07 Φεβρουαρίου 2018

Ηλικιωμένος φέρεται να ασελγούσε σε ανήλικη για μια δεκαετία

Υπόθεση παιδεραστίας στην Κρήτη έρχεται στο φως με τις αποκαλύψεις που έχουν γίνει να κάνουν λόγο για έναν ηλικιωμένο άντρα, ο οποίος φέρεται να έχει ασελγήσει σε ανήλικο κορίτσι και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση.


Σύμφωνα με το anatolh.com, τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν την τελευταία δεκαετία, αλλά έμειναν στο σκοτάδι για αρκετό καιρό και παρά το γεγονός ότι υπήρξαν περίεργες συμπεριφορές σε δημόσιους χώρους.

Δράστης, φέρεται να είναι γνωστό, αξιοσέβαστο πρόσωπο της κοινωνίας του Αγίου Νικολάου. Παλιός επαγγελματίας, υπεράνω υποψίας λόγω θέσης και ηλικίας είναι ο γηραιός άνδρας που κατηγορήθηκε για τις πράξεις αυτές.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά την καταγγελία του κοριτσιού.

Η εμμονή του ηλικιωμένου ήταν μεγάλη και άρχισε να την παρακολουθεί και παρενοχλώντας την ακόμα κι έξω από το χώρο του σχολείου.

Τελικά, η Εισαγγελία διαπίστωσε πως οι ενδείξεις που υπήρχαν έπρεπε να διερευνηθούν και τον περασμένο Σεπτέμβριο οδηγήθηκε στην Ανακρίτρια όπου ουσιαστικά αποκαλύφθηκαν όλα τα δεδομένα της υπόθεσης.

Ακολούθησε η προφυλάκισή του εκτός Κρήτης, αφού προηγουμένως δεν κατέβαλλε την χρηματική εγγύηση των 15.000 ευρώ που είχε οριστεί.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες τα παιδιά του γέροντα έχουν κινήσει τις νομικές διαδικασίες για την αποφυλάκισή του.

newsbeast.gr