19 Νοεμβρίου 2017

ΦΩΤΟ ΞΕΦΤΙΛΑ-Ενώ μετρούσαμε νεκρούς ο Τσίπρας έβγαζε selfie με Αχτσιόγλου στη ΣΟυηδία!

ΞΥΠΝΑ ΤΑΓΑΡΙ ΜΠΕΤΥ!!! 

Σάλο έχει προκαλέσει στα social media η εικόνα του Τουρίστα πρωθυπουργού να βγάζει χαζο-selfie με την προστατευόμενη του Αχτσιόγλου στην Σουηδία, την ώρα που οι χείμαρροι ξέβραζαν το ένα πτώμα μετά το άλλο στην Μάνδρα!

Ανυπολόγιστες οι καταστροφές στη Μάνδρα: Επτά στα δέκα σπίτια έχουν σοβαρές ζημιές

[Τω πρωί ο σουρωμένος Κωνσταντινέας ούρλιαζε στη δήμαρχο "πείτε μας γιατί έχετε κάνει μόνο 300 ελέγχους σπιτιών"... και τελικά τους ελέγχους τους κάνει το υπουργείο του Σπίρτζη]

Τι έδειξαν οι αυτοψίες από τα εξειδικευμένα τεχνικά κλιμάκια (120 μηχανικοί) του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών



Σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό το «Αίολος Κεντέρης Ι» για 4,5 εκατ. ευρώ

Πρόκειται για το «Αίολος Κεντέρης Ι». Το πλοίο ανήκε στη Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου και είχε κατασχεθεί από την Τράπεζα Πειραιώς. Είναι ένα από τα τρία επιβατηγά-οχηματαγωγά τύπου καταμαράν, που είχε ναυπηγήσει η ΝΕΛ στις αρχές του 21ου αιώνα, σε μία προσπάθεια να κάνει την διαφορά στο Αιγαίο. Τα άλλα δύο ήταν το θρυλικό «Αίολος Κεντέρης» το οποίο πουλήθηκε το 2007 και το «Αίολος Κεντέρης ΙΙ».

Νέος εφιάλτης για Μαξίμου – Kαι δεύτερος «περίεργος» μεσάζων για τα Εξοπλιστικά

Ενώ οι συνεργάτες του πρωθυπουργού και κορυφαία κυβερνητικά στελέχη επιχειρούν με κάθε τρόπο να διαχειριστούν το σκάνδαλο με την εμπλοκή του Βασίλη Παπαδόπουλου στις προμήθειες του υπουργείου Εθνικής Αμύνης, κινδυνεύει να ξεσπάσει νέο σκάνδαλο με τα εξοπλιστικά.


ΑΛΗΤΑΡΙΟ! Aπαράδεκτη χειρονομία του Χιμένεθ στους οπαδούς του Παναθηναϊκού - ΦΩΤΟ

Αρνητικός πρωταγωνιστής του ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ έγινε ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ αποβλήθηκε στο 86ο λεπτό, αφού προσπάθησε να εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο, μετά από σύρραξη που προκλήθηκε έπειτα από μαρκάρισμα του Βιγιαφάνιες στον Έλντερ Λόπες.

Συγχαρητήρια στην Φώφη Γεννηματά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Συγχαρητήρια στη Φώφη Γεννηματά για τη νίκη της στις σημερινές εκλογές για την ανάδειξη αρχηγού του νέου φορέα της κεντροαριστεράς έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πλήθος πιστών υποδέχτηκε την Τίμια Κάρα του Αγίου Ραφαήλ στη Θεσσαλονίκη

Με τη δέουσα μεγαλοπρέπεια πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ραφαήλ από τη Μυτιλήνη στον Ιερό Ναό του Αγίου Φωτίου στην παραλία της Θεσσαλονίκης.


ΒΙΝΤΕΟ-Nomads: Αποχώρηση «βόμβα»-Διεκόπη το αγώνισμα-Το σοκ των παικτών όταν έμαθαν για τις πλημμύρες και τους νεκρούς στη Μάνδρα

Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις και στο αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ANT1 Nomads.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανακοίνωσε στη ...

BINTEO-ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΔΕΙΡΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ! Άσχημα χτυπημένος ο Χανιώτης από τους Βρετανούς στρατιώτες

Δικαιοσύνη ζητάει ο 37χρονος Χανιώτης που δέχθηκε αναίτια επίθεση από Βρετανούς στρατιωτικούς και νοσηλεύεται σε πολύ άσχημη κατάσταση στην ΩΡΛ κλινική του Νοσοκομείου Χανίων!


Η Πόπη Τσαπανίδου βολτάρει με τις δίδυμες κόρες της στο Άμστερνταμ

Τριήμερο στο Άμστερνταμ έκανε η παρουσιάστρια Πόπη Τσαπανίδου και «βόλταρε» με τις δύο από τις τρεις κόρες της. Μάλιστα, η Πόπη και οι δίδυμες, ανέβασαν και βιντεάκι στα σοσιαλ μίντια όπου μαμά και κόρες περπατούν στους δρόμους της ολλανδικής πόλης.

Μεγάλη νίκη Γεννηματά στις εκλογές για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς

Προηγείται με 58% - 42% στο 40% των ψηφισάντων - Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι μπροστά σε όλες τις περιφέρειες πλην της Κρήτης

Ικανοποιημένος από το επίπεδο της συμμετοχής εμφανίστηκε ο Νίκος Αλιβιζάτος. Σε δηλώσεις του λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες τόνισε ότι ο κόσμος ανταποκρίθηκε παρά τη βροχή.

ΒΙΝΤΕΟ-Tριήμερο… πένθος για Κωνσταντινέα: Σούρωνε στην Πάολα πριν πάει στον Αυτιά για να επιτεθεί στη δήμαρχο Μάνδρας

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κωνσταντινέας στην Πάολα συμμετέχει στο «εθνικό πένθος» που κήρυξε ο Τσίπρας.

Μπορεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας να κήρυξε τριήμερο εθνικό πένθος εξαιτίας της τεράστιας καταστροφής στην περιοχή της Μάνδρας, όπου θρηνούμε 20 νεκρούς, όμως ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας θεώρησε...

Φρίκη στη Λακωνία: Μολδαβός και Μαροκινός σκότωσαν την 63χρονη για να αγοράσουν αλκοόλ!

Ομολόγησε ο Μαροκινός και υποστήριξε πως ήταν μεθυσμένοι - Όπως αποδείχθηκε από την έρευνα της αστυνομίας, οι δυο τους κυνηγούσαν από δωμάτιο σε δωμάτιο την 63χρονη, χτυπώντας την ξανά και ξανά στο κεφάλι με ένα από τα κούτσουρα που είχε για το τζάκι!


Οι Έλληνες... Καρντάσιανς κατακτούν την Αμερική!

Οι περισσότεροι γονείς, σε περίπτωση που διαπίστωναν ότι τα παιδιά τους διάγουν αδικαιολόγητα πολυτελή βίο, απομυζώντας τα χρήματα της οικογένειας, θα λάμβαναν έκτακτα μέτρα. Ίσως έκοβαν την στρόφιγγα των παροχών, ή ακόμα και να τα υποχρέωναν να βγουν στην αγορά εργασίας, με σκοπό να σταθούν στα πόδια τους.

Το απίστευτο tweet της ΕΛ.ΑΣ. με το παιχνίδι σκύλων [βίντεο]

Με στόχο προφανώς να γίνει πιο φιλική στον πολίτη, πιο οικεία, και να με περάσει με ευκολία και σαφήνεια το μήνυμά της, η ΕΛ.ΑΣ. έκανε χθες ένα πραγματικά εκπληκτικό και πρωτότυπο tweet.


Απίστευτο: Ένα... γουρούνι «έκοβε βόλτες» στην Πολιτεία - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής οι κάτοικοι της Πολιτείας στην οδό Παλαιολόγου που βγήκαν μια βόλτα μετά τη βροχή: Ένα... γουρούνι βρισκόταν «αδέσποτο» στην περιοχή τους και κυκλοφορούσε ανενόχλητο σε δρόμους, πεζοδρόμια και πάρκα!

