02 Ιανουαρίου 2018

Σάλος με YouTuber -Δημοσίευσε βίντεο με το άψυχο σώμα αυτόχειρα

Οταν ο Λόγκαν Πολ βρήκε έναν  άνθρωπο κρεμασμένο, σε δάσος της Ιαπωνίας, το μόνο που βρήκε να κάνει ήταν να δημοσιεύσει ένα βίντεο!


Ο Αμερικανός YouTuber, με τους 15 εκατ. εγγεγραμμένους χρήστες στο κανάλι του, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με αυτή την αχαρακτήριστη κίνησή του, να δημοσιεύσει βίντεο που κατά τα φαινόμενα έδειχνε το άψυχο σώμα ενός αυτόχειρα.

Ο Πολ αναγκάστηκε τελικά να αποσύρει το επίμαχο βίντεο από το κανάλι του και να ζητήσει συγγνώμη έπειτα από την κατακραυγή, αναγνωρίζοντας ότι έκανε λάθος.

«Βρήκαμε έναν νεκρό στο ιαπωνικό δάσος των αυτοκτονιών», είναι ο τίτλος του βίντεο, το οποίο είχε πάνω από 1 εκατ. «χτυπήματα», προτού αποδημοσιευθεί. Σε αυτό, ο Πολ μαζί με φίλους του είναι στο δάσος Αοκιγκαχάρα, όπου εντόπισαν έναν κρεμασμένο άνδρα. Ο 22χρονος περιέγραφε στους θεατές ότι επισκέφθηκαν την περιοχή για το «στοιχειωμένο» δάσος, όπου γίνονται συχνά αυτοκτονίες και τα πράγματα έγιναν «πολύ ρεαλιστικά». Στο βίντεο φαινόταν η σορός του άνδρα, αλλά όχι τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Διάσημοι YouTuber ήταν ανάμεσα σε εκείνους που επέκριναν τον νεαρό. «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τόσοι πολλοί νέοι σε θαυμάζουν. Τόσο λυπηρό. Ελπίζω αυτό το βίντεο να τους αφυπνίσει. Είσαι απλά σκουπίδι. Η αυτοκτονία δεν είναι αστείο. Να σαπίσεις στην κόλαση», ήταν το σχόλιο του ηθοποιού Ααρον Πολ στο Twitter.

Στην απολογία του, ο 22χρονος επέμεινε ότι δεν πρόκειται να ξανακάνει κάτι ανάλογο. «Ποτέ δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοια κριτική, γιατί ποτέ δεν έχω κάνει τέτοιο λάθος έως τώρα», αναφέρει μεταξύ άλλων. «Δεν το έκανα για τα ''χτυπήματα''. Το έκανα γιατί πίστευα ότι μπορώ να φέρω ένα θετικό κύμα στο ίντερνετ. Ηθελα να στρέψω την προσοχή στην αυτοκτονία και την αποτροπή της. Σκέφτηκα ότι αξίζει, αν σώσει έστω και μία ζωή αυτό το βίντεο», σημειώνει ακόμη.