02 Ιανουαρίου 2018

Βίντεο: Η σοκαριστική στιγμή που αυτοκίνητο πετά στον αέρα σαν κούκλα μία γυναίκα

Όταν κάτι είναι γραμμένο να συμβεί, αλλά και όταν είναι επίσης γραμμένο να μην πεθάνεις...
Ένα αυτοκίνητο σε έναν άδειο δρόμο, σε απόσταση μεγαλύτερη των 100 μέτρων... Μία γυναίκα πουν περπατά εντελώς μόνη στο απέναντι πεζοδρόμιο... Ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά, μία τραγωδία!


Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη σοκαριστική στιγμή που ένα αυτοκίνητο στο Περού, κυριολεκτικά από το πουθενά, βγαίνει εκτός ελέγχου και πέφτει αφρενάριστο πάνω σε μία γυναίκα, η οποία περπατούσε αμέριμνη στην απέναντι πλευρά του δρόμου. Η γυναίκα αντιλαμβάνεται το αυτοκίνητο και κάθεται ακίνητη στην άκρη του πεζοδρομίου, καταλαμβάνοντας ελάχιστα εκατοστά χώρο. Όμως οι Μοίρες το είχαν αποφασίσει. Το αυτοκίνητο πέφτει ακριβώς πάνω της. Τη χτυπά με σφοδρότητα και την εκτοξεύει κυριολεκτικά σαν κούκλα στον αέρα.

Ως εκ θαύματος, η Σάντρα Λόπεζ Φουστέρ κατάφερε να επιωβιώσει. Μεταφέρθηκε, ωστόσο, στο νοσοκομείο με πολλαπλά τραύματα και σπασμένο γόνατο.
Το όλο σκηνικό προκαλεί αρκετά ερωτηματικά, καθώς το αυτοκίνητο κινείται στην απέναντι πλευρά του δρόμου, δεν έχει κανένα εμπόδιο, ενώ στο αλκοτέστ που υποβλήθηκε ο οδηγός, ονόματι Φράνκο Παστόρ, διαπιστώθηκε πως δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ.

«Είδα το αυτοκίνητο να χάνει τον έλεγχο, να βγαίνει εκτός δρόμου και να κόβει δύο δέντρα πριν πέσει πάνω μου. Άφησα τον εαυτό μου ελεύθερο και πέταξα στον αέρα, πέφτοντας με δύναμη στο πεζοδρόμιο», δήλωσε η τυχερή μέσα στην ατυχία της γυναίκα, η οποία επέζησε από ένα σοκαριστικό τροχαίο, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί...