08 Φεβρουαρίου 2018

Γεωργιάδης μετά τις γρήγορες στον Σαράκη: Υποπτεύομαι ότι μία από τους μάρτυρες έχει πάρει χρήματα για να τα πει αυτά - ΒΙΝΤΕΟ


Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μίλησε στον ΑΝΤ1 σχετικά με την υπόθεση Novartis και όσα αναφέρονται στη δικογραφία, ξεκινώντας με επίθεση στον Σαράκη που ανέφερε ότι στην έρευνα του FBI αναφέρονται πολιτικά πρόσωπα κάτι που δεν φαίνεται στις εκθέσεις του FBI που συνοδεύουν την δικογραφία ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνέχεια ανέδειξε τις ευθύνες που έχει από δω και πέρα η εισαγγελέας Τουλουπάκη.

"Η κ. εισαγγελεύς που κρίνει την αξιπιστία των μαρτύρων, έχει δεχθεί ως αξιόπιστη μαρτυρία έναν κύριο με το ψευδώνυμο "Σαράφη", ο οποίος λέει ότι είναι ευρέως γνωστό ότι το ξέπλυμα του χρήματος το έκανε Άδωνις Γεωργιάδης με τις εκπομπές τηλεπωλήσεων και την οργάνωση σεμιναρίων και εκδηλώσεων για την Αρχαία Ελλάδα, τα οποία δεν πουλάνε τίποτα και τα κάνει για να ξεπλένει τα χρήματα. Είκοσι χρόνια πριν γίνω υπουργός ξέπλενα τα λεφτά της Novartis; Αυτό δεν εκανε την εισαγγελέα να σκεφτεί ότι ο μάρτυρας είναι προκατειλημμένος εναντίον μου; Τώρα δεν θα μάθω το όνομά του για να του κάνω μήνυση και αγωγή και να πληρώσει αυτή την βαριά συκοφαντία;" δήλωσε στο "Καλημέρα Ελλάδα".

"Πιστεύω ότι ειδικά η μάρτυρας "3", που υποπτεύομαι ότι είναι αυτή που το όνομά της κυκλοφορεί στην πιάτσα, έχει πάρει χρήματα για να τα πει αυτά" συμπλήρωσε.

«Στη δικογραφία που παρεδόθη από την Εισαγγελέα η λέξη “δωροδοκία” δεν υπάρχει», τόνισε εν συνεχεία ο Άδωνις Γεωργιάδης, υπογραμμίζοντας:

«Σε όσα έχω διαβάσει, μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει αναφορά σε πολιτικό πρόσωπο».

Δείτε το βίντεο: