01 Ιανουαρίου 2018

Τα love stories των πολιτικών το 2017

Οι νέοι έρωτες, οι σχέσεις που έληξαν, αλλά και οι µικροί «διάδοχοι» που σηµάδεψαν την προσωπική ζωή τους τη χρονιά που πέρασε

Το 2017, εκτός από το κλείσιµο της διαπραγµάτευσης µε τους εταίρους, την παγίωση του προβαδίσµατος της Νέας ∆ηµοκρατίας στις δηµοσκοπήσεις και την ψήφιση ακόµα ενός πακέτου σκληρών µέτρων από την κυβέρνηση, είχε σηµαντικές εξελίξεις και στην προσωπική ζωή των πολιτικών.
Μπορεί φέτος να µη χόρεψε κανένας πολιτικός τον χορό του Ησαΐα, αλλά δεν είναι λίγοι όσοι είδαν τη ζωή τους να αλλάζει προς το καλύτερο από έναν νέο έρωτα, µια εγκυµοσύνη και µια γέννηση ή βάφτιση ενός παιδιού. ∆εν έλειψαν βέβαια και εκείνοι που µέσα στη χρονιά έβαλαν τελεία στη σχέση τους, χωρίς αυτό να σηµαίνει ότι το 2018 δεν τους βρίσκει καλύτερα από πριν. Σίγουρα το πρόσηµο όσων άλλαξαν για τους πολιτικούς µέσα στη χρονιά που πέρασε είναι θετικό και βλέπουν το 2018 µε αισιοδοξία και χαµόγελο.



Ο έρωτας που έσκασε σαν βόµβα στην πολιτική ζωή αλλά και στην εγχώρια showbiz δεν είναι άλλος από εκείνον του Βασίλη Κικίλια µε την Τζένη Μπαλατσινού, καθώς πέρασε από πολλά στάδια µέχρι να επισηµοποιηθεί ουσιαστικά η σχέση τους: κοινές εµφανίσεις σε εκδηλώσεις, φωτογραφίες, ακόµα και κοινό ταξίδι στις ΗΠΑ. Κικίλιας Μπαλατσινού µέσα σε έναν χρόνο από απλοί γνωστοί πλέον είναι το πιο hot ζευγάρι, µε τη σχέση τους να εξελίσσεται ταχύτατα µετά το καλοκαίρι και τη διαρροή φωτογραφιών από τις κοινές διακοπές τους στην Πάτµο, µε τις βόλτες στα σοκάκια και τις βουτιές στη θάλασσα, µέχρι την κοινή τους απόδραση για τα Χριστούγεννα. Εχουν εµφανιστεί µαζί σε γάµο, σε επίδειξη µόδας αλλά και στο Μέγαρο Μουσικής, χωρίς να αποφεύγουν τον φωτογραφικό φακό.


Τις καλύτερες ηµέρες της σχέσης τους ζουν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ∆ηµήτρης Τζανακόπουλος, µε τη δηµοσιογράφο Στέλλα Γκαντώνα, οι οποίοι πλέον δεν διστάζουν να δηµοσιοποιήσουν τη σχέση τους. Αυτό έκανε η δηµοσιογράφος τα Χριστούγεννα, ανεβάζοντας στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook µία φωτογραφία από την εξόρµησή τους στα Ζαγοροχώρια, που τους απεικονίζει για πρώτη φορά χεράκι-χεράκι σε ένα από τα γραφικά καλντερίµια, µαζί µε ευχές. Οπως είναι λογικό, τα σχόλια και οι αντιδράσεις των διαδικτυακών τους φίλων έμοιαζαν με βροχή.


Μέσα στο 2017 όμως άλλαξε προς το καλύτερο και η ζωή της βουλευτού της Ν.Δ. Αννας Μισέλ Ασημακοπούλου, μετά το διαζύγιο που πήρε, καθώς δηλώνει πιο ερωτευμένη από ποτέ με τον αρραβωνιαστικό της, Γ. Λεγάκη. Οπως αποκάλυψε μάλιστα η ίδια, τον γνώρισε αφού είχε κάνει τάμα και η γνωριμία έγινε μετά από… προξενιό, χωρίς να την επηρεάζει η διαφορά ηλικίας που έχουν.

ΧΩΡΙΣΜΟΙ

Το 2017 ξεκίνησε για τη βουλευτή Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. Ελενα Ράπτη με έναν οριστικό χωρισμό. Η όμορφη πολιτικός και ο Κύπριος τραγουδιστής Λούκας Γιώρκας αποφάσισαν από κοινού να τερματίσουν τη σχέση τους έπειτα από άλυτα προβλήματα που είχαν εμφανιστεί το 2016, με αποτέλεσμα η Θεσσαλονικιά βουλευτής να είναι μόνη της τον τελευταίο χρόνο.


