13 Ιανουαρίου 2018

Επεισόδια μεταξύ οπαδών στην Καλαμαριά και τη Νεάπολη [βίντεο]

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης ανάμεσα σε Απόλλωνα Πόντου και Δόξα Δράμας, οπαδοί των δύο ομάδων συγκρούστηκαν εκτός γηπέδου.

Για την 11η αγωνιστική της Football League ο Απόλλων Πόντου φιλοξένησε την Δόξα Δράμας και πριν την έναρξη της αναμέτρησης δόθηκε συνέχεια στην βεντέτα που έχει ανοίξει από πέρσι ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων.

Λίγο πριν την σέντρα δημιουργήθηκε ένταση και επεισόδια εκτός γηπέδου και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μάχες «σώμα με σώμα» ανάμεσα στους οπαδούς του Απόλλωνα και της Δόξας.

Τα επεισόδια κράτησαν για περίπου 15 λεπτά, πριν επέμβει η αστυνομία και ηρεμήσει την κατάσταση.



Επεισόδια και ξύλο στη Νεάπολη, στο ντέρμπι Ιωνικός-Προοδευτική


Ντέρμπι ανάμεσα σε Ιωνικό και Προοδευτική (ακόμη και για την Γ' εθνική) και αναμενόμενα είχαμε μεγάλη ένταση...

Ωστόσο, τα πράγματα αυτή τη φορά στη Νεάπολη ξέφυγαν. Με το παιχνίδι στο 63ο λεπτό και μετά από ένα φάουλ που δόθηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης, υπήρξαν αψιμαχίες μεταξύ των ποδοσφαιριστών της ομάδας, με κάποιους όμως ανεγκέφαλους από την εξέδρα να ρίχνουν μπουκάλια και ένα από αυτά βρήκε στο κεφάλι τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Αυτός αμέσως φώναξε κοντά του τους βοηθούς του, ωστόσο δεν έφυγε για τα αποδυτήρια. Πριν κοπάσει η ένταση, οι φίλοι του Ιωνικού πέταξαν και κροτίδα στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα ο διαιτητής να φύγει για τα αποδυτήρια, μάλιστα την ώρα που οι ποδοσφαιριστές της Προοδευτική αποχωρούσαν, μια φωτοβολίδα έπεσε στην φυσούνα.

Τελικά λίγα λεπτά αργότερα οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και η διαιτητική τριάδα επέστρεψαν στο γήπεδο και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά μετά από 17λεπτη διακοπή. Τελικά το ματς τελείωσε με 0-0.