20 Ιανουαρίου 2018

Στο φως τα sms που έστελνε ο γιατρός στη 44χρόνη Ειρήνη - Τι αποκάλυψε ο ιδιωτικός ερευνητής

Στο φως τα sms που έστελνε ο γιατρός στη 44χρόνη Ειρήνη - Τι αποκάλυψε ο ιδιωτικός ερευνητής
Νέα κατάθεση έδωσε ο γιατρός με τον οποίο φέρεται να διατηρούσε σχέση η άτυχη 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη, η οποία βρέθηκε νεκρή στη θέση Μυρτιά Τριχωνίδας στο Θέρμο.


Ο ορθοπεδικός κατέθεσε με κάθε λεπτομέρεια στην Ασφάλεια όλα όσα είχαν συμβεί μεταξύ τους, περιγράφοντας τα γραπτά sms που είχε στείλει στη χήρα από την Κατόχη Αιτωλοακαρνανίας, ισχυρίστηκε όμως ότι τα έσβησε.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διαταχθεί η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και να ανασυρθούν όλα τα μηνύματα για να επιβεβαιωθούν τα λεγόμενά του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ακόμη και στην περίπτωση που αποδειχτεί ότι ο θάνατος της μητέρας των τριών παιδιών ήταν δολοφονική ενέργεια, ο γιατρός ο οποίος διατηρεί ιατρείο στο Μεσολόγγι έχει εξαιρεθεί από το πλάνο των υπόπτων αφού έχουν επιβεβαιωθεί τα όσα κατέθεσε από την πρώτη στιγμή.

«Άγριο έγκλημα»

Στο μεταξύ ο ιδιωτικός ερευνητής Κώστας Σπύρου ο οποίος ερευνά την υπόθεση και ισχυρίζεται ότι έχει ακλόνητα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι πρόκειται για ένα άγριο έγκλημα έχει κληθεί να καταθέσει ό,τι γνωρίζει σχετικά με τα sms που έχει λάβει στο κινητό του από δύο άτομα τα οποία κατονομάζει ως δολοφόνους της Ειρήνης Λαγούδη.

Πρόκειται όπως ισχυρίζεται ο ιδιωτικό ερευνητής για έναν άνδρα και μία γυναίκα οι οποίοι αποκόμισαν τεράστιο χρηματικό ποσό από τη χήρα και κατόπιν τη σκότωσαν.

Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη και τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να φτάσουν στο Αγρίνιο ο Γιώργος Ραυτογιάννης και ο Αναστάσιος Δέδες, οι δύο τεχνικοί σύμβουλοι που έχει προσλάβει η οικογένεια, για να ερευνήσουν το αυτοκίνητο και να ψάξουν σε βάθος την υπόθεση η οποία εξελίσσεται σε θρίλερ.

kontranews.gr