15 Ιανουαρίου 2018

Ρώτησαν την Σάρον Στόουν εάν έχει παρενοχληθεί σεξουαλικά και «έσκασε» στα γέλια [βίντεο]

Τα σεξουαλικά σκάνδαλα δεν έχουν τέλος στο Χόλιγουντ, με τους δημοσιογράφους όταν βρίσκονται ενώπιον ηθοποιών να τις ρωτούν εάν έχουν πέσει θύμα σεξουαλική παρενόχλησης. Μία από αυτές που ρωτήθηκε ήταν και η Σάρον Στόουν.


Η ηθοποιός, μιλώντας στον Λι Κόουεν για το νέο τηλεοπτικό δράμα του Στίβεν Σόντενμπεργκ Mosaic, ρωτήθηκε εάν έχει νιώσει ποτέ άβολα εξαιτίας ανάρμοστης συμπεριφοράς στον χώρο της δουλειάς της.

Η αντίδραση της ήταν διαφορετική απ’ όσες έχουμε δει... η Σάρον Στόουν ξεκαρδίστηκε στα γέλια.




«Δεν ξέρω πως ακριβώς να το ρωτήσω διακριτικά, αλλά βρέθηκες ποτέ σε μία τέτοια κατάσταση, αισθάνθηκες ποτέ άβολα;», ρώτησε ο παρουσιαστής του CBS Sunday's.

Η σταρ του Χόλιγουντ άρχισε να γελάει με τον δημοσιογράφο να τη ρωτά αν είναι νευρικό γέλιο ή γέλιο που λέει «με δουλεύεις; Φυσικά και έχω».

Τότε η Σάρον Στόουν εξηγεί: «Μπήκα σε αυτόν τον χώρο 40 χρόνια πριν. Μπορείς να φανταστείς τον χώρο αυτό πριν 40 χρόνια; Όντως αυτή που είμαι εξωτερικά και ερχόμενη από την Πενσυλβάνια χωρίς τίποτα και χωρίς καμία προστασία».

Η αντίδραση της Σάρον Στόουν θύμισε σε πολλούς την Ούμα Θέρμαν, η οποία όταν ρωτήθηκε για το σκάνδαλο Γουάινστιν ανέφερε πως θα μιλήσει όταν θα νιώθει «λιγότερο θυμωμένη».

Το σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης για τον Χάρβεϊ Γουάινστιν έχει φέρει τα πάνω-κάτω στο Χόλιγουντ με δεκάδες ηθοποιούς και εργαζομένους στον χώρο του θεάματος να βρίσκουν τη δύναμη να μιλήσουν για τις δικές τους εμπειρίες.