04 Ιανουαρίου 2018

Συνέλαβαν κι άλλη τραγουδίστρια στην Αίγυπτο γιατί «χόρευε προκλητικά» στο βίντεο κλιπ της!-ΒΙΝΤΕΟ

«Κοίτα τη μαμά σου» λέγεται το επίμαχο τραγούδι - Η Λεϊλά Αμέρ θα παραμείνει στη φυλακή τουλάχιστον τέσσερις μέρες, έως ότου οι αρχές εξετάσουν το βίντεο κλιπ

Δεύτερη τραγουδίστρια της ποπ συνελήφθη στην Αίγυπτο με την κατηγορία της «υποκίνησης στην ακολασία» και με αφορμή ένα βίντεο κλιπ!

Η πρώτη φορά ήταν τον περασμένο Νοέμβριο, όταν η διάσημη στην χώρα Σεϊμά, βρέθηκε σιδεροδέσμια γιατί θεωρήθηκε ακόλαστος ο τρόπος που έτρωγε μια μπανάνα και χόρευε σε ένα της βίντεο κλιπ.

Τώρα ήταν η σειρά της Λεϊλά Αμέρ, που βρίσκεται ήδη σε ένα κελί φυλακών της Αιγύπτου και θα παραμείνει εκεί για τουλάχιστον τέσσερις ημέρες, έως ότου δηλαδή οι αρχές εξετάσουν το βίντεο κλιπ του τραγουδιού της «Κοίτα τη μαμά σου» και τον τρόπο που χορεύει!

Αποσπάσματα από το επίμαχο βίντεο κλιπ της Λεϊλά Αμέρ


Το ζήτημα υποκίνησε ο δικηγόρος Αχμέντ Μαχράν, ο οποίος κατέθεσε μήνυση και υποστηρίζει ότι το βίντεο αυτό είναι ένας «μεγάλος κίνδυνος» για την αιγυπτιακή κοινωνία και ειδικά τους νέους ανθρώπους. 


«Τέτοιου είδους εγκλήματα δεν αντιπροσωπεύουν επίθεση κατά ατόμου, αλλά επίθεση κατά της κοινωνίας και την αποδόμηση του κράτους, ειδικά καθώς είμαστε ένα ισλαμικό, θρησκευτικό κράτος», λέει ο ίδιος.