13 Φεβρουαρίου 2018

ΣΟΥΡΓΕΛΑ! Η γραμματέας του Φρουζή, ή «Μάξιμος Σαράφης», κατέθεσε πάλι στην Τουλουπάκη!

Δεν εμφανίστηκε σήμερα στα δικαστήρια η γραμματέας του πρώην αντιπροέδρου της Novartis Κωνσταντίνου Φρουζή, ο οποίος θεωρείται πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση.


Η γραμματέας του πρώην ισχυρου άνδρα της Novartis είχε κληθεί να καταθέσει την ίδια ώρα στον εισαγγελέα Διαφθοράς και η άγνωστη δικηγόρος της πήρε αναβολή για τις 2 Νοεμβρίου του 2018, όπως ανέφεραν σήμερα δικαστικές πηγές.

Τη μήνυση εναντίον της Μ.Μ. είχε υποβάλει ο γιος του Φρουζή, Δημήτρης, για «απάτη με υπολογιστή κατ' εξακολούθηση». Αλλά και από την πλευρά Φρουζή δεν εμφανίστηκε κανείς, αφού ο μηνυτής μέσω του δικηγόρου του δήλωσε ότι  αισθάνθηκε μια ξαφνική αδιαθεσία, ενώ ο μάρτυρας Κωνσταντίνος Φρουζής, ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis δηλαδή, δεν μπορούσε να παραστεί αφού την ίδια ώρα ήταν ενώπιον του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Και το ερώτημα είναι πώς αποκαλύπτεται ότι η γραμματέας του Φρουζή είναι αυτή που έδωσε συμπληρωματική κατάθεση στους εισαγγελείς κατά της Διαφθοράς, αφού υποτίθεται ότι είναι προστατευόμενος μάρτυρας.

Μάλιστα, το όνομά της (Μαρία Μαραγγέλη) αλλά και η φωτογραφία της κυκλοφορούν στα ρεπορτάζ καναλιών και εφημερίδων.

Η δικηγόρος της κ. Μαραγγέλη, η οποία, σύμφωνα με δημοσιεύματα, φέρεται να είναι μια εκ των τριών προστατευόμενων μαρτύρων που έχει κατονομαστεί ως «Μάξιμος Σαράφης», προσκόμισε και το σχετικό έγγραφο όπου βεβαιώνεται ότι η κατηγορούμενη κλήθηκε να καταθέσει σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα διαφθοράς.

Η υπόθεση αναβλήθηκε για το 2/11/2018.