22 Ιανουαρίου 2018

Σοκ στην Καλογρέζα - Πατέρας κλείδωσε τον 11χρονο γιο του στο μπαλκόνι για να τον... τιμωρήσει

Σοκ έχει προκαλέσει η αποτρόπαια συμπεριφορά ενός πατέρα από την Καλογρέζα, ο οποίος χθες Κυριακή (και ενώ το κρύο ήταν τσουχτερό) για να τιμωρήσει τον 11χρονο γιο του, τον... κλείδωσε για 45 περίπου λεπτά στο μπαλκόνι. Όπως ήταν φυσικό, το παιδί πανικοβλήθηκε και άρχισε να φωνάζει, εκλιπαρώντας τους γονείς του να του ανοίξουν την πόρτα.

Η μητέρα του προσπαθούσε να πείσει τον πατέρα να ανοίξει την πόρτα. Αυτός όμως, όχι μόνο δεν άνοιξε την πόρτα στο ανήλικο παιδί του, αλλά κλείδωσε και τη σύζυγό του στο μπαλκόνι.

Οι γείτονες, κάλεσαν την Αστυνομία, ενώ το θέμα που έχει πάει στον Εισαγγελέα. Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί επίσης και το "Χαμόγελο του παιδιού".

Στο σημείο έφτασε ένα περιπολικό του Α.Τ Φιλαδέλφειας και οι αστυνομικοί προχώρησαν σε καταγραφή του συμβάντος, χωρίς ωστόσο να προχωρήσουν στη σύλληψή του άνδρα, ο οποίος είναι οδηγός σε σχολικό λεωφορείο, καθότι δεν υποβλήθηκε εναντίον του μήνυση από τη σύζυγό του ή από κάποιο τρίτο πρόσωπο.

Σύμφωνα με τους γείτονες, το ζευγάρι έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές εξαιτίας των καβγάδων τους.