08 Φεβρουαρίου 2018

Μέλος του Ρουβίκωνα καλεί σε θερμή υποδοχή για τον Δημήτρη Κουφοντίνα έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού

Κάλεσμα μέσω Facebook κάνει γνωστό μέλος του Ρουβίκωνα, προκειμένου να υπάρξει θερμή υποδοχή αύριο στις φυλακές Κορυδαλλού στον Δημήτρη Κουφοντίνα, τον οποίο και χαρακτηρίζει πρότυπο αγωνιστή.


Πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που με ανάρτησή του στα social media λίγο πριν από το συλλαλητήριο στην Αθήνα για τη Μακεδονία είχε προκαλέσει αντιδράσεις καθώς ανέφερε πως θα χυθεί αίμα.

Σήμερα και αφού έγινε γνωστό πως δόθηκε νέα άδεια από τη φυλακή στον καταδικασμένο εκτελεστή της τρομοκρατικής οργάνωσης «17Ν», το μέλος του Ρουβίκωνα έγραψε στο Facebook: «Αύριο το πρωί στις 9 υποδεχόμαστε έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού τον αγωνιστή ΠΡΟΤΥΠΟ Δημήτρη Κουφοντίνα».

Υπενθυμίζεται πως πριν από τρεις μήνες, όταν είχε πάρει για πρώτη φορά άδεια ο εκτελεστής της «17Ν», ομάδα υποδοχής τον περίμενε την ώρα που περνούσε την πύλη των φυλακών Κορυδαλλού.

Ο εκτελεστής της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη» βγήκε χαμογελαστός από τις φυλακές και τον περίμεναν φίλοι και συγγενείς.

Εκεί ήταν και ομάδα νεαρών που φώναζαν «το πάθος για τη λευτεριά είναι δυνατότερο απ’ όλα τα κελιά». Ανάμεσα στους νεαρούς ήταν ο γιος του Νίκου Βούτση, καθώς και ένας νεαρός που είχε συλληφθεί στη Νέα Σμύρνη μαζί με μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς.