26 Φεβρουαρίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ! Στην εντατική διασωληνωμένος ο Γκαρσία... στο χορηγό του ΟΣΦΠ στο Διαβαλκανικό-ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΝΕ ΤΟ ΦΑ-Τα είπε όλα ο Λουτσέσκου: «Είναι δειλοί»


-Ιβάν Σαββίδης στα ελληνικά: «Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ, μόνο συγγνώμη »
-Βιεϊρίνια σε διαιτητές: «Στο Καραϊσκάκη γίνονται χειρότερα. Τι είναι αυτά ρε;»

-Μικρής έκτασης επεισόδια έξω από την Τούμπα
-Καραπαπάς: «Εμείς είμαστε Ολυμπιακός και δεν καταλαβαίνουμε από τέτοια»
-Διαβάστε τη διάγνωση να γελάσετε

Επειδή ο Χατζηνικολάου έχει βγάλει και "βαθμολογία μετά την τιμωρία του ΠΑΟΚ" και το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ακόμα δεν έχει γράψει ότι αυτό που πέταξαν στον Γκαρσία ήταν ρολάκι χαρτιού, αλλά αναφέρει συνεχώς -σε πάνω από 10 tweets- ότι τον χτύπησε "αντικείμενο" (καλά για τους υπαλλήλους του Βαγγέλα σε κάτι sporfm ή sport24 δεν το συζητάμε) να ενημερώσουμε τα γατάκια το εξής:

Όσο ο Γκαρσία, που αρνήθηκε να εξεταστεί από τον γιατρό του αγώνα, παραμένει στο Διαβαλκανικό -που είναι χορηγός του Ολυμπιακού αφού ανήκει στον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών- και δεν πηγαίνει σε ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ δεν πρόκειται να κλείσει το φύλλο αγώνα ή αν κλείσει, παίζει να κλείσει εις βάρος του Ολυμπιακού... το να λέει το νοσοκομείο χορηγός του Διαβαλκανικού "οίδημα άνω χείλους, ευαισθησία αριστερής κροταφογναθικής άρθρωσης, ζαλάδα και ναυτία επιβάλλουν 24ωρη παρακολούθηση"

Και επειδή γίνονται συγκρίσεις με πέρσι, πέρσι ο Ίβιτς πήγε στον Ευαγγελισμό και όχι στο Υγεία, με την υπογραφή του γιατρού του αγώνα αφού είχε σκίσιμο στο κεφάλι


Σήμερα ο Γκαρσία στην αρχή κρατούσε το κουτελό του


Μετά το μάτι του


Και στο τέλος το στόμα του


Τελικά αποδείχθηκε ότι έχει μια αμυχή στο εσωτερικό χείλος... 




Γκαρθία στο πρόσωπο



Ιβάν Σαββίδης: «Συγγνώμη στον κόσμο του ΠΑΟΚ»

Χαμογελαστός έφυγε από την Τούμπα αργά το βράδυ της Κυριακής ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ δεν είχε βέβαια όρεξη για κουβέντα και όταν του ζητήθηκε να πει δυο λόγια για όσα συνέβησαν στο περιθώριο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αρκέστηκε απλώς να ζητήσει συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας.«Στον κόσμο του ΠΑΟΚ μόνο συγγνώμη, μόνο συγγνώμη» είπε επί λέξει κι εν συνεχεία αποχώρησε μαζί με τον γιο του.

Το μέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και γιος του μεγαλομετόχου Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος, την στιγμή που ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ έκανε δηλώσεις, έδωσε τη δική του «απάντηση». Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Σαββίδης άνοιξε το μπουφάν του και έδειξε την μπλούζα του αναφέροντας χαρακτηριστικά «Κανείς σαν εμάς, ο ΠΑΟΚ είναι η ζωή μας».


Επίθεση ΠΑΟΚ σε Ολυμπιακό: «Τριάντα χρόνια προκαλεί, το μόνο που ξέρει είναι να ουρλιάζει»

Για ψευδαισθήσεις απειλών, τραυματισμών και επικοινωνίας κατηγόρησε τον Ολυμπιακό, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, προσθέτοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» είχαν μια κατασκευασμένη αφορμή για να μην διεξαχθεί το ντέρμπι. 

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA: «Περιμένουμε να κλείσει ο διαιτητής το φύλλο αγώνα. Έχετε δει και έχετε ακούσει πολλά τόση ώρα εδώ. Βλέπετε ότι ζουν σε ψευδαισθήσεις απειλών, τραυματισμών, επικοινωνίας. Είναι προκλητικοί τόσα χρόνια, είναι προκλητικοί και σήμερα. Τριάντα χρόνια το κάνουν. Βρήκαν σήμερα μια κατασκευασμένη αφορμή για να μην διεξαχθεί ο αγώνας. Όλοι κρίνονται. Το δικό μας λάθος είναι ότι τόσο καιρό φωνάζουμε για τη γύμνια τους, αλλά το μόνο που κάνουν είναι να προκαλούν και να ουρλιάζουν. Δεν ήθελαν να συνεργαστούν και περιμένει 30.000 κόσμος στη βροχή. Ο καθένας μπορεί με μια φαντασίωση να κρατήσει κάτι για λίγα λεπτά αλλά όχι για πάντα».

Βιεϊρίνια σε διαιτητές: «Στο Καραϊσκάκη γίνονται χειρότερα. Τι είναι αυτά ρε;»

Λίγο μετά την απόφαση του Αλέξανδρου Αρετόπουλου να αποσύρει τις ομάδες στα αποδυτήρια ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έπεσε πάνω στον διαιτητή και τους βοηθούς του για να διαμαρτυρηθεί.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ σε έντονο ύφος μαζί με τους συμπαίκτες του προσπαθούσε να εξηγήσει στον ρέφερι πως δεν πρέπει να καθυστερήσει η έναρξη της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό και να αποσύρει τις ομάδες στα αποδυτήρια.

Μάλιστα, ο τηλεοπτικός φακός τον έπιασε να φωνάζει στον Αρετόπουλο: ««Στο Καραϊσκάκη γίνονται χειρότερα και κανένας δεν φεύγει. Από το πουθενά χτύπησε κάποιος και πάνε μέσα. Τι είναι αυτό ρε;».

Λουτσέσκου για Ολυμπιακό: «Είναι δειλοί!»

Επίθεση στον Ολυμπιακό από τον Ράζβαν Λουτσέσκου!

Κατά την αποχώρησή του από την Τούμπα, ο Ρουμάνος τεχνικός είπε με… ένταση «δειλοί», απευθυνόμενος στους ανθρώπους του Ολυμπιακού και στην απόφασή τους να μην αγωνιστούν, μετά το ρολό ταμιακής που δέχθηκε στο πρόσωπο ο Όσκαρ Γκαρθία. Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί πως εξίσου μονολεκτικά τοποθετήθηκε και ο Αντελίνο Βϊερίνια, ο οποίος είπε «αηδία»! Επίσης, ίγο πριν τις 23.00 άνθρωποι του ΠΑΟΚ πέρασαν την κεντρική πύλη του Νοσοκομείου και μπήκαν στα εξωτερικά ιατρεία. Από τον «δικέφαλο του Βορρά» απαιτούν να λάβουν στα χέρια τους τη γνωμάτευση του νοσοκομείο για την κατάσταση του Ισπανού τεχνικού των «ερυθρόλευκων».

Καραπαπάς: «Εμείς είμαστε Ολυμπιακός και δεν καταλαβαίνουμε από τέτοια»

Για προκλητική στάση από ανθρώπους του ΠΑΟΚ στις σουίτες της Τούμπας, αλλά και στα αποδυτήρια έκανε λόγο ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου. Ο παράγοντας των «ερυθρολεύκων» τόνισε ότι η ομάδα των Πειραιωτών περιμένει μια «συγγνώμη» η οποία όμως δεν έχει έρθει ακόμα από πλευράς «Δικεφάλου». 

Αναλυτικά όσα είπε: «Υπήρξαν προκλήσεις από πλευράς τόσο στις σουίτες, όσο και στη φυσούνα και στα αποδυτήρια. Υπήρξε μια ένταξη και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ξέφυγαν. Περιμέναμε για όλα αυτά μια “συγγνώμη”, αλλά δεν έγινε κάτι τέτοιο, όπως πριν από λίγες μέρες σε άλλο γήπεδο. Το θέμα είναι ότι έπεσε στον προπονητή ένα ρολό ταμειακής το οποίο δεν ήταν ανοιχτό [ΔΕ: Δείτε στη φώτο πόσο κλειστό ήταν το ρολάκι] και για αυτό τη δύναμη σαν να έπεφτε πέτρα. Αν θέλουν του ΠΑΟΚ να γίνουν πραγματικά μια μεγάλη ομάδα, πρέπει να φέρονται με πολιτισμό. Κάτι τέτοιο δεν έγινε. Ωστόσο, εμείς είμαστε Ολυμπιακός και δεν καταλαβαίνουμε από αυτά και από τέτοιες έδρες».


Μικρής έκτασης επεισόδια έξω από την Τούμπα

Ένταση επικρατεί έξω από τη Τούμπα καθώς οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν συγκεντρωθεί έξω από τα αποδυτήρια του γηπέδου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thestival.gr, οι συγκεντρωμένοι ξεκίνησαν να πετούν μπουκάλια προς τις αστυνομικές δυνάμεις.

Οι δυνάμεις από των ΜΑΤ απάντησαν κάνοντας χρήση δακρυγόνων.