09 Φεβρουαρίου 2018

ΞΥΔΙ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ! ΗΠΑ: Καταδικάζουμε τη χορήγηση άδειας στον Κουφοντίνα-Βρετανίδα πρέσβης στην Ελλάδ: Αποκαρδιωτικό-ΒΙΝΤΕΟ

Την έντονη αντίδραση των ΗΠΑ προκάλεσε η νέα χορήγηση διήμερης άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Χέδερ Νάουερ καταδίκασε την απόφαση για χορήγηση άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα «έναν καταδικασμένο τρομοκράτη που ευθύνεται για τη δολοφονία 11 πολιτών», όπως σημείωσε.

«Επί της αρχής πιστεύουμε ότι οι καταδικασμένοι τρομοκράτες δεν δικαιούνται άδεια από τις φυλακές», είπε η εκπρόσωπος του αμερικανικού ΥΠΕΞ.




Βρετανίδα πρέσβης στην Ελλάδα για Κουφοντίνα: Αποκαρδιωτικό να βλέπεις έναν αμετανόητο κατάδικο να ξαναβγαίνει

«Η μνήμη των θυμάτων τρομοκρατίας και τα συναισθήματα των οικογενειών τους προσβάλλονται βάναυσα», έγραψε στην ανάρτησή της Άμεση ήταν η αντίδραση για την δεύτερη άδεια από την φυλακή στον τρομοκράτη, Δημήτρη Κουφοντίνα από την Βρετανίδα πρέσβη στην Ελλάδα, Kate Smith.

Την ώρα που ο Λουκάς της 17 Νοέμβρη έβγαινε από τις φυλακές Κορυδαλλού, η κυρία Kate Smith έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter: «Είναι εξαιρετικά αποκαρδιωτικό να βλέπει κανείς έναν αμετανόητο κατάδικο τρομοκράτη να ξαναβγαίνει έτσι από τη φυλακή.

Σεβόμαστε την ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη όμως για μια ακόμη φορά, η μνήμη των θυμάτων τρομοκρατίας και τα συναισθήματα των οικογενειών τους προσβάλλονται βάναυσα».

Η ανάρτηση της Kate Smith