08 Φεβρουαρίου 2018

ΜΙΑ ΧΑΡΑ! Χήρα διάσημου κωμικού αποκαλύπτει: Ο άνδρας μου πηδιόταν με το ερείπιο Μάρλον Μπράντο

Η δεκαετία των '70s ήταν το απόγειο της σεξουαλικής απελευθέρωσης και οι πειραματισμοί το σεξ και τις παράνομες ουσίες αποτελούσαν σχεδόν καθημερινότητα για την πλειοψηφία των αστέρων της σόου μπιζ, που τότε αφορούσε κυρίως στον κινηματογράφο.

Αυτό είναι κάτι που γνωρίζουμε όλοι μας και κατά καιρούς έχουμε ακούσει φήμες για περιστασιακές σχέσεις ανάμεσα σε πασίγνωστα πρόσωπα, οι οποίες φυσικά - για ευνόητους λόγους - δεν επιβεβαιώνονται ποτέ επίσημα.

Εξαίρεση αποτελεί ωστόσο η περίπτωση δύο σταρ που...ξεπέρασαν τα όρια της φιλίας την επίμαχη δεκαετία και βρέθηκαν μαζί στο κρεβάτι. Αυτό που κάνει το συγκεκριμένο «κουτσομπολιό» να ξεχωρίζει είναι ότι επιβεβαιώθηκε πρόσφατα, όχι μόνο από έναν στενό φίλο και των δύο ανδρών αλλά και από τη χήρα του ενός, η οποία ήξερε και λεπτομέρειες!



Πριν λίγες μέρες, σε συνέντευξή του στο Vulture ο θρυλικός μουσικοσυνθέτης και παραγωγός Κουίνσι Τζόουνς είπε για τον Μάρλον Μπράντο: «Ήταν ο πιο γοητευτικός καρ..λης που είχα γνωρίσει ποτέ. Θα γαμ...σε οτιδήποτε. Τους πάντες. Θα γαμ...σε ένα γραμματοκιβώτιο. Τον Τζέιμς Μπόλντουιν. Τον Ρίτσαρντ Πράιορ. Τον Μάρβιν Γκέι».

Ερωτηθείσα να σχολιάσει την παραπάνω δήλωση, η Jennifer Lee - που υπήρξε παντρεμένη με τον Πράιορ τη δεκαετία του 80, μετά τον χώρισε και τον παντρεύτηκε ξανά το 2000, μένοντας μαζί του μέχρι τον θάνατό του - είπε ότι «φυσικά και ήταν αλήθεια». «Ήταν η δεκαετία του 70! Τα ναρκωτικά έδιναν και έπαιρναν, ειδικά τα χάπια quaaludes. Εάν είχες πάρει αρκετή κοκαΐνη, θα έκανε σεξ με καλοριφέρ και θα του έστελνες και λουλούδια το πρωί».

Η χήρα του Πράιορ είπε στο TMZ ότι ο σύζυγός της ήταν ανοιχτά bisexual και της μιλούσε ανοιχτά για τις επαφές του με άλλους άνδρες, χωρίς να αισθάνεται ντροπή ή να μετανιώνει για τίποτε.


Νάνσυ Κουλούρα
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