12 Φεβρουαρίου 2018

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ξέπλυναν τον Κουρουμπλή


Σχετικά με το ζήτημα της μη έκδοσης δελτίου τιμών φαρμάκων στο πρώτο εξάμηνο του 2015 που απέφερε κέρδη εκατομμυρίων στις φαρμακευτικές εταιρίες και ανάλογες ζημιές στο κράτος.

Πλήρη κάλυψη δίνουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στον πρώην υπουργό Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή, σχετικά με το ζήτημα της μη έκδοσης δελτίου τιμών φαρμάκων στο πρώτο εξάμηνο του 2015, που τον αφορά και φαίνεται ότι επιθυμούν να τον βγάλουν "λάδι" λέγοντας ότι η τελική διαμόρφωση του δελτίου τιμών δεν μπορούσε να γίνει αυτοτελώς και αυτοδυνάμως από την ελληνική πλευρά γεγονός που οδήγησε σε ολιγόμηνη καθυστέρηση.


Σχετικές καταγγελίες με το θέμα είχαν κάνει οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος, Εύη Χριστοφιλοπούλου και Βασίλης Κεγκέρογλου.

Όμως οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ παρέχουν επιπλέον κάλυψη στον Παναγιώτη Κουρουμπλή αναφέροντας ότι η ποινική ευθύνη ενδεχομένως εμπλεκομένων πολιτικών προσώπων για το συγκεκριμένο θέμα έχει παραγραφεί.

Αυτό σημαίνει ότι ο πρώην υπουργός δεν εντάσσσεται στην προανακριτική Επιτροπή για να διευρυνθούν οι τυχόν ποινικές ευθύνες που όπως λένε έχουν παραγραφεί .

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/vouleftes-tou-siriza-vgazoun-ladi-ton-kouroumpli