Τραγωδία στο Μαρόκο: Γυναίκες και παιδιά ποδοπατήθηκαν κατά τη διανομή βοήθειας - 17 νεκροί

Η παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που είχαν απόλυτη ανάγκη από τρόφιμα, νερό και ένδυση εξελίχθηκε σε τραγωδία στο Μαρόκο, καθώς τουλάχιστον 15 άτομα, μεταξύ τους πολλές γυναίκες και παιδιά, έχασαν τη ζωή τους και άλλα πέντε τραυματίστηκαν, όταν ξέφυγε ο έλεγχος και ποδοπατήθηκαν από το πλήθος.

Αυτό θα πει «ανανέωση» στην Κεντροαριστερά: Δείτε πώς πήγε να ψηφίσει ένας ψηφοφόρος

Πάνω σε... ηλεκτρικό πατίνι τελευταίας τεχνολογίας εμφανίστηκε ένας άντρας σε εκλογικό τμήμα της Φιλιππιάδας

Ζητούμενο στις εκλογές της Κεντροαριστεράς είναι, μεταξύ άλλων, και η ανανέωση και ένας ψηφοφόρος φαίνεται πως ήδη εφαρμόζει τέτοιες, «ανανεωτικές» ιδέες.

Νέες προσφυγές ενστόλων στο ΣτΕ για τα μισθολογικά

Νέο κύκλο προσφυγών ανοίγουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας οι ένστολοι για τα μισθολογικά τους με τους αστυνομικούς να ανοίγουν πρώτοι τον χορό και να ακολουθούν όπως αναμένεται και τα άλλα σώματα ασφάλειας.


Πρετεντέρης: Το σύνδρομο του χαρτοπαίκτη

"Ο Τσίπρας δεν έκανε εκλογές το φθινόπωρο του 2016, όταν μπορούσε ακόμη να τις κερδίσει. Και τώρα έχει εγκλωβιστεί στο «σύνδρομο του χαρτοπαίκτη»" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης για τον Τσίπρα στο ΒΗΜΑ:

ΒΙΝΤΕΟ-Θεά η Καφαντάρη... δείτε τι έλεγε για τις πλημμύρες

Πριν κάτσουν στην καρέκλα για τις πλημμύρες έφταιγε η κυβέρνηση.
Τώρα που έκατσαν στην καρέκλα φταίει...

Το αισθησιακό τσιφτετέλι της Ειρήνης Κολιδά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην εκπομπή «Στην Υγειά μας» που ήταν αφιερωμένη στο Χρήστο Νικολόπουλο βρέθηκε η γυμνάστρια Ειρήνη Κολιδά.

ΣΑΝΟ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΔΙΑ! Κυρίτσης: Απρόκλητη, επίθεση της αστυνομίας στο μπλοκ των αναρχικών

Σε άλλο μήκος κύματος από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος με ανακοίνωσή του είχε καταδικάσει τα επεισόδια στα Εξάρχεια μετά την πορεία για το Πολυτεχνείο, βρίσκεται ο βουλευτής του κόμματος Γιώργος Κυρίτσης​.


Στουρνάρας: Καμία ανακρίβεια στις δηλώσεις της περιουσιακής μου κατάστασης

Απάντηση σε δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας που αναφέρεται στις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, δίνει ο ίδιος ο κ. Στουρνάρας.


ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ! Φλαμπουράρης για Ελληνικό: Η επένδυση προχωρά κανονικά

«Τι θα μπορούσε κανείς να περιμένει από έναν χώρο που σχεδόν ομολογεί ότι επιχειρεί να συγκροτηθεί για να συνεργασθεί με τον κ. Μητσοτάκη», διερωτάται ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Kontra News, σημειώνοντας πως «αν αυτή η "πολιτική" της πλειοψηφίας της ηγεσίας ανατραπεί και καταλάβουν ότι κέντρο και κεντροαριστερά δεν μπορεί σε εποχές παγκόσμιας λιτότητας, να έχουν σαν στόχο την αριστερά, εδώ είμαστε να συζητήσουμε».

Στην Ελλάδα επαναπατρίζονται 26 αρχαία αντικείμενα από την Αυστρία

Τελετή επαναπατρισμού είκοσι έξι αρχαίων αντικειμένων που είχαν απομακρυνθεί παρανόμως από την Ελλάδα κατά τη διάρκεια της γερμανικής Κατοχής, πρόκειται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017 στα γραφεία της Ελληνικής Πρεσβείας στη Βιέννη.


ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΡΕ ΜΠΟΥΡΔΑ! Βίντεο: Ο Λεωνίδης φιλά την τουρκική σημαία στο φέρετρο του Σουλεϊμάνογλου

Μεγάλο θέμα στα τουρκικά ΜΜΕ η παρουσία του Έλληνα Ολυμπιονίκη στην κηδεία του Τούρκου αρσιβαρίστα

Η παγκόσμια αθλητική κοινότητα συνόδευσε τον Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου στην τελευταία του κατοικία...

ΠΕΣ ΤΑ! Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΦΤΑΙΕΙ! Καφαντάρη για τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα: Στην τελική, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τα τελευταία τρία χρόνια

«Λόγω αυτού του ακραίου καιρικού φαινομένου, βγήκαν όλες οι παθογένειες των τελευταίων δεκαετιών», δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ


Θράσος βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στη Δήμαρχο Μάνδρας - ΒΙΝΤΕΟ

[Ο φούρναρης που παρότι είχε όλα τα κόζια, δεν έγινε διεθνής επειδή δεν ξέρει λέξη αγγλικά... για να φανταστείτε, τη Μάντσεστερ τη λέει ΓιουνάτεΡ!!]

Άγρια κόντρα είχαν στον αέρα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας και η Δήμαρχος Μάνδρας Ιωάννα Κριεκούκη, κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ.

Βίντεο: Η δραματική στιγμή που «ομάδα κυνηγών» συλλαμβάνει παιδόφιλο

Τη δραματική στιγμή της σύλληψης ενός παιδόφιλου στη Βρετανία, από τη γνωστή -πλέον- ομάδα Shadow Hunters UK, η οποία έχει πάρει το νόμο στα χέρια της, έχει καταγράψει ερασιτέχνης λήπτης.

«Ευτράπελο» στην Κρήτη με τον Γιώργο Παπανδρέου: «Και το όνομα του πατέρα σας;»

Ο πρώην πρωθυπουργός πήγε στην Κρήτη για να ψηφίσει και κατά την διαδικασία εξακρίβωσης ρωτήθηκε από μια 18χρονη εθελόντρια πώς είναι το όνομα του πατέρα του


ΟΚ ΞΕΝΟΣ, ΑΛΛΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΝ! Χανιά: Οικογενειάρχης κρεμάστηκε έξω από το σπίτι του

Ο άνδρας, ηλικίας 50-55 ετών με καταγωγή από την Βουλγαρία βρέθηκε κρεμασμένος σε εξωτερικό χώρο, κοντά στην οδό Παπαναστασίου

Τέλος στην ζωή του έδωσε ένας οικογενειάρχης άνδρας, κάτοικος των Λενταριανών σήμερα το πρωί στα Χανιά.


ΤΣΙΡΚΟ! Αλληλέγγυοι έβαλαν φόρμες σε Πακιστανούς λάθρο για να δείξουν ότι βοηθούν τους κατοίκους της Μάνδρας να καθαρίσουν τα λασπόνερα

Είναι τώρα πέντε μέρες που η Μάνδρα προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές που άφησε πίσω της η φονική κακοκαιρία με τους 20 νεκρούς και τις ανυπολόγιστες ζημιές σε σπίτια, καταστήματα και αυτοκίνητα στην περιοχή. Από την πρώτη στιγμή έχουν ζητήσει την βοήθεια όλων μας και πολλοί είναι εκείνοι που έχουν ανταποκριθεί προσφέροντας ό,τι μπορούν είτε από το υστέρημά τους, είτε με την παρουσία τους εκεί.


Αμβρόσιος: Για τις πλημμύρες φταίει ο άθεος πρωθυπουργός - Πολάκης: Ιεράρχες σαν εσένα ευθύνονται για την χρεοκοπία!

[Από τον Πολάκη δεν περιμένουμε τίποτα... από τον παππά όμως περιμέναμε... και αντ' αυτού αποθέωνε Τσίπρα-Βαρουφάκη τον Φεβρουάριο του 2015 πράγμα που σημαίνει ότι πιθανότατα τον ψήφισε κιόλας... οπότε ας τον λουστεί τώρα]

Στην ανάρτηση του Μητροπολίτη Καλαβρύτων για τα αίτια των πλημμυρών απαντάει έξαλλος ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας μέσω facebookΑνάλυση για τις φονικές πλημμύρες που έπληξαν την Μάνδρα κάνει μέσω του ιστολογίου του ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, προκαλώντας την οργή του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, που δεν παρέλειψε να του χρεώσει την χρεοκοπία της χώρας, θεωρώντας και αυτόν υπεύθυνο για την κατάσταση της χώρας.

ΣΦΙΞΑΝ ΟΙ Κ@ΛΟΙ ΜΟΛΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ Η ΣΥΡΙΖΑία! Τόσκας: Επρεπε να συλληφθούν τα μέλη του Ρουβίκωνα που μπήκαν στο Πεντάγωνο

Σημαντική δήλωση έκανε ο Νίκος Τόσκας με την οποία ανατρέπει την αντίληψη που υπάρχει στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Ρουβίκωνα και τη δράση του.


ΦΩΤΟ-Χατζηχαλβάς μετακλητός του Καμμένου rtάρει Ρουβίκωνα και μιλάτε για πρωτοφανή εισβολή;

Ο Μετακλητός του Καμμένου στο ΥΠΕΘΑ Αυγερινός Χατζηχρυσός @avgerinosx RTάρει Ρουβίκωνα και μιλάτε για "πρωτοφανή εισβολή"; Και αναρωτιέστε πώς...

«Κανόνι» 17 εκατομμυρίων ευρώ στο ρύζι από εταιρεία μεγαλοστελέχους της ΝΔ!

«Κανόνι» που αγγίζει τα 17 εκατομμύρια ευρώ με θύματα παραγωγούς ρυζιού της Θεσσαλονίκης έριξε εμπορική εταιρεία, της οποίας μεγαλομέτοχος είναι στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας!

ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ! Φωτο: Κρέμασαν κ@λόχαρτα στο άγαλμα του Ανδρέα Παπανδρέου στην Καλαμαριά

Με ένα περίεργο θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι όσοι περνούσαν σήμερα από την οδό Εθνικής Αντιστάσεως, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Άγνωστοι κρέμασαν χαρτιά υγείας στο άγαλμα του Ανδρέα Παπανδρέου που εχει τοποθετηθεί στην περιοχή.

Διαδραστικός χάρτης με το 20ετές ταξίδι του Οδυσσέα

Ο ερευνητής προσδιορίζει τους 14 σταθμούς του βασιλιά της Ιθάκης, ο οποίος ξεκίνησε το ταξίδι του από την Τροία και αφού περιηγήθηκε στη Μεσόγειο, επέστρεψε στην αγαπημένη του Πηνελόπη

Δυτ. Αττική: Βρήκαν έναν ακόμη νεκρό -20 τα θύματα της πλημμύρας

Οι τραγικές ειδήσεις από τη Μάνδρα δεν έχουν τέλος, καθώς άνδρες της ΕΜΑΚ εντόπισαν μία ακόμη σορό.

Με τη συνδρομή σκύλων εντοπίστηκε ένας ακόμη νεκρός, από τη φονική πλημμύρα και πλέον ο τραγικός υπολογισμός ανεβαίνει στους 20 νεκρούς.


Έρευνες της ΔΕΗ για βίλες σε Κηφισιά, Εκάλη και Παλαιό Ψυχικό με ... κοινωνικά τιμολόγια και φέσια 2,8 δισ. ευρώ

Σύμφωνα με τα όσα προέκυψαν από ελέγχους των υπηρεσιών της ΔΕΗ φαίνεται ότι έχει γίνει σύστημα από στρατηγικούς κακοπληρωτές, δικαιούχους κοινωνικών τιμολογίων με … βίλες και λογαριασμούς στο εξωτερικό να κάνουν χρήση των ενεργητικών διατάξεων για κοινωνικά ευπαθείς ομάδες.


Μητσοτάκης: Πρέπει να υπάρξει συντελεστής 9% για εισοδήματα έως 10.000 ευρώ

Στην ανάγκη μείωσης της φορολογίας αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης,στο προσυνέδριο του κόμματος που διεξάγεται στη Λάρισα, λέγοντας χαρακτηριστικά "εμείς θα μειώσουμε τους φόρους και ξέρουμε πως θα το κάνουμε".

Βίντεο-σοκ: Η στιγμή που Βρετανός αναβάτης τραυματίζεται θανάσιμα στην πίστα του Μακάου

Τραγωδία στο Grand Prix του Μακάου - Νεκρός είναι ο 31χρονος Daniel Hegarty

Ένας αγώνας θεάματος, διασκέδασης και ψυχαγωγίας, εξελίχθηκε σε τραγωδία... Ο Βρετανός αναβάτης Daniel Hegarty, έχασε τη ζωή του στην πίστα του Μακάου, όταν έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του στην στροφή Fisherman’s Bend.


Η μάχη της Αράχωβας: Μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές νίκες

Ο Καραϊσκάκης αρχιστράτηγος της Ρούμελης - Οι μάχες στη Δόμβραινα και την Αταλάντη - Εκατοντάδες Τουρκαλβανοί χάνονται μέσα στη χιονοθύελλα - Το μακάβριο ελληνικό τρόπαιο


ΣΚΙΤΣΟ-Η εκ της λάσπης αναδυόμενη Δούρου

Δείτε το σκίτσο του Δ. Χαντζόπουλου στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:


Τα κομμούνια της Ομόνοιας απάντησαν με 17Ν στο πανό οπαδών ΑΠΟΕΛ για το Πολυτεχνείο

Οι πρώτοι σήκωσαν πανό ότι η εξέγερση του Πολυτεχνείου ήταν «παραμύθι» και οι δεύτεροι «απάντησαν» με πανό για την τρομοκρατική οργάνωση

ΒΙΝΤΕΟ-Καταγγελία από τη Δήμαρχο Μάνδρας: Αστυνομικοί που δηλώθηκαν ότι ήταν εδώ, φύλαγαν το σπίτι του πρωθυπουργού

Ζήτησε από εδώ και πέρα όποιος έρχεται στη Μάνδρα για να βοηθήσει να γίνεται με έγγραφο γιατί «στα χαρτιά αύριο θα δούμε πολλούς να είναι εικονικά τοποθετημένοι»

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε από τηλεοράσεως η δήμαρχος Μάνδρας πέντε ημέρες μετά τις φονικές πλημμύρες στην περιοχή της που άφησαν πίσω της 19 νεκρούς.


«Διπλός» ο Αντετοκούνμπο στη συντριβή των Μπακς

Δύσκολη νύχτα για τους Μπακς στο Ντάλας, όπου ηττήθηκαν με 111-79 από τους Μάβερικς

Καλή παρουσία στην κακή εμφάνιση των Μπακς, στην ήττα με 111-79 από τους Μάβερικς στο Ντάλας, είχε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Greek Freak…

Λεωνίδης: «Ο Σουλεϊμάνογλου δεν μπορούσε να αντισταθεί σε αυτή την κακή συνήθεια» (Video)

Η “μονομαχία” τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα το 1996 έγραψε ιστορία την άρση βαρών.

Ο Βαλέριος Λεωνίδης μίλησε για τον μεγάλο του αντίπαλο και καλό φίλο, Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου, που έφυγε απ’ τη ζωή το μεσημέρι του Σαββάτου, σε ηλικία 50 ετών.


ΤΟ ΣΚ@ΤΟ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΥ! Η Βίκυ Σταμάτη ζητά 1 εκατ. αποζημίωση από τον Πολάκη για το «νεόπλουτο τσουλί»

Οι αγωγές εκδικάζονται κανονικά και δεν έχει ασυλία το λαμόγιο...

«Έχεις τόσο απύθμενο θράσος;» αναρωτιέται ο αναπληρωτής υπουργός ΥγείαςΑγωγή με την οποία ζητά αποζημίωση ύψους 1 εκατ. ευρώ κατέθεσε η Βίκυ Σταμάτη σε βάρος του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη ως αποζημίωση για τους χαρακτηρισμούς «φτωχό νυμφιδιο» και «νεόπλουτο τσουλί» που χρησιμοποίησε σε βάρος της σε προηγούμενη ανάρτησή του στο Facebook.