30 Ιανουαρίου 2018

Μπακογιάννη: Για τον Καμμένο είναι πιο σημαντική η καρέκλα από την ψυχή του

«Για τον κ. Καμμένο πιο σημαντική είναι η καρέκλα από την ψυχή του», ανέφερε μεταξύ άλλων σήμερα, σε συνέντευξή της, η Ντόρα Μπακογιάννη.


«O κ. Καμμένος μας λέει όλη μέρα ότι η ψυχή του και η καρδιά του είναι το όνομα της Μακεδονίας, αλλά εάν έρθει μια συμφωνία η οποία κατά τη γνώμη του δεν θα είναι η πρέπουσα, δεν θα ρίξει την κυβέρνηση, γιατί η καρέκλα είναι πιο σημαντική από την ψυχή του», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον Real fm.

Όσον αφορά στη χθεσινή συνέντευξη του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, για το Σκοπιανό, είπε πως «σε μιάμιση ώρα τηλεοπτικής συνέντευξης, δεν βρήκε μία λέξη να πει για το Βουκουρέστι που η απόφασή του είναι ο βασικός μοχλός πίεσης που έχουμε στη διαπραγμάτευση με τα Σκόπια».

«Ψεύδεται ο υπουργός Εξωτερικών όταν μας λέει ότι στις συσκέψεις του ΝΑΤΟ δεν πάει ο υπουργός Άμυνας. Αυτά είναι πρωτάκουστα πράγματα», επεσήμανε η Ντόρα Μπακογιάννη.

«Η εικόνα μιας κυβέρνησης που έχει άγχος να κρατηθεί στην καρέκλα και προσπαθεί να πει ότι δεν υπάρχει εσωτερικό πρόβλημα, είναι μία εικόνα που αδικεί την χώρα μας. Σε ποια χώρα του κόσμου υπάρχουν διαφωνίες ανάμεσα στον υπουργό Εξωτερικών, τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Αμύνης; Ένας από τους δύο φεύγει, αν διαφωνεί»,  κατέληξε.