Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018

Το «ευχαριστώ» του Πύρρου Δήμα στον Αντετοκούνμπο-ΒΙΝΤΕΟΕπειδή «αναδεικνύεται το άθλημα των δυνατών ως σημαντικός παράγοντας για την προπόνηση και την εξέλιξη των αθλητών σε κάθε σπορ».

Επιστολή με την οποία του εκφράζει τις ευχαριστίες του για τα όσα είπε σχετικά με την άρση βαρών σε πρόσφατη συνέντευξή του έστειλε ο Πύρρος Δήμας στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Το βίντεο στο οποίο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναφερόταν στα οφέλη από την άρση βαρών:Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, αφού τον συγχαίρει για την «σπουδαία καριέρα του» στο ΝΒΑ, στη συνέχεια τον ευχαριστεί γιατί με «τις δηλώσεις σου αναδεικνύεται το άθλημα των δυνατών ως σημαντικός παράγοντας για την προπόνηση και την εξέλιξη των αθλητών σε κάθε σπορ».

Αναλυτικά η επιστολή:

Φίλε Γιάννη

Πρώτα από όλα θέλω να σε συγχαρώ, τόσο εγώ προσωπικά όσο και η οικογένεια της Aρσης Βαρών στην Ελλάδα, για την σπουδαία καριέρα σου στο ΝΒΑ και φυσικά για τον τρόπο με τον οποίο εξφράζεις, σε κάθε ευκαιρία, την αγάπη σου προς την πατρίδα μας.

Παράλληλα, σου εκφράζω και τα συγχαρητήρια μου για τις θετικές δηλώσεις σου σχετικά με την Ολυμπιακή Αρση Βαρών, σε συνέντευξη σου σε διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο που παρακολουθήσαμε με ιδιαίτερη χαρά στην Ελλάδα.

Με τις δηλώσεις σου αναδεικνύεται το άθλημα των δυνατών ως σημαντικός παράγοντας για την προπόνηση και την εξέλιξη των αθλητών σε κάθε σπορ.

Με εκτίμηση

Πύρρος Δήμας

Πρόεδρος Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών

Μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών
Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/to-efcharisto-tou-pirrou-dima-ston-antetokounmpo#.WoVHXe4Oo9Q.twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου