26 Φεβρουαρίου 2018

Άδωνις: Αντωνοπούλου και Παπαδημητρίου πρέπει να μπουν σε αεροπλάνο και να φύγουν - ΒΙΝΤΕΟ

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, κατήγγειλε σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ότι ο Πρωθυπουργός προσπαθεί να απειλήσει συγκεκριμένο δικαστικό μέσω του Κώστα Βαξεβάνη, ώστε να εμποδίσει τη μεταφορά του φακέλου Novartis από την εισαγγελία Διαφθοράς στους εφέτες-ανακριτές.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε ότι συγκεκριμένο δημοσίευμα στην εφημερίδα Documento απειλεί εμμέσως πλην σαφώς έναν δικαστή ότι θα διαταχθεί έρευνα στα οικονομικά του εάν δεν συμμορφωθεί με τις επιθυμίες της κυβέρνησης.

«Για εμένα δεν υπάρχει Βαξεβάνης, Τσίπρας υπάρχει», είπε.

Αναφορικά με το επίδομα ενοικίου που λάμβανε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου, δήλωσε "Είναι ξεφτίλα. Δύο άνθρωποι που έχουν στα πόθεν έσχες τους συνολική περιουσία 3 εκατομμυρίων ευρώ, μιλάμε για εξαιρετικά πλούσιους ανθρώπους που η "πρώτη φορά αριστερά" τους έκανε υπουργούς και εισπράττουν δύο υπουργικούς μισθούς. Και καταδέχονται να χρεώνουν τον Έλληνα φορολογούμενο, στον οποίο η κ. Αντωνοπούλου έκοψε το ΕΚΑΣ, χίλια ευρώ το μήνα για να πληρώνουν το ενοίκιο τους στο Κολωνάκι. Απευθύνομαι στον πιο φανατικό συριζαίο ψηφοφόρο που με βλέπει στο καφενείο, αυτόν που με αντιπαθεί περισσότερο από όλους, αυτόν που με σιχαίνεται και θέλω να τον ρωτήσω "δεν αισθάνεσαι βλάκας να σου κόβουν το ΕΚΑΣ για να της πληρώνεις το ενοίκιο στο Κολωνάκι;". Κανονικά δεν πρέπει απλά να παραιτηθούν, αλλά να μπουν σε αεροπλάνο και να φύγουν από την Ελλάδα».

Δείτε το βίντεο: