12 Φεβρουαρίου 2018

Επεισόδια μεταξύ φιλάθλων στα Τρίκαλα Ημαθίας

20 περίπου νεαροί οπαδοί του Αγροτικού Αστέρα εισήλθαν στην κερκίδα και διαπληκτίσθηκαν με τους ντόπιους Τρικαλινούς φιλάθλους

Το παιχνίδι μεταξύ του Μεγάλου Αλεξάνδρου Τρικάλων και του Αγροτικού Αστέρα Ευόσμου, δυστυχώς αμαυρώθηκε από σοβαρά επεισόδια στην εξέδρα, με συμπλοκή φιλάθλων των δύο ομάδων σώμα με σώμα.


Πιο συγκεκριμένα, μισή ώρα μετά την έναρξη του αγώνα, 20 περίπου νεαροί οπαδοί του Αγροτικού Αστέρα εισήλθαν στην κερκίδα και διαπληκτίσθηκαν με τους ντόπιους Τρικαλινούς φιλάθλους. Αρκετά ήταν τα καθίσματα που ξηλώθηκαν από τους νεαρούς φιλοξενούμενους, δημιουργώντας φθορά στο γήπεδο των Τρικάλων.

Αποτέλεσμα ήταν η δεκάλεπτη διακοπή του αγώνα στο 30΄ του παιχνιδιού από τον διαιτητή κ. Τσέτσιλα, ώστε να αποτραπούν πιθανές συρράξεις και εντός αγωνιστικού χώρου. Τελικά με τη μεσολάβηση της Αστυνομίας και των ψυχραιμοτέρων που διαχώρισαν τους οπαδούς των δύο ομάδων, η κατάσταση εκτονώθηκε και το ματς συνεχίστηκε κανονικά.
Δείτε το βίντεο:

Η ανακοίνωση του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων:

Επειδή ακούγονται αλλά και ανακοινώνονται πολλά, θα θέλαμε σαν Μέγας Αλέξανδρος να καταγράψουμε τα σημερινά γεγονότα τα οποία διαδραματίστηκαν στο γήπεδό μας στον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα.

Οι οργανωμένοι οπαδοί των φιλοξενούμενων έφτασαν με καθυστέρηση στο γήπεδό μας και με τη συνοδεία αστυνομικών περνώντας μπροστά από τους φιλάθλους μας τους επιτέθηκαν φραστικά βρίζοντας χυδαία οικογένειες και σπίτια. Το σκορ ήταν στο 1-0 ήδη υπέρ της ομάδας μας και οι φίλαθλοί μας δεν είχαν κανέναν λόγο να τους προκαλέσουν. Υπήρξε όμως αντίδραση στα όσα άκουσαν.

Ο δε ανεκδιήγητος πρόεδρος του Αγροτικού Αστέρα επιτέθηκε με τη σειρά του φραστικά σε παράγοντα της ομάδας μας βρίζοντας την οικογένεια του χωρίς λόγο και έλεγε στους φιλάθλους «ελάτε ένας ένας». Όταν μας είπε ότι είναι πρόεδρος, δεν πιστεύαμε ότι είναι πρόεδρος αυτού του ιστορικού συλλόγου.

Την επιθετικότητα και την πρόκληση των 20 περίπου οργανωμένων οπαδών, ήρθε να επιβεβαιώσει παράγοντας των ίδιων των φιλοξενούμενων στο ημίχρονο αποκαλύπτοντας σε παράγοντα της ομάδας μας πως οι ίδιοι φίλαθλοι σε κάθε αγώνα δημιουργούν επεισόδια εντός και εκτός έδρας και μάλιστα ζήτησε από τους ανθρώπους των Τρικάλων να «στρώσουν» τους συγκεκριμένους φιλάθλους για να βάλουν μυαλό. Όταν τον ρωτήσαμε γιατί συμβαίνει αυτό, μας απάντησε πως η συγκεκριμένη μερίδα οπαδών επιθυμούσε και επιθυμεί την παράδοση της ομάδας σε άλλον παράγοντα της περιοχής που ασχολείται με «άλλες δουλειές» Επειδή δεν παραδώσαμε την ομάδα μας δημιουργούν προβλήματα και απειλούν ακόμα και εμάς, είπε κατα λέξη.

ΥΓ: Καλό θα ήταν η αστεία ανακοίνωση του Αγροτικού Αστέρα να μην ρίχνει λάσπη αλλά και ψεύδη στα όσα διαδραματίστηκαν σε μία έδρα που δεν έχει δημιουργήσει κανένα απολύτως πρόβλημα σε καμία ομάδα που πέρασε στη διάρκεια του πρωταθλήματος από τα Τρίκαλα.

Η ανακοίνωση του Αγροτικού Αστέρα Ευόσμου:

ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΤΥΠΟΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσαν σε όλους μας τα όσα συνέβησαν στο χωριό Τρίκαλα Ημαθίας. Αλαλάζοντες τύποι επιτέθηκαν σε φιλάθλους της ομάδας μας κατά την είσοδό τους με τους λίγους αστυνομικούς να είναι απλοί θεατές. Δεν δίστασαν να επιτεθούν φραστικά αλλά και να χειροδικήσουν σε βάρος του Προέδρου κου Αρετάκη, που πήγε στο σημείο να ηρεμήσει τα πνεύματα. Ηθικός αυτουργός είναι ένας τύπος με κοστούμι που εκ των υστέρων μάθαμε ότι είναι παράγοντας ή πρόεδρος ή κάτι παρόμοιο. Ο εν λόγω κύριος με συνοδεία «φουσκωτών» δημιούργησε επεισόδια και στο τέλος επιτιθέμενος στους εκπροσώπους της ομάδας μας, οι οποίοι «τόλμησαν» να διαμαρτυρηθούν στον διαιτητή του αγώνα για τις κάρτες που δέχθηκε η ομάδα (κάτι που δεν είχε καμία σχέση με το σκορ του παχνιδιού ή την ομάδα των Τρικάλων). Στο ίδιο σημείο, φροντιστής της γηπεδούχου ομάδας, ο οποίος αν και είχε αποβληθεί για επίθεση στο διαιτητή εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο, πιάνοντας από τον λαιμό τον αρχηγό της ομάδας Θάνο Αθανασιάδη. Ακολούθησαν σκηνές πανικού μέχρι να καταφέρει η αποστολή να μπει στα αποδυτήρια αφού οι  συγκεκριμένοι κύριοι προσπαθουσαν να εισβάλουν στα αποδυτήρια της ομάδας . Με πρακτικές και νοοτροπία χωριού δεκαετίας 80 λοιπόν μας αντιμετώπισαν οι διοικούντες του χωριού Τρίκαλα κάνοντας ζούγκλα το παιχνίδι θέλοντας έτσι να πάρουν τους πολύτιμους βαθμούς. Είστε απλά γραφικοί και προκαλείτε μόνο γέλιο.
Υ.Γ. Σε οποιαδήποτε περίπτωση έχετε την τιμή να ξανά φιλοξενηθείτε στην έδρα του Αγροτικού Αστέρα θα αντιμετωπιστείτε με τον ίδιο…άψογο τρόπο. Εμείς σε καμία περίπτωση δεν θα «τζογάρουμε» την υπόληψη του μεγάλου συλλόγου που εκπροσωπούμε.

Εκ της διοικήσεως του ΠΜΑΣ Αγροτικού Αστέρα

Πηγή: emvolos.gr