15 Ιανουαρίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ-Η αντίδραση του Παπαγιάννη, όταν τον ρώτησαν για τον ξυλοδαρμό της Παυλίδου-Τι αναφέρει ο δικηγόρος της

Σιγήν ιχθύος τηρεί ο Μάνος Παπαγιάννης μετά την καταγγελία και τη μήνυση εις βάρος του από τη Σοφία Παυλίδου για ξυλοδαρμό.

Ο ηθοποιός και σύζυγος της Αγγελικής Δαλιάνη δεν έχει μιλήσει σε κανένα Μέσο για το περιστατικό που σημειώθηκε στο θέατρο Χυτήριο, και συγκεκριμένα στην παράσταση «Πετάει Πετάει», όπου...

σύμφωνα με τη Σοφία Παυλίδου, ο ηθοποιός της επιτέθηκε τραυματίζοντάς την και στέλνοντάς την στο νοσοκομείο.

Παρά την έκταση που πήρε το θέμα, ο Μάνος Παπαγιάννης πήγε κανονικά στο θέατρο το βράδυ της Κυριακής για να παίξει στην παράσταση, στην οποία αντικαταστάτρια της Σοφίας Παυλίδου είναι η γυναίκα του, Αγγελική Δαλιάνη.

Ο ίδιος απέφυγε να μιλήσει στις κάμερες, ενώ όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για το περιστατικό, ο ίδιος απάντησε με ένα «Να είστε καλά».


Την ίδια στάση δεν κράτησε, όμως, ο πρώην σύζυγος της Σοφίας Παυλίδου, Χρήστος Φερεντίνος, ο οποίος με ανάρτησή του στο Instagram μίλησε για το περιστατικό, χαρακτηρίζοντας άθλιο, άνανδρο, φασιστικό και εμετικό αυτό που έκανε ο νταής ηθοποιός στο θέατρο Χυτήριο.

Για το περιστατικό μίλησε και ο παραγωγός Β. Γκουρούσης, επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων, πως και ο ηθοποιός έφερε αμυχές στο πρόσωπό του.

«Είδα το πρόσωπο του Μάνου Παπαγιάννη την επόμενη ημέρα με αμυχές» δήλωσε ο ίδιος στα «Αποκαλυπτικά», αφήνοντας να εννοηθεί ότι και η Σοφία Παυλίδου επιτέθηκε εναντίον του ηθοποιού όταν υπήρξε η διένεξη ανάμεσά τους.

Ο ίδιος παραγωγός τόνισε επίσης ότι την επομένη του καβγά ο Μάνος Παπαγιάννης πήγε στο θεάτρο και ζήτησε συγγνώμη από τους συνεργάτες του και τους παραγωγούς, ενώ τόνισε πως και οι δύο ηθοποιοί είναι ευπρόσδεκτοι στο θέατρο για να συνεχιστούν οι παραστάσεις. «Εγώ πιστεύω τους ηθοποιούς που ήταν μπροστά. Πιστεύω τη Σοφία, πιστεύω τον Μάνο. Ήταν μία άτυχη στιγμή» δήλωσε επίσης ο Βασίλης Γκουρούσης, και τόνισε: «Εγώ την άλλη μέρα που πήγα στο θέατρο είδα το πρόσωπο του Παπαγιάννη που είναι χάλια. Είναι μέσα στις αμυχές. Τη Σοφία δεν την έχω δει…».


Τι αναφέρει ο δικηγόρος της Σοφίας Παυλίδου για τον ξυλοδαρμό από τον Μάνο Παπαγιάννη

Η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου έπεσε το βράδυ της Πέμπτης θύμα ξυλοδαρμού στο θέατρο «Χυτήριο» από τον ηθοποιό Μάνο Παπαγιάννη, με τον οποίο συμπρωταγωνιστεί στην παράσταση «Πετάει πετάει». Η γνωστή ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και γνωστοποίησε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον του συναδέλφου της.

Μιλώντας το πρωί στην τηλεόραση του Alpha και την εκπομπή «Happy Day», ο δικηγόρος της Σοφίας Παυλίδου, Αλέξανδρος Μίτζιας, μίλησε για τη συνέχεια της υπόθεσης, αναφέροντας πως η κυρία Παυλίδου βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Μίτζιας, «η Άμεση Δράση μετέβη στο σημείο και ενώ αναζητούσε τον κύριο Παπαγιάνη, ο οποίος βρισκόταν μέσα, εκείνος δεν εμφανίστηκε ποτέ. Ρωτούσαν πού είναι ο κύριος Παπαγιάννης και δεν υπήρξε απάντηση».

Μέχρι στιγμής, ο κ. Μιτζιάς δεν είχε καμία επικοινωνία με τον Μάνο Παπαγιάννη ή τον δικηγόρο του και ερωτηθείς για το μέχρι πού είναι διατεθειμένη να φτάσει η Σοφία Παυλίδου, απάντησε: «αυτό θα το καθορίσει η εντολέας μου με το κατά πόσο αισθάνεται ασφαλής να συνεχίσει την εργασίας της».