18 Ιανουαρίου 2018

Βούτσης «αδειάζει» Καμμένο για το Δημοψήφισμα

Εξελίξεις και μάλιστα σύντομα γύρω από το Σκοπιανό προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, αδειάζοντας παράλληλα τον Πάνο Καμμένο για το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος σχετικά με την ονομασία, απαντώντας αρνητική σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.


Πρόκειται μάλιστα για το δεύτερο άδειασμα μετά το χθεσινό από τον Γιώργο Βαρεμένο.

Μιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες στο περιθώριο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του είπε ότι το σκοπιανό θα έχει επίκεντρο τη Βουλή και εκεί θα διαμορφωθούν οι εξελίξεις.

Σε ερώτηση μάλιστα για το αν θα φτάσουμε μέχρι τον Ιούνιο οπότε και έχει προγραμματιστεί η Σύνοδος του ΝΑΤΟ ο κ. Βούτσης εκτίμησε ότι οι εξελίξεις θα έρθουν πολύ πιο σύντομα.

«Εργάζονται» όλοι. Και αυτοί που θέλουν αλλά και όσοι δεν θέλουν λύση. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη πίεση από αυτή που υπήρχε εδώ και 10 χρόνια, ωστόσο ο συσχετισμός στη γείτονα έχει αλλάξει προς το καλύτερο.

Υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις που τρίβουν τα χέρια τους βλέποντας να εμφανίζονται αναχώματα στη FYROM για να μην υπάρξει λύση.

Εμείς δεν θα επιτρέψουμε στην Ελλάδα να έχει τέτοια αναχώματα» είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Βουλής με τους περισσότερους να ερμηνεύουν τα παραπάνω και ως αιχμή προς τους ΑΝ.ΕΛ.