15 Φεβρουαρίου 2018

ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ! ΜΗΝΥΣΕ ΤΗ ΣΥΡΙΖΑία ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ! Πανικόβλητοι Μαξίμου-Παπαγγελόπουλος: Ο Σαμαράς να μηνύσει και το FBI

Η απάντηση Μαξίμου, ΣΥΡΙΖΑ και Παπαγγελόπουλου για τις μηνύσεις Σαμαρά

Με σκωπτικό ύφος σχολιάζει το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του Αλέξη Τσίπρα ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

«Ανυπομονούμε να διαβάσουμε τη νέα συνομωσιολογική θεωρία του σε μόνιμη μανία καταδιώξεως τελούντος κυρίου Σαμαρά» αναφέρεται στη λιτή ανακοίνωση και προστίθεται: «Ο μόνος, ωστόσο, που τον καταδιώκει είναι το παρελθόν του. Του συνιστούμε να μηνύσει και αυτό».

Ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στον Σαμαρά: Αναμένουμε να μηνύσει και το FBI
Μετά το Μέγαρο Μαξίμου και ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να απαντήσει στη μήνυση που κατέθεσε ο Αντώνης Σαμαράς κατά του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

«Ορισμένοι από αυτούς που φέρονται να εμπλέκονται στο σκάνδαλο Novartis αδυνατούν να κρύψουν τη νευρικότητα και τον πανικό τους. Και εκτίθενται» σχολιάζει, σε ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, τη μήνυση του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.

«Αναμένουμε μετά από τη μήνυση στον πρωθυπουργό, στους λειτουργούς της Δικαιοσύνης, και στους μάρτυρες, ο κ. Σαμαράς να μηνύσει και το FBI. Έτσι, θα αποκτήσει μεγαλύτερη "αξιοπιστία" η θεωρία συνωμοσίας που διακινεί» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

Παπαγγελόπουλος σε Σαμαρά: Παρέλειψε να μηνύσει και το FBI

Σε ειρωνικό τόνο απάντησε στον Αντώνη Σαμαρά ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, για τη μήνυση που υπέβαλε μεταξύ άλλων και στον ίδιο ο πρώην Πρωθυπουργός.

Μεταξύ αστείου και σοβαρού ο κ. Παπαγγελόπουλος, προτρέπει τον κ. Σαμαρά να μηνύσει και το FBI που διερευνά την υπόθεση και ταυτόχρονα καταλογίζει στον πρώην πρωθυπουργό απόπειρα εκφοβισμού των εισαγγελικών λειτουργών που έχουν αναλάβει τη δικογραφία.

«Ευχαριστώ τον κ. Σαμαρά για τις υπερφυσικές ικανότητες που μου αποδίδει, οι οποίες μου επιτρέπουν, για ένα διεθνές σκάνδαλο, να προκαλώ και να χειραγωγώ έρευνες σε παγκόσμιο επίπεδο και να καθοδηγώ ακόμα και το FBI, το οποίο o κύριος Σαμαράς παρέλειψε να μηνύσει.

Είναι προφανής ο στόχος του για αντιπερισπασμό, αποπροσανατολισμό και εκφοβισμό δικαστικών λειτουργών και μαρτύρων», αναφέρει συγκεκριμένα ο κ. Παπαγγελόπουλος στην απάντηση προς τον μηνυτή του, Αντώνη Σαμαρά.