23 Ιανουαρίου 2018

ΓΙΓΑΝΤΕΣ! Ομάδα από τον Εβρο μηδενίστηκε στο ματς για να πάνε οι παίκτες στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία [εικόνες]

Προτίμησαν το συλλαλητήριο για την Μακεδονία και έτσι τιμωρήθηκαν στο παιχνίδι τους...

Πιο συγκεκριμένα, η Θύελλα Κυπρίνου προτίμησε να μην κατέβει να αγωνιστεί στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής για τη Β’ κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου με την Δόξα Ορεστιάδας και φυσικά το έχασε στα χαρτιά με σκορ 3-0.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε από την διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές που αποφάσισαν να μην αγωνιστούν ως συμπαράσταση στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας που διεξάγονταν την ίδια ώρα, ενώ αρκετοί βρέθηκαν σε αυτό στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.


Οι ποδοσφαιριστές που έμειναν πίσω μάλιστα σύμφωνα με όσα μεταφέρει το «evros-news» φωτογραφήθηκαν φορώντας τις φανέλες της Εθνικής Ελλάδος και η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση όπου τονίζει:

«Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου της ΘΥΕΛΛΑΣ ΚΥΠΡΙΝΟΥ.

Τις ώρες που η Ελλάδα μας σείεται από εκδηλώσεις για τη Μακεδονία μας, συμπαραστεκόμαστε και δηλώνουμε συμμέτοχοι σε κάθε ενέργεια που διασφαλίζει την Ελλάδα και τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ φορώντας Φανέλες της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Αδυνατούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο αυτές τις ώρες και συγχαίρουμε τις ΕΠΣ των ευρύτερων περιοχών ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ που ανέστειλαν τα πρωταθλήματα.

Ευχαριστούμε τη ΔΟΞΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ για την κατανόηση της να μην προσέλθουμε στον προγραμματισμένο για σήμερα Κυριακή 21 Ιανουαρίου ώρα 15.00 αγώνα πρωταθλήματος».