Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018

Μουρούτης σε Καμμένο: Ψεκασμένε προσπάθησε να δικαιολογήσεις αλλιώς την κ@λοτούμπαΓράφει στο Facebook, ο διευθυντής γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού επί Αντώνη Σαμαρά:

Άκουσα τον ίδιο τον Καμμένο και τους διάφορους βουλευτές του, επιχειρώντας να επιτεθούν (ως συνήθως) στον Αντώνη Σαμαρά, να τον κατηγορούν ότι δήθεν επί υπουργίας του, αποδόθηκε στην ΠΓΔΜ η προσωρινή "σύνθετη" ονομασία της.

Επειδή όλοι αυτοί, μαζί με τους ΣΥΡΙΖΑίους συντρόφους τους θεωρούν ότι απευθύνονται σε αμνήμονες ηλίθιους, να επισημάνω ότι η αναγνώριση των Σκοπίων από τον ΟΗΕ με την προσωρινή τους ονομασία, έγινε το 1993, από τον μακαρίτη Μιχάλη Παπακωνσταντίνου, ενάμιση χρόνο μετά την αποχώρηση του Α.Σαμαρά από το ΥπΕξ, αλλά και ένα χρόνο μετά την παραίτησή του από Βουλευτής.

Ας επιχειρήσουν, λοιπόν, να να δικαιολογήσουν διαφορετικά τις κωλοτούμπες τους οι μεν ψεκασμένοι που ορκίζονταν στην Μακεδονία, και οι δε Συριζαίοι που διαδήλωναν υπέρ της "αυτοδιάθεσης των Μακεδόνων". Και ας αποφεύγουν τις συγκρίσεις με τον Α.Σαμαρά, που έμεινε έντεκα χρόνια εκτός πολιτικής, για να μην προδώσει τις αρχές του στο θέμα αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου