Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018

Άδειασμα Κώστα Καραμανλή σε Αντώναρο: Δεν με εκφράζει ο γελοίος
Τέλος στα σενάρια περί εσωκομματικού ζητήματος στη Νέα Δημοκρατία, στον απόηχο της απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη για διαγραφή του Ευάγγελου Αντώναρου, βάζει ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.


Από το περιβάλλον του κ. Καραμανλή διαμηνύεται ότι οι απόψεις που εξέφρασε ο πρώην εκπρόσωπος της κυβέρνησής του και ένας εκ των τακτικών συνομιλητών του δεν απηχούν παρά τον ίδιο και «τη δική του και μόνον οπτική για τα πράγματα».

Πρόκειται, όπως είναι προφανές, για «άδειασμα» του Ευ. Αντώναρου, ο οποίος με αναρτήσεις του υπενθύμιζε τη στενή σχέση του με τον κ. Καραμανλή, αφήνοντας σε κάποιους να εννοήσουν ότι οι απόψεις που εξέφραζε απηχούσαν, ενδεχομένως, και τη θέση του πρώην Πρωθυπουργού. Οι ίδιες πηγές, κοντά στον κ. Καραμανλή, σημειώνουν ότι επουδενί δεν πρέπει να αμφισβητείται η ενότητα της παράταξης σε αυτή τη συγκυρία αλλά θα πρέπει να τηρηθούν χαμηλοί τόνοι.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι και ο ίδιος ο κ. Αντώναρος, σε ανάρτησή του, μετά τη διαγραφή του από τη Ν.Δ. υπογράμμισε σαφώς πως οι απόψεις που διατύπωσε εις βάρος του εκ των Αντιπροέδρων της Ν.Δ. Άδωνι Γεωργιάδη​ ήταν προσωπικές και δεν απηχούσαν τις θέσεις Καραμανλή.

http://newpost.gr/politiki/654243/adeiasma-kwsta-karamanlh-se-antwnaro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου