26 Φεβρουαρίου 2018

ΘΑ 'ΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΓΚΕΡΕΚΟΥ ΚΙ ΑΥΤΗ! Στη ΝΔ η Κατερίνα Μάρκου -Συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Με την ανεξάρτητη βουλευτή, Κατερίνα Μάρκου συναντήθηκε, το μεσημέρι της Δευτέρας, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.


Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr στο ραντεβού συζητήθηκε η προσχώρηση της κυρίας Μάρκου στη ΝΔ και αναμένεται ανακοίνωση από την Πειραιώς μέσα στην ημέρα.

Η συνάντηση των δύο έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας, στο γραφείο του προέδρου της ΝΔ στην Βουλή, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα.

Σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων, καθώς κατευθυνόταν από το γραφείο του στην Ολομέλεια, ο κ. Μητσοτάκης απάντησε: «Βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Το γραφείο μου είναι πάντα ανοιχτό για όλους, κερνάω καφέ και σοκολατάκια από το Ρέθυμνο».

Υψηλόβαθμα στελέχη της ΝΔ, ωστόσο ήταν πιο... διαφωτιστικά λέγοντας σε συνομιλία τους με το iefimerida.gr ότι η προσχώρηση της κυρίας Μάρκου στη ΝΔ, είναι θέμα χρόνου.

Η κυρία Μάρκου, σε επικοινωνία που είχε το iefimerida.gr μαζί της, δεν θέλησε να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο του ραντεβού της με τον πρόεδρο της ΝΔ. «Είμαι ανεξάρτητη βουλευτής, δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον», είπε.

Ας σημειωθεί, τέλος, πως μόλις πριν από δύο ημέρες η ανεξάρτητη βουλευτής είχε δώσει το παρών στον φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ που είχε πάρει μέρος ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.