02 Ιανουαρίου 2018

Δείτε την απίστευτη μεταμόρφωση της Ιρανής που λάνσαρε το look «ζόμπι Αντζελίνα Τζολί»

Στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου οι φωτογραφίες μιας νεαρής κοπέλας από το Ιράν που ισχυριζόταν ότι είχε υποβληθεί σε 50 πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάσει στο είδωλό της, την Αντζελίνα Τζολί, έκαναν τον γύρο του διαδικτύου συγκεντρώνοντας εκατομμύρια κοινοποιήσεις.

Αιτία η αποκρουστική εμφάνιση της νεαρής, η οποία θύμιζε περισσότερο κομπάρσο από το... Walking Dead παρά τη λαμπερή σταρ του Χόλιγουντ. Αυτή ακριβώς η εκκεντρική εμφάνιση της χάρισε το παρατσούκλι «ζόμπι Άντζελίνα Τζολί» και προκάλεσε χείμαρρο επικριτικών σχολίων από χρήστες του διαδικτύου, που πίστεψαν ότι ήταν 100% πραγματική.


Όπως αποδείχτηκε ωστόσο τις επόμενες ημέρες, η παραμορφωμένη εμφάνιση της κοπέλας δεν ήταν τίποτε άλλο από ένα καλοστημένο κόλπο για να κερδίσει followers στα social media και να προβάλει τις -πραγματικά εξαιρετικές - ικανότητές της στο μακιγιάζ και τα προσθετικά προσώπου. Όπως η ίδια παραδέχτηκε, παρά το γεγονός ότι έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις, αυτές ούτε κατά διάνοια δεν πλησιάζουν τις πενήντα, και το λουκ της αποστεωμένης σταρ του Χόλιγουντ δεν αποτελεί παρά μια «μορφή τέχνης». Μάλιστα, η 19χρονη παραδέχτηκε ότι είπε ψέματα ακόμα και για τα κιλά που ισχυρίστηκε ότι έχασε για να μοιάσει στην Τζολί, λέγοντας ότι δεν ξεπερνούσαν τα 4-5, παρά το γεγονός ότι αρχικά είχε κάνει λόγο για απώλεια περίπου 20 κιλών!


Όπως φαίνεται πάντως, μετά τον κακό χαμό που προκάλεσε πριν ένα μήνα, η νεαρή αποφάσισε ότι είχε έρθει η στιγμή για μια μεγάλη αλλαγή. Έτσι απαρνήθηκε το αποστεωμένο look του «ζόμπι Τζολί» και μεταμορθώθηκε για τις μέρες των γιορτών σε... Κλεοπάτρα, επιδεικνύοντας το όμορφο πρόσωπό της με κολακευτικό μακιγιάζ και ένα εντυπωσιακό χτένισμα.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε πριν από δύο μέρες, εκπλήσσοντας ευχάριστα τους φαν της που σχολίασαν πολύ θετικά την αλλαγή