική εταιρεία, σε περίπτωση που έως την Πέμπτη δεν τους δοθεί από την κυβέρνηση η άδεια για τις Σκουριές, τότε είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν στην ανάκληση των εργασιών κατ' αρχάς στο έργο των Σκουριών. Στο συγκεκριμένο μεταλλείο εργάζονται 520 άτομα, ενώ υπενθυμίζεται πως η εταιρεία είχε αφήσει χρονικό περιθώριο στην κυβέρνηση έως τις 22 Σεπτεμβρίου (Παρασκευή).


Βίντεο από την εντυπωσιακή αναπαράσταση της έκρηξης του ηφαιστείου στη Σαντορίνη

Την ευκαιρία να δουν την αναπαράσταση της έκρηξης του ηφαιστείου της Σαντορίνης είχαν όλοι όσοι βρέθηκαν στο νησί το περασμένο Σάββατο.

Απάντηση της ΑΕΚ στην Καλαφατάκη

Μετά τις καταγγελίες της Αγγελικής Καλαφατάκη για την Ερασιτεχνική ΑΕΚ, η Ενωση απάντησε με το ίδιο σκληρό ύφος στην παίχτρια και κόρη του προπονητή μπάσκετ, Γιώργου.
Και οι «κιτρινόμαυροι» ισχυρίζονται ότι έχουν συμβεί περιστατικά που δεν τιμούν την αθλήτρια.


Βρετανίδα τουρίστρια κέρδισε στα δικαστήρια αποζημίωση 34.000 ευρώ από ελληνικό ξενοδοχείο -Τι συνέβη

Αποζημίωση 34.000 ευρώ κέρδισε μια γυναίκα από την Μεγάλη Βρετανία που τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε από σκάλες, ενώ βρισκόταν σε διακοπές στην Ελλάδα, καθώς το δικαστήριο απέρριψε τους ισχυρισμούς του ξενοδοχείου πως ήταν μεθυσμένη.,


Στον Εισαγγελέα Διαφθοράς για φοροδιαφυγή μέτοχος μεγάλης Στοιχηματικής Εταιρείας

Στον Εισαγγελέα Διαφοράς κατέθεσε πριν από μερικές μέρες, μέτοχος πασίγνωστης Στοιχηματικής Εταιρείας για πολύ σοβαρή υπόθεση φοροδιαφυγής.


ΟΙΚΩΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΟ@ΤΣΑΣ! «Βέτο» Κουρουμπλή στην απόσυρση των υπέργηρων ρυμουλκών για τα δεξαμενόπλοια

Μετά το ναυάγιο του μικρού δεξαμενόπλοιου Αγία Ζώνη και την πρόκληση της πετρελαιοκηλίδας που μετέτρεψε σε «μαύρη θάλασσα» τον Σαρωνικό η κυβέρνηση σε όλους τους τόνους υποστηρίζει ότι έχει ως προτεραιότητα την προστασία του περιβάλλοντος και τη λήψη μέτρων προκειμένου να αποφευχθούν παρόμοια τέτοια ατυχήματα.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! Ο Κωστάκης συγκρίνει άρθρο του Π. Μπακογιάννη με στίχους του Φύσσα

[Κωστάκη επειδή δύο άνθρωποι είχαν την ίδια κατάληξη -να δολοφονηθούν από ακραίους- δεν σημαίνει ότι ήταν το ίδιο ή ότι σβήνουμε τη διαδρομή τους... ο Παύλος Μπακογιάννης έγραφε άρθρα και έκανε πράξη την εθνική συμφιλίωση αντίθετα ο Killah-P που σημαίνει "Δολοφόνος του παρελθόντος" έγραφε τέτοιους στίχους:  

ΒΙΝΤΕΟ-Η απάντηση κάθε φορά που Συριζαίος ρωτάει "πού θα βρείτε τα λεφτά"

Θα τους κολλάτε στα μούτρα αυτό το βίντεο: