14 Φεβρουαρίου 2018

Διαψεύδει για την εμπλοκή του ο δημοσιογράφος στο θέμα της Novartis

Διαψεύδει και πάλι ο δημοσιογράφος του «Βήματος» Νίκος Χασαπόπουλος όσα του καταλογίζει προστατευόμενος μάρτυρας της δικογραφίας, που τον εμπλέκει στην υπόθεση Novartis.


Με νέα δήλωσή του ο Ν. Χασαπόπουλος αναφέρει ότι δεν διοργάνωσε κανένα δείπνο στο σπίτι του με τη συμμετοχή του πρώην υπουργού Ανδρέα Λοβέρδου και του πρώην στελέχους της Novartis Κ. Φρουζή, τονίζει ότι δεν είναι ταμίας κανενός και ισχυρίζεται ότι ουδέποτε συμμετείχε σε εταιρεία προβολής ή δημοσίων σχέσεων, που είχε επαγγελματική σχέση με τη Novartis.

Αναλυτικά η δήλωσή του δημοσιογράφου Νίκου Χασαπόπουλου:

«Με έκπληξη, οργή και αγανάκτηση διαπιστώνω ότι παρά την προγενέστερη σαφή ανακοίνωσή μου ότι ουδεμία σχέση έχω με την υπόθεση NOVARTIS μερίδα των ηλεκτρονικών ΜΜΕ, εξακολουθούν να αναφέρονται στο όνομά μου, αναπαράγοντας όχι μόνον όσα ψευδή και συκοφαντικά ανέφερε ένας από τους προστατευόμενους μάρτυρες αλλά ενίοτε διανθίζοντάς τα με περαιτέρω λεπτομέρειες αγνώστου προελεύσεως αλλά εξίσου συκοφαντικές. Επαναλαμβάνω και δηλώνω μετ’ επιτάσεως ότι :

Ουδεμία σχέση έχω με την υπόθεση NOVARTIS.

Ουδέποτε συμμετείχα στην Εταιρεία Prestige (που άλλωστε μαθαίνω από την χθεσινή της ανακοίνωση ότι είναι μονοπρόσωπη ΕΠΕ!), ουδέποτε συνεταιρίστηκα αμέσως ή εμμέσως με την συνάδελφο κ. Ελενα Φυντανίδου για την προώθηση των υποθέσεων της εταιρείας αυτής ή όποιας άλλης εταιρείας, ούτε και συμμετείχα, μαζί της ή με άλλους, σε εταιρεία προβολής, επικοινωνίας, δημοσίων σχέσεων ή άλλης συναφούς δραστηριότητας και όλα όσα σχετικώς αναφέρει ο προστατευόμενος μάρτυρας είναι ψευδή και συκοφαντικά.

Ουδέποτε οργάνωσα ή συμμετείχα σε κοινό γεύμα ή συνάντηση Λοβέρδου-Φρουζή και διαψεύδω κατηγορηματικά κάθε σχετική αναφορά.

Ουδέποτε υπήρξα η διετέλεσα «ταμίας» οιουδήποτε και κάθε περί αυτού νύξη προσβάλλει βάναυσα την τιμή και την υπόληψή μου.