08 Φεβρουαρίου 2018

ΤΙ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ Η ΜΩΒ ΒΑΛΙΤΣΑ; Σαράκης: Οι Έλληνες μάρτυρες στις ΗΠΑ έδωσαν και αποδείξεις για όσα είπαν-Έδωσαν βίντεο και ηχητικά ντοκουμέντα- ΒΙΝΤΕΟ


[Βέβαια το άτομο λέει και παπαριές! "Είχαν φτιάξει έναν πολύπλοκο τύπο για τον υπολογισμό της τιμής του φαρμάκου που ούτε ο Αϊνστάιν δεν θα μπορούσε να τον καταλάβει"... ναι ρε μπούφε, αλλά ο τύπος ίσχυε για όλους και για τη Novartis και για την Pfizer πχ.
Η άλλη μαλ@κία που λέει "το FBI έχει βίντεο και ηχητικά από πολιτικά πρόσωπα, εσείς τι νομίζετε ότι δεν ενδιαφέρεται το FBI;"... ΠΑΠΑΡΙΕΣ! Το FBI ενδιαφέρεται μόνο για το πως λάδωνε γιατρούς (κάτι που το κάνουν όλες οι εταιρίες αλλά λέμε τώρα) ώστε να της κάτσει πρόστιμο και να μαζευτεί λίγο στην Αμερική για να μην πιέζει τις δικές τους εταιρίες (ότι έγινε και με τη VW)... αυτό τους νοιάζει τους Αμερικάνους και όχι αν λάδωναν πολιτικούς στην μπανανία.
Εδώ να πούμε ότι ο Σαράκης αφήνει συνεχώς υπονοούμενα χωρίς να είναι ξεκάθαρος... ας πούμε τον ρωτάει ο Παπαδάκης: "υπάρχουν αποδείξεις για για τα πολιτικά πρόσωπα" και αντί να πει "ναι" λέει "λένε μόνο ότι μπορούν να αποδείξουν"... τον ρωτάει ένας άλλος "εσείς που ήσασταν παρών στις καταθέσεις είδατε αποδείξεις εμπλοκής πολιτικών προσώπων" και απαντάει αρλούμπες "αν η υπόθεση δεν ήταν σοβαρή δεν θα την αναλάμβανα, δεν είναι απλή, δεν γράψαμε μια μήνυση και πήγαμε, εκεί έχεις ευθύνη γι ότι λες" χώρια που μια μιλάει για πολιτικούς και μια για "κρατικούς αξιωματούχους"... λογικό να λέει διάφορα που θέλει να ακούσει ο κόσμος για να κερδίσει δημοσιότητα
Α και η μεγαλύτερη μπούρδα που λέει είναι "οι Αμερικάνοι έδωσαν στοιχεία, γιατί νομίζετε ότι ξεκίνησαν οι καταθέσεις μετά την επίσκεψη της εισαγγελέως διαφθοράς στην Αμερική το Νοέμβριο;"... ΠΑΠΑΡΙΑ! Οι αμερικάνοι δεν έδωσαν τίποτα όπως φαίνεται στις εκθέσεις τους που είναι μέσα στη δικογραφία... απλά οι ΣΥΡΙΖΑία Τουλουπάκη πήγε στην Αμερική δεν βρήκε τίποτα και αφού είχαν προαναγγείλει "σκάνδαλο" με Βαξεβάνη-Πολάκη αλλά δεν έβρισκαν τίποτα αποφάσισαν να βάλουν ψευδομάρτυρες... τόσο απλό]

Ο Παύλος Σαράκης, δικηγόρος των τριών Ελλήνων, που βρίσκονται υπό την προστασία των αρχών στις ΗΠΑ για την υπόθεση της Novartis, μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» αναφέροντας ότι οι πελάτες του κατέθεσαν στοιχεία που περιλαμβάνουν ακόμη και βίντεο, ηχητικά ντοκουμέντα και email που αποδεικνύουν τα λεγόμενά τους.


"Για να ασκηθεί δίωξη στην Αμερική χρειάζονται αποδείξεις, δίνουν χρόνο στην υπόθεση. Οι πελάτες μου έχουν αναφέρει μόνο αυτά που μπορούν να αποδείξουν. Όταν λένε ξέρουμε για 100 ευρώ, το λένε γιατί έχουν το αποδεικτικό στοιχείο, οι Αμερικανοί λένε αν δεν μπορείς να αποδείξεις μην το λες. Οι ισχυρισμοί τους κατατέθηκαν ταυτόχρονα με τα αποδεικτικά στοιχεία. Διαφορετικά δεν θα αξιολογούνταν ως σοβαροί" δήλωσε ο δικηγόρος.

"Η μηνυτήρια αναφορά στις ΗΠΑ συνοδευόταν από έγγραφα, email, βίντεο, ηχητικά ντοκουμέντα. Οι πελάτες μου ήταν πρώην μεγαλοστελέχη της Novartis, ήταν σε καίρια πόστα και γνώριζαν πράγματα στο προσκήνιο αλλά και το παρασκήνιο. Δεν έχουν καμία σχέση με τους μάρτυρες της ελληνικής έρευνας" συμπλήρωσε.

"Υπάρχουν κάποια ονόματα πολιτικών από αυτά που εμφανίζονται στην ελληνική δικογραφία. Το ότι υπάρχουν αυτά τα ονόματα στην αμερικανική δικογραφία δεν σημαίνει ότι είναι ένοχοι. Διερευνώνται, όπως και εδώ" τόνισε.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1: