16 Φεβρουαρίου 2018

ΚΛΑΙΜΕ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Το ΠΑΣΟΚικό iefimerida διαψεύδει το κράξιμο στον κινέζο :)))

Ναι ρε άμα κυκλοφοράει ο κινέζος ο κόσμος του πετάει λουλούδια και τρέχει να τον αγκαλιάσει! Αστεία προσπάθεια να διαψεύσουν την είδηση αφού περίμεναν μερικές ώρες για να σιγουρευτούν ότι δεν υπάρχει βίντεο.... λες και έχει κανα ζόρι το cyclades24 να γράψει μια παπαριά για τον Σημίτη...

Διαβάστε την προσπάθεια του iefimerida του "εκσυγχρονιστή" Ράπτη να διαψεύσει την είδηση με τέτοιο ζόρι  που σε κάθε πρότση βάζει τη λέξη "ψευδώς":

Fake news η «αποδοκιμασία Σημίτη» σε πλοίο προς τη Σύρο

Ποτέ δεν έγινε το περιστατικό που περιγράφουν ορισμένα ΜΜΕ, για δήθεν «αποδοκιμασίες» του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, στο πλοίο της γραμμής με προορισμό τη Σύρο.

Ο κ. Σημίτης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, επιβιβάστηκε το απόγευμα της Πέμπτης (15/02) στο πλοίο της γραμμής με προορισμό τη Σύρο, όπου θα περάσει ολιγοήμερες διακοπές και ποτέ δεν δέχτηκε αποδοκιμασίες από επιβάτες, όπως αναφέρουν άνθρωποι του περιβάλλοντός του.

Την ψευδή είδηση ανέβασε το τοπικό σάιτ cyclades24 και αναπαρήγαγαν, κυρίως, φιλικά στην κυβέρνηση ΜΜΕ.

Οπως ανέφεραν, ψευδώς, «σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που ταξίδευαν στο ίδιο πλοίο (Blue Star Paros), υπήρξαν συνεπιβάτες του κ. Σημίτη οι οποίοι του επιτέθηκαν λεκτικά, τον αποδοκίμασαν και κάποιοι τον αποκάλεσαν «προδότη». Εκείνος διατήρησε την απαιτούμενη ψυχραιμία, δεν απάντησε σε όσους του ζήτησαν το λόγο ή τον γιούχαραν, κατευθύνθηκε προς τη διακεκριμένη θέση και το επεισόδιο έλαβε τέλος, όπως μεταδίδει το cyclades24.gr.».

Ορισμένα μέσα ανήρτησαν μάλιστα και «φωτογραφίες» από το συμβάν, οι οποίες, ωστόσο, δείχνουν τον πρώην πρωθυπουργό να διαβάζει την εφημερίδα του στο πλοίο.



Ο Κώστας Σημίτης ταξίδεψε ως τη Σύρο όπου θα περάσει το τριμήμερο με φίλους και θα επιστρέψει στην Αθήνα την Τρίτη.

iefimerida.gr