30 Ιανουαρίου 2018

Survivor 2: «Η Σπυροπούλου είναι ο νέος Ντάνος» -Πώς κατάφερε να γίνει η πιο αγαπητή παίκτρια [εικόνες]

Πώς και πώς περίμεναν οι τηλεθεατές του Survivor την άφιξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον Αγιο Δομίνικο και όχι άδικα.


Με του που πάτησε το πόδι της στην παραλία τα πληκτρολόγια πήραν «φωτιά» και οι χρήστες του Twitter δεν άφηναν τίποτα να πέσει κάτω. Από το πώς περπάτησε, τι είπε, τι ρούχα φόρεσε, ενώ δεν ήταν λίγα τα σχόλια για τα κιλά της.


Ωστόσο, αν και πολλοί περίμεναν από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να το «παίξει» ντίβα και να μην αντέχει το σανίδι, προκειμένου να αρχίσουν το «θάψιμο», εκείνη έκανε την ανατροπή.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγινε ο νέος... «Ντάνος» και όχι επειδή μετρά τη μία νίκη πίσω από την άλλη.


Το Twitter άρχισε δειλά-δειλά να την αποθεώνει όταν έκανε την πρώτη της νίκη, αν και όλοι την είχαν για το απόλυτο αουτσάιντερ. Μετά ήρθε η επική ατάκα στην Δαλάκα την οποία χαρακτήρισε «Ντάνα» κάνοντας πολλούς να γελάσουν, ενώ το φυσιολογικό βάρος της και το σχόλιο πως δεν έχει νιώσει ακόμη στέρηση φαγητού, ίσως επειδή έχει λίγα παραπάνω κιλά... τρέλανε κόσμο.





Οι υπερασπιστές της, βέβαια, έκαναν την εμφάνισή τους στο Twitter και έδειξαν πως είναι έτοιμοι να δημιουργήσουν το teamSpyropoulou, όταν η Μελίνα των Μαχητών της άσκησε κριτική.
«Η Κωνσταντίνα έδωσε ρεσιτάλ, έκανε μία ατελείωτη διαδρομή, έκανε όσα γιουβαρλάκια, ντολμαδάκια, κεφτεδάκια δεν έχουμε κάνει όλοι μαζί στη ζωή μας νομίζω από την αρχή μέχρι το τέλος… Βουτιές –μπόμπες θα τις έλεγα και έφτασε κακήν κακώς στο τέρμα και δεν ξέρω πως έβαλε και τους στόχους και τράβηξε και τις σημαίες και απλά πήρε τη νίκη. Δε ξέρω τι να πω! Απίστευτο!», είπε μεταξύ άλλων η χορεύτρια breakdance.




Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φαίνεται πως έχει τη δική της θέση στο Survivor 2 και παίρνει τους τηλεθεατές με το μέρος της, δείχνοντας πως τελικά είναι πιο κουλ απ’ ότι πολλοί περίμεναν.