05 Φεβρουαρίου 2018

Πανικός στην κοπή της πίτας του Άδωνι: "Λάσπη για τη Novartis - Άξεστος ο Τσίπρας"-ΒΙΝΤΕΟ-


Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ στηλίτευσε την προσέλευση του Δ. Τζανακόπουλου στον Άρειο Πάγο για την υπόθεση της Novartis, τονίζοντας πως δεν επιτρέπεται κανείς αξιωματούχος της κυβέρνησης να ανοίξει τη δικογραφία. Απέδωσε επίσης την ανακίνηση της όλης υπόθεσης σε προσπάθεια πολιτικού αντιπερισπασμού με φόντο το κλίμα γύρω από την ονομασία της ΠΓΔΜ. 

Κατά το ξεκίνημα της ομιλίας του στην εκδήλωση για την κοπή πίτας του πολιτικού του γραφείου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε και στην επικείμενη κατάθεσή του την Τρίτη στην κοινοβουλευτική επιτροπή Υγείας: «Δεν θέλω να την χάσετε με τίποτα» είπε στους παριστάμενους στην εκδήλωση, προσθέτοντας: «Δύο πράγματα θα γίνουν: Ή θα κλείσουν τα φώτα λόγω προβλήματος ή ο κύριος Πολάκης θα πάει στο νοσοκομείο». «Αύριο θα τους κάνω ρεζίλι και θα φανεί η σκευωρία» είπε χαρακτηριστικά.

«Σε μία υπόθεση που η μοναδική αρμοδιότητα του υπουργού Δικαιοσύνης είναι να διαβιβάσει την δικογραφία, ούτε καν να ανοίξει το φάκελο, πήγε ο Τζανακόπουλος να ενημερωθεί», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, κατά την εκδήλωση για την κοπή της πίτας του πολιτικού του γραφείου το απόγευμα της Δευτέρας.

«Με ποιο δικαίωμα θα ανοίξει το φάκελο; Παραβιάζουν τους Νόμους και το Σύνταγμα και μετά διαμαρτυρόνται που τους λένε κατσαπλιάδες! Αυτό δεν είναι αστική κοινοβουλευτική Δημοκρατία!» τόνισε.

Αποδίδοντας το ξέσπασμα της υπόθεσης σε πολιτικό αντιπερισπασμό, ο Άδ.Γεωργιάδης είπε: «Αυτός ο τρισάθλιος πρωθυπουργός, ο κ. Τσίπρας, νόμιζε ότι θα σταματήσει τα συλλαλητήρια επειδή βρήκαν λέει πριν από λίγο στην εισαγγελία έναν φάκελο με πρώην υπουργούς, πρωθυπουργούς, τον Πάπα και δεν ξέρω τι άλλο. Ακούστε για τι ανθρώπους μιλάμε».

«Αν η εισαγγελία έχει βγάλει τέτοια πράγματα, είναι ντροπή για την Δικαιοσύνη. Ελπίζω πως απλώς διαβιβάζει» είπε χαρακτηριστικά.

«Όσοι ακούν τον κύριο Τσίπρα να φτύνει, να βρίζει τον ελληνικό λαό, να χρησιμοποιούν την Αστυνομία» σχετικά με τον υπολογισμό του πόσοι ήταν στο συλλαλητήριο της Κυριακής στο Σύνταγμα, «καταλαβαίνουν τι άνθρωποι είναι».

Επανερχόμενος στο ζήτημα της Novartis, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε πως «το μόνο που έχει ο κύριος Τσίπρας και οι κονδυλοφόροι του είναι λάσπη». «Επι κυβέρνησης ΝΔ, πετύχαμε την χαμηλότερη φαρμακευτική δαπάνη στην ιστορία του ελληνικού κράτους. Δεν θα έπρεπε τότε να μας δίνουν βαλίτσες» είπε.

Ο βουλευτής αναφέρθηκε επίσης στην ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη στο συλλαλητήριο, λέγοντας πως «έπρεπε να έρθει ο κύριος Θεοδωράκης να πει ότι ο χειρότερος φασισμός είναι ο αριστερόστροφος».

«Εγώ τον Τσίπρα τον θαυμάζω: Ένας άνθρωπος άξεστος, αμόρφωτος τεμπέλης, πώς έγινε πρωθυπουργός;» είπε, συμπληρώνοντας πως τα θαυμάζει επίσης για «τα αγγλικά του» και «τα μαθηματικά του, που είπε πως έκανε στροφή 360 μοιρών». Για το τελευταίο είπε: «360 μοίρες είναι η κωλοτούμπα, μία λέξη που πέρασε και σε όλες τις γλώσσες του κόσμου εξαιτίας του Αλέξη Τσίπρα». «Δεν έχει τσίπα για τίποτα, έχει κοροϊδέψει τον ελληνικό λαό για τα πάντα».

Όσον αφορά την ονομασία της ΠΓΔΜ, είπε: «Γυρνάει ο Τσίπρας στην Αθήνα με το πονηρό του μυαλό: Ωραία ιδέα για τα Σκόπια είχε η αγαπημένη μου καγκελάριος. Θα ανοίξω το Σκοπιανό -παραμύθια της Χαλιμάς όσα ακούτε για τη τεράστια διεθνή πίεση- και θα διασπάσω τη Νέα Δημοκρατία».

«Νόμιζε ότι θα διασπάσει τη Νέα Δημοκρατία, γιατί βλέπει τη διψήφια διαφορά που του ρίχνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις δημοσκοπήσεις και δεν μπορεί να κοιμηθεί το βράδυ.

Και ο Τσίπρας ξέρει να διαβάζει δημοσκοπήσεις, για αυτό έκανε το Σκοπιανό, για αυτό και η λάσπη» τόνισε.

«Η διαφορά μας είναι η εξής: Εμείς μέσα μας δεν θέλουμε να λέγονται Μακεδονία, αυτούς δεν τους νοιάζει» είπε. «Αν ήθελαν, θα μπορούσαν να είχαν αρπάξει την ευκαιρία του συλαλλητηρίου για να στηρίξουν σκληρότερη θέση» είπε.

«Εγώ δεν είχα αυταπάτες, γνώριζα τι είναι η Αριστερά. Για πολλά χρόνια ζήσαμε με έναν μύθο, με την ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς» προσέθεσε. «Το σύνθημα "ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά" έπρεπε να πεθάνει με αριστερή κυβέρνηση, αυτό είναι το μόνο καλό που έκανε ο Τσίπρας» τόνισε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά δε τον αρχηγό των ΑΝΕΛ, είπε: «Συμπονέστε λίγο τον Πάνο, μεταξύ καρέκλας και Μακεδονίας είναι ο μοναδικός που έβαλε την καρέκλα».

Επανερχόμενος στο συλλαλήτηριο, το οποίο ξεκάθαρα ερμήνευσε ως αντικυβερνητικό, έκλεισε λέγοντας: «Τώρα που ο κόσμος έμαθε να κατεβαίνει, δύσκολα θα ξεμάθει, και θα σας περιμένει και την τρίτη και τέταρτη, προλάβετε να φύγετε» είπε.

Δείτε την ομιλία του Αδ.Γεωργιάδη μετά το 58:00:



Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/georgiadis-paraviazoun-to-sintagma-afto-den-ine-dimokratia