11 Φεβρουαρίου 2018

Αθλήτρια του πατινάζ έγινε πιο σέξι από ό,τι ήθελε -Σκίστηκε το κοστούμι την ώρα του αγώνα [βίντεο]

Ηταν η μεγάλη στιγμή. Μόλις πριν από μερικά δευτερόλεπτα είχε ξεκινήσει την πρώτη της εμφάνιση σε Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες. Και ξαφνικά, όλα πήγαν στραβά.


Η Γιούρα Μιν και ο Αλεξάντερ Γκάμελιν, οι αθλητές του πατινάζ που εκπροσωπούν τη Νότια Κορέα, εκτελούσαν το πρόγραμμά τους, όταν ξαφνικά κόπηκε μία λεπτή τιράντα στο πίσω μέρος του κόκκινου κοστουμιού της. Και υπήρχε μεγάλος κίνδυνος να αποκαλύψει περισσότερα από όσα ήθελε!

«Ξέρω ότι αν αυτό λυθεί, τότε βγαίνει όλο το κοστούμι. Οπότε πανικοβλήθηκα», παραδέχθηκε η αθλήτρια. «Προφανώς, δεν θα ήταν η ιδανική εμπειρία σε Ολυμπιακούς αγώνες. Ολη την ώρα σκεφτόμουν ''Κράτα ίσια την πλάτη σου, γιατί μπορεί να βγει''», πρόσθεσε.

Τα πράγματα χειροτέρευσαν ακόμη περισσότερο με όλες τις στροφές που είχε το πρόγραμμα, καθώς το πάνω μέρος του κοστουμιού άρχισε να γλιστράει από τους ώμους της. Πρόλαβε να το συγκρατήσει όμως.

Τελικά το πρόβλημα επηρέασε και τη βαθμολογία τους, καθώς ήταν ένατοι, αλλά το ζευγάρι είναι αισιόδοξο για την εμφάνισή τους στον χορό στον πάγο, στις 19 Φεβρουαρίου.