12 Ιανουαρίου 2018

BINTEO-Ψαριανός: Είστε μαγκιά και... φινιστρίνι! Τσακαλώτος: Ούτε γερμανοτσολιάδες, ούτε προδότες ούτε Τσολάκογλου σας είπαμε

Μία λαϊκή παροιμία καφενείου με αρκετή βωμολοχία, όπως είπε και ο ίδιος, επιστράτευσέ ο βουλευτής  του ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός προκειμένου να επιτεθεί στο ΣΥΡΙΖΑ για όσα έλεγαν οι βουλευτές του ως αντιπολίτευση.


«Θυμάμαι τους πύρινους λόγους που έβγαζαν σημερινοί κυβερνητικοί παράγοντες όταν ήταν στην αντιπολίτευση. Και τώρα εφαρμόζουμε μνημονιακούς κανονισμούς που υπερβαίνουν όσα θα ζητούσαν οι …ανάλγητες φασιστικές μπότες των δανειστών, όπως μας πληροφόρησε πρόσφατα το στενό οικογενειακό περιβάλλον του πρωθυπουργού!

Υπάρχει μία λαϊκή παροιμία του καφενείου που αρχίζει με μαγκιά και τελειώνει με φινιστρίνι. Ε, τώρα είσαστε στο φινιστρίνι!», κατέληξε στην ομιλία του ο κ. Ψαριανός

Η τοποθέτηση Ψαριανού προκάλεσε την αντίδραση του υπουργού Οικονομικών, ο οποίος παρενέβη, προκειμένου να απαντήσει σε κριτική. «Μας αδικήσατε και τους τέσσερις που βρισκόμαστε στα υπουργικά έδρανα (σ.σ. εκτός από τον κ. Τσακαλώτο στην αίθουσα ήταν ο κ. Στ. Κοντονής, η κα Εφ. Αχτσιογλου και η κα. Θεανώ Φωτίου). Σας προκαλώ να μου δείξετε ένα βίντεο που να εμφανίζει έναν από εμάς τους τέσσερις να χρησιμοποιεί την λέξη Γερμανοτσολιάδες. Ούτε γερμανοτσολιάδες, ούτε προδότες ούτε Τσολάκογλου. Αυτές είναι ξένες λέξεις για εμάς».

Δείτε το βίντεο από το κανάλι της Βουλής: