25 Ιανουαρίου 2018

Συμπλοκή αντιεξουσιαστών με Χρυσαυγίτες στο Ηράκλειο – Στο νοσοκομείο περιφερειακός σύμβουλος

Σοβαρά επεισόδια διαδραματίστηκαν το μεσημέρι στο κέντρο του Ηρακλείου με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για συμπλοκή αντιεξουσιαστών με Χρυσαυγίτες.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, όλα συνέβησαν την ώρα που συνεδρίαζε το περιφερειακό συμβούλιο Κρήτης στην πλατεία Ελευθερίας με ομάδα αντιεξουσιαστών να πραγματοποιεί πορεία στο κέντρο της πόλης διαμαρτυρόμενη για την παρουσία της Χρυσής Αυγής στο συμβούλιο.

Μέσα στο κτήριο της περιφέρειας ο περιφερειακός σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή Κρήτης, Γιώργος Σπυρόπουλος μαζί με μέλη της παράταξής ανήρτησαν πανό με σύνθημα «Μακεδονία γη Ελληνική».

Στη συνέχεια τόσο ο κ. Σπυρόπουλος όσο και τα μέλη της παράταξης έφυγαν από το περιφερειακό συμβούλιο και βγήκαν στην πλατεία Ελευθερίας. Εκεί φαίνεται πως τα πράγματα ξέφυγαν καθώς η ομάδα αντιεξουσιαστών ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τα μέλη της ακροδεξιάς παράταξης.

Τότε οι αντιεξουσιαστές, σύμφωνα με τις πληροφορίες, του επιτέθηκαν ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να βάλει τάξη.

Διερχόμενοι περιστατικοί βλέποντας την συγκεκριμένη συμπλοκή ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ ασθενοφόρο του οποίου παρέλαβε τον κ. Σπυρόπουλο και τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ. Σπυρόπουλος έχει τραυματιστεί ελαφρά.