22 Φεβρουαρίου 2018

Οταν ο Γιώργος Σαμπάνης έκανε πρωταθλητισμό στον στίβο, πριν το τραγούδι [βίντεο]

Μπορεί οι περισσότεροι να τον έχουν γνωρίσει μέσα από τα τραγούδια του, αλλά ο Γιώργος Σαμπάνης πριν γίνει διάσημος, είχε άλλη ενασχόληση κι άλλους στόχους.


Η αγάπη του γνωστού τραγουδιστή για τον αθλητισμό και ειδικότερα για τον στίβο δεν είναι και πολύ γνωστή, παρ΄όλα αυτά, ο ίδιος όχι μόνο ασχολούνταν με το στίβο, αλλά κατέβαινε σε αγώνες και μάλιστα έχει στην κατοχή του 14 χρυσά μετάλλια σε πανελλήνιο επίπεδο.

Φαίνεται, πως ο Γιώργος Σαμπάνης παράλληλα με τη μουσική, έκανε καριέρα και στον στίβο και ειδικά στις μικρές αποστάσεις και στο μήκος.



Το παρακάτω βίντεο είναι από την εποχή που ο Γιωργος Σαμπάνης ήταν πολύ γυμνασμένος και με άλλο λουκ στα μαλλιά και έτρεχε σε αγώνες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του 2006.


Ο τραγουδιστής μάλιστα ήταν σε τόσο καλή φόρμα που ήταν να κατέβει και στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας στο άλμα εις μήκος, ωστόσο λόγω σοβαρού τραυματισμού, δεν κατάφερε να είναι έτοιμος για τη διοργάνωση. Παρ’ όλα αυτά, ήταν ο αθλητής που επελέγη στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας για να παρουσιάσει το χρονικό της διοργάνωσης με έναν μοναδικό τρόπo.