Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2018

ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΟΙ ΑΣΤΕΙΟΙ! Σχολικός τροχονόμος παραιτήθηκε επειδή το «κόλλα πέντε» σε παιδιά μπορεί να θεωρηθεί παρενόχλησηΟ πιο αγαπημένος σχολικός τροχονόμος των παιδιών στο δημοτικό σχολείο «Kirk Ella St. Andrew's», στο Δυτικό Χαλ της Βρετανίας παραιτήθηκε λόγω ευθιξίας. Πρόκειται για τον 77χρονο Μπράιαν Μπρούμ ο οποίος εργάζεται για περισσότερα από 20 χρόνια στο εκπαιδευτικό ίδρυμα.


Ο Μπρούμ υπέβαλε την παραίτησή του μετά από παρατήρηση που του έκανε το συμβούλιο του σχολείου. Του είπαν ότι η συμπεριφορά του απέναντι στους μαθητές θα μπορούσε να παρερμηνευτεί από κάποιους γονείς ως παρενόχληση.

Η παρατήρηση εις βάρος του 77χρονου έγινε επειδή κάνει πολύ συχνά το γνωστό σε όλους «κόλλα πέντε» με τους μικρούς μαθητές. Μετά την παραίτησή του ο Μπρουμ δήλωσε: «πριν από δυο-τρεις μήνες, δημοσιεύτηκαν στον Τύπο φωτογραφίες της Δούκισσας του Κέιμπριτζ να κάνει κόλλα πέντε με μαθητές ενός σχολείου που επισκέφτηκε. Έπρεπε να είχα δώσει αντίγραφα των φωτογραφιών στο συμβούλιο. Αν αυτή η κίνηση είναι αποδεκτή για την βασιλική οικογένεια, γιατί δεν είναι για εμένα; Παραιτήθηκα γιατί αισθάνθηκα οργή που θα έπρεπε στο μέλλον να προσέχω κάθε κίνησή μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου