23 Ιανουαρίου 2018

ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΟΝΟΜΑ; Παππάς: Hδη έχουν αρχίσει να έρχονται επενδύσεις από τις ΗΠΑ

Το μήνυμα ότι η Ελλάδα ξαναστέκεται στα πόδια της και με όρους καθαρούς διεκδικεί τη θέση της εκ νέου, στέλνει με δήλωσή του ο Νίκος Παππάς, σχολιάζοντας την απόφαση του Eurogroup.


«Είμαστε αισιόδοξοι διότι τα θετικά μηνύματα από το εξωτερικό πυκνώνουν και βλέπουν αντικειμενικά οι φίλοι μας και οι λιγότερο φίλοι μας μια χώρα να ξαναστέκεται στα πόδια της, και με όρους καθαρούς να διεκδικεί τη θέση της εκ νέου», επισημαίνει χαρακτηριστικά ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Αναφερόμενος στην τελική έγκριση από το Eurogroup της ολοκλήρωσης της τρίτης αξιολόγησης, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής σχολιάζει πως είναι μια εξέλιξη που επιβεβαιώνει ότι είμαστε σε μια νέα φάση.

Μια φάση, συμπλήρωσε, στην οποία αξιολόγηση και Eurogroup δεν σημαίνει ανησυχία και αγωνία, αλλά βήματα και αισιοδοξία για το μέλλον.

Σε αυτό το πλαίσιο, τονίζει πως η Ελλάδα σταθερά κερδίζει έδαφος και διαβεβαίωσε πως θα ολοκληρώσει με επιτυχία το τρίτο πρόγραμμα, ανακτώντας πολλούς από τους βαθμούς ελευθερίας στην οικονομία και στην κοινωνία.

Τέλος, αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον από τις ΗΠΑ για επενδύσεις στην Ελλάδα, υπογραμμίζοντας ότι «ήδη έχουν αρχίσει να έρχονται».