02 Ιανουαρίου 2018

ΦΩΤΟ ΣΟΚ από το δωμάτιο που αυτοκτόνησε το ζευγάρι στην Κεφαλονιά - Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τη σατανιστική τελετή

Σοκάρουν οι φωτογραφίες μέσα από το ενοικιαζόμενο διαμέρισμα στα Βλαχάτα Κεφαλονιάς όπου ένα ζευγάρι τουριστών έβαλε τέλος στη ζωή του ενώ πριν αυτοκτονήσουν συμμετείχαν, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις από την αυτοψία του χώρου, σε σατανιστική τελετή.

Στο λαιμό της κοπέλας από τη Βουλγαρία, για την οποία οι γονείς της είχαν δηλώσει την εξαφάνιση της από τον περασμένο Ιούνιο, βρέθηκε ένα μενταγιόν της πεντάλφα ενώ τα κεριά που υπήρχαν στο δωμάτιο παραπέμπουν σε αποκρυφιστική τελετή.


Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί ο Γερμανός σύντροφος της κοπέλας την μετέφερε αιμόφυρτη στον καναπέ του σαλονιού από το υπνοδωμάτιο όπου έγινε η τελετή. Προσπάθησε μάλιστα να σταματήσει την αιμορραγία στα χέρια της κοπέλας με βρεγμένες πετσέτες χωρίς όμως να τα καταφέρει.


Όταν διαπίστωσε πως πέθανε περιποιήθηκε την σορό απομακρύνοντας τα αίματα και της άλλαξε ρούχα. Στη συνέχεια πήγε στην τουαλέτα του ενοικιαζόμενου δωματίου όπου μπήκε στην μπανιέρα γεμίζοντας την με νερό.


Εκεί με ένα κουζινομάχαιρο αυτοκτόνησε καρφώνοντας το στο στήθος του. 

Οι φωτογραφίες από το στο Facebook της νεαρής Βουλγάρας, δείχνουν ότι είχε άμεση σχέση με σατανισμό.

Χαρακτηριστικές από τις φωτπγραφίες μία που έχει αίματα στο στόμα και μία με το μενταγιόν που φορούσε με την πεντάλφα. 




Πηγή φωτογραφιών: εκπομπή "Live News" στο Epsilon