Τον ίδιο δρόμο, αυτόν του χωρισμού, επέλεξε και ο γιος του Β. Λεβέντη, Μάριος Γεωργιάδης, καθώς εδώ και αρκετούς μήνες δεν είναι μαζί με την άλλοτε σύντροφό του, Σία Πάστρα, βάζοντας τέλος σε μια σχέση δύο ετών.


ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ

Το 2017 έφερε τα πλέον χαρμόσυνα νέα σε εκπροσώπους του πολιτικού συστήματος, με τον… πελαργό να τους επισκέπτεται και να τους αλλάζει ριζικά τη ζωή με την έλευση διαδόχων, καθώς και τα τέσσερα νεογέννητα του 2017 ήταν γένους αρσενικού. Πρώτη ήταν η βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτα Δριτσέλη, με τον μικρό γιο της να σβήνει το πρώτο του κεράκι σε δύο μήνες, καθώς γεννήθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο στη Λάρισα, με την ίδια και τον σύζυγό της, Χρ. Σίμο, να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.


Ο πελαργός φαίνεται όμως ότι προτίμησε κατά κύριο λόγο τους εκπροσώπους της Νέας Δημοκρατίας, καθώς μέσα στο 2017 έγιναν μπαμπάδες για πρώτη φορά ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., Κ. Χατζηδάκης, και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απ. Τζιτζικώστας, ενώ πατέρας έγινε ξανά ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κ. Μπακογιάννης. Το μεσημέρι της 15ης Μαΐου ο Απ. Τζιτζικώστας ανέβασε στο προφίλ του στο Facebook μία φωτογραφία με τη σύζυγό του, Ελεάννα Βλάχου, και τον νεογέννητο γιο τους, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μας! Γεννήθηκε ο γιος μας!».


Ένα υγιέστατο αγοράκι έφερε στον κόσμο στις 9 Οκτωβρίου και η δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη, η οποία ενώθηκε με τον Κ. Μπακογιάννη με τα ιερά δεσμά του γάμου στα τέλη Ιουλίου στο Καρπενήσι. Την εγκυμοσύνη μάλιστα είχε ανακοινώσει η ίδια μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Facebook, ζητώντας την... κατανόηση του κοινού, καθώς για κάποιο διάστημα, όπως είχε γράψει, τις ειδήσεις θα τις παρουσίαζαν… δύο.


«Χαζομπαμπάς» δηλώνει από τις 20 Δεκεμβρίου και ο Κ. Χατζηδάκης, καθώς έγινε πατέρας για πρώτη φορά, με τη σύζυγό του, Πόπη Καλαϊτζή, να φέρνει στον κόσμο τον γιο τους, ο οποίος, όπως ανακοίνωσε ο ευτυχής πατέρας, θα ονομάζεται Γιάννης. Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. μάλιστα είχε ψηφίσει από τους πρώτους τον Προϋπολογισμό το προηγούμενο βράδυ, για να μεταβεί εσπευσμένα στο Αρεταίειο για τη γέννηση του γιου του.

Βαφτίσια σε στενό οικογενειακό κύκλο

Στην ευχάριστη θέση να καλέσουν τους συγγενείς και τους φίλους τους για τις βαφτίσεις των παιδιών τους βρέθηκαν μέσα στο 2017 τα ζεύγη Γαβριήλ Σακελλαρίδη-Ράνιας Τζίμα και Γιώργου Χουλιαράκη-Κωνσταντίνας Κιντώνη, με τα δύο Μυστήρια να τελούνται σε πολύ στενό κύκλο. Στα τέλη του Αυγούστου, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος με τη δημοσιογράφο του Alpha βάφτισαν τη μικρή Ελένη. Το Μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στο Μπραχάμι, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, σε μια ιδιαίτερα λιτή τελετή, καθώς δεν υπήρχε καν στολισμός στον χώρο. Τη μικρή βάφτισαν τρεις φίλες του ζευγαριού, η μία εκ των οποίων ήταν η γνωστή παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, Εύα Αντωνοπούλου, η οποία τους είχε παντρέψει κιόλας το 2016. Τον μικρό τους γιο βάφτισαν στα τέλη Οκτωβρίου ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γ. Χουλιαράκης, και η σύζυγός του, Κ. Κιντώνη, η οποία έφερε στον κόσμο τον μικρό την περασμένη άνοιξη. Η εν λόγω βάφτιση μάλιστα συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας όχι για τους καλεσμένους, καθώς έγινε σε πολύ στενό κύκλο, αλλά λόγω της τοποθεσίας. Το ζευγάρι επέλεξε τον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο κοιμητήριο Παπάγου, με τον ιερέα που βάφτισε τον μικρό Θωμά να τονίζει ότι είναι η πρώτη φορά που τελείται βάφτιση στην εν λόγω εκκλησία.

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/ta-love-stories-ton-politikon-to-2017