07 Ιανουαρίου 2018

ΦΩΤΟ-Οι τούρκοι θα αποβιβαστούν στον Ωρωπό κι ο Χατζηνικολάου θα μιλάει για μονταζιέρα

Όλοι χθες έγραψαν ότι τουρκικές ακταιωροί έκοβαν βόλτες σε Κω, Ίμια, Φαρμακονήσι και Αγαθονήσι, ανήμερα των Θεοφανείων, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας και ο Καμμένος βρίσκονταν στην Κάλυμνο για τον αγιασμό των υδάτων. Συγκεκριμένα τρια σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής είχαν αναπτυχθεί από το πρωί στα τρια ακριτικά νησιά και επιδόθηκαν σε διαδοχικές παραβιάσεις των ελληνικών χωρικών υδάτων.

Μάλιστα υπάρχει και σχετική φωτογραφία από την Κω που δείχνει τούρκικο πλοιάριο να πλέει 300 μέτρα από τις ακτές του νησιού:




Παρόλα αυτά ο Χατζηνικολάου στη σελίδα του συνεχίζει την προπαγάνδα αναπαράγοντας ότι του λέει ο Καμμένος, όπως αναμάσαγε τα 5 δις που του είπε ο Λαφαζάνης να γράψει ότι θα έστελνε ο Πούτιν.... "Δεν ξέρετε τι βλέπετε" μας λέει ουσιαστικά, "όλα είναι μοντάζ"... αυτός είναι ικανός να αποβιβαστούν Τούρκοι στον Ωρωπό και να λέει "είναι τουρκική μονταζιέρα" 

Διαβάστε τι γράφει:

Τουρκική μονταζιέρα στα Ίμια...νούμερο 3.228 - Κατασκεύασαν νέο επεισόδιο ενώ ο Τσίπρας ήταν στην Κάλυμνο

Μπαράζ οδηγιών για τη δέσμευση θαλάσσιων περιοχών λόγω ασκήσεων εξαπέλυσε η Άγκυρα λίγο πριν από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Κάλυμνο.

Τα τουρκικά ΜΜΕ συνεχίζουν να δημιουργούν τεχνητό κλίμα έντασης με υποτιθέμενο νέο επεισόδιο στην περιοχή των Ιμίων, ανήμερα των Θεοφανείων. Σύμφωνα με τις λιμενικές Αρχές, δεν υπήρξε κανένα τέτοιο επεισόδιο.