21 Ιανουαρίου 2018

BINTΕΟ-ΤΟ ΣΚ@ΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ! Η στιγμή που πολίτες κυνηγάνε τον Ζουράρι απ' το συλαλλητήριο


Για φασιστική ενέργεια κάνουν λόγο οι ψεκασμένοι ΑΝΕΛ αφού προφανώς μόνο τον Πάχτα επιτρέπεται να λιντσάρουν κατόπιν προτροπής του αρχηγού τους-Συντονιστική Επιτροπή Συλλαλητηρίου: Μεμονωμένο περιστατικό η επίθεση κατά Ζουράρι



Επίθεση από πολίτες δέχθηκε ο Κώστας Ζουράρις, ο οποίος θεωρεί τον κόσμο τόσο Μ@ΛΑΚΑ που ξέχασε ότι έλεγε "θα ψηφίσω να λέγονται Μακεδονία αν το πει ο ΣΥΡΙΖΑ". Ο γνωστός απατεώνας πολιτικός θέλησε να δώσει το παρών στο συλλαλητήριο κατά της χρήσης του όρου «Μακεδονία» από τα Σκόπια.


Συγκεντρωμένοι που τον αντιλήφθηκαν, καθύβρισαν και χτύπησαν τον τέως υφυπουργό Παιδείας, ενώ όπως δείχνουν οι εικόνες του βίντεο, τον κυνήγησαν μέχρι το δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Δείτε το βίντεο από το ATLAS TV Κεντρικής Μακεδονίας:



ΑΝΕΛ: Φασιστική ενέργεια

Σχολιάζοντας τον προπηλακισμό κατά του Κώστα Ζουρίαρι, η εκπρόσωπος του κόμματος Μανταλένα Παπαδοπούλου έκανε λόγο για «φασιστική συμπεριφορά».

«Συνιστά φασιστική ενέργεια και είναι απολύτως καταδικαστέος ο προπηλακισμός που δέχθηκε ο βουλευτής και μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Κώστας Ζουράρις, στη διάρκεια του σημερινού συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη κατά της χρήσης του όρου «Μακεδονία» από τα Σκόπια. Φασιστικές συμπεριφορές δεν έχουν θέση σε μια δημοκρατία, ούτε στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για τη Μακεδονία μας».

Συντονιστική Επιτροπή Συλλαλητηρίου: Μεμονωμένο περιστατικό η επίθεση κατά Ζουράρι

Ως μεμονωμένο περιστατικό χαρακτηρίζει την επίθεση που δέχτηκε στη Θεσσαλονίκη, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κώστας Ζουράρις, η Συντονιστική Επιτροπή του Συλλαλητηρίου για την Μακεδονία.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση εναντίον του κ. Ζουράρι ξεκαθαρίζοντας ότι πρόκειται για ένα δυσάρεστο μεν, αλλά μεμονωμένο περιστατικό» αναφέρει η ανακοίνωση.

Προσθέτει δε ότι «προκλήθηκε από άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με τον κύριο κορμό των εκατοντάδων χιλιάδων κόσμου που διαδήλωσαν ειρηνικά